Akcija policije u Novom Pazaru: Pronađeni heroin i oprema za proizvodnju droge

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uspešna policijska akcija u Novom Pazaru: Još jedan udarac trgovcima narkoticima

Sinoć, 4. oktobra 2024. godine, ulica Relje Krilatice u Novom Pazaru postala je poprište još jedne uspešne akcije Odjeljenja kriminalističke policije (OKP), ovoga puta usmerene na suzbijanje trgovine narkoticima. U akciji koja je započela oko 22:30 sati, policijski tim specijalizovan za borbu protiv droge zaustavio je putničko vozilo marke Audi A3 kojim je upravljao N.E. (1984) iz Novog Pazara. Detaljnim pretresom vozila, policija je pronašla 15 paketića heroina, što je dovelo do hapšenja osumnjičenog.

Prema informacijama Višeg javnog tužilaštva, dalji koraci su usledili nakon izvršenja naloga za pretres stanova i drugih prostorija koje su u vlasništvu osumnjičenog.

Tokom ovih pretresa, pronađena je dodatna količina tableta i digitalna vaga, što ukazuje na širi opseg ilegalne proizvodnje i distribucije opojnih droga.

N.E. je određen pritvor od 48 sati zbog krivičnog dela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u skladu sa zakonom.

Reakcije građana na ovu akciju su pozitivne i jasno pokazuju podršku lokalnom pristupu u borbi protiv droge. Jedan od očevidaca hapšenja je izjavio: “Ovo je znak da policija zaista djeluje u pravom smjeru. Svi znamo koliko je problem narkotika prisutan u našem gradu i ovakve akcije su od vitalnog značaja za sigurnost.”

Stanovnici ulice Relje Krilatice takođe su izrazili zadovoljstvo zbog policijskog angažmana. “Živim u blizini i mogu reći da mi je drago što policija ozbiljno pristupa borbi protiv narkotika. Osjećam se sigurnije kada vidim ovakve rezultate,” komentarisao je jedan od stanovnika.

Odjeljenje kriminalističke policije u Novom Pazaru nastavlja da predvodi odlučnu borbu protiv trgovine narkoticima, što je potvrđeno i kroz niz prethodnih uspešnih operacija. Njihova posvećenost sigurnosti građana je neprikosnovena, a sinoćnja akcija je još jedan primer njihovog kontinuiranog rada na očuvanju reda i bezbednosti u zajednici.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex