Đerlek – SPP na čelu sa Zukorlićem nikada nije bila jedinstvenija

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zamjenik predsjednika Stranke pravde i pomirenja Edin Đerlek u svojoj najnovijoj izjavi, istakao da SPP pod vođstvom predsjednika Usame Zukorlića, nikada nije bila jedinstvenija.

“Na vašu veliku žalost, niti SPP puca po šavovima niti ima bilo kakvog raskola, već naprotiv, stranka na čelu sa predsednikom Usamom Zukorlićem, nikada nije bila jedinstvenija u politici koju vodi, a koja za razliku od drugih političkih organizacija u Sandžaku nikada nije podrazumevala jednoumlje i slepo sleđenje iracionalnog i pogubnog delovanja koje se svodilo ili na jeftini populizam ili na uskostranački oportunizam, što je na ovim prostorima donelo toliko nepravde i destrukcije od koje se ovo društva i naša zajednica još uvek oporavljaju.” rekao je Đerlek.

On je naglasio važnost pitanja visokog obrazovanja u regionu, ističući da će se SPP temeljito i sistemski baviti tim izazovima.

“Pitanje Državnog univerziteta, kao i sveukupnog visokog obrazovanja u Sandžaku je za našu stranku od najvećeg značaja i time ćemo se baviti temeljito i sistemski, ali kao stranka koja u svom imenu ima utkan princip pravde, nikada nećemo ćutati na nepravdu koja se čini naočigled čitave javnosti o kojoj najpozvaniji politički “lideri” drugih stranaka ne smeju ni reč da izgovore.” dodao je.

Đerlek je osudio nedavne napise u mediju “Sandžak Danas” bliskom SDP-u, nazvavši ih tendencioznim i perfidnim, te je poručio da takvi tekstovi za cilj imaju samo fitnu i razdor, što dodatno zbija redove SPP-a i potvrđuje da su na pravom putu.

“Sledeći put, pozabavite se malo suštinskim problemima u našoj zajednici, daleko će biti bolje od onoga što pokušavate u šejtansko – spletkaroškom maniru. To vam je gospodo ćorak!” zaključio je Đerlek.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex