Turski milioner “odlijepio” za svježe razvedenom Anom Radulović: Sreli se u beogradskom klubu, evo šta se desilo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Voditeljka rijaliti programa “Elita”, Ana Radulović, odlučila je da se razvede od supruga, pevača Mirčete Radulovića, nakon 11 godina braka.

Pre nešto više od mesec dana, Ana je prestala da nosi burmu, što je izazvalo sumnje o problemima u njihovom braku. Danas, 2. oktobra, potvrdila je razvod, što je iznenadilo mnoge.

Prema informacijama koje su preneli domaći mediji, jedan ugledni turski biznismen, poznat po svojoj imućnosti, nedavno je pokazao interesovanje za voditeljku, ne mareći za činjenicu da je ona bila u braku.

Biznismen, star 35 godina i jedan od najbogatijih ljudi u Istanbulu, već ima iskustva sa Srpkinjama, jer je prethodno pet godina bio u vezi sa manekenkom iz Beograda, zbog čega je često boravio u srpskoj prestonici.

Znao je za Anu sa televizije, ali je potpuno očaran njom postao kada ju je video u jednom restoranu u Beogradu gde je večerala. Poslao joj je šampanjac, ali je ona odbila piće – ispričao je izvor za “Star”, napominjući da Ana tada nije pokazala interesovanje za dalji kontakt.

(Telegraf.rs/Star)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Realan
Realan
2 dana ranije

Nista Ana,sponzorusa jesi,to je po novom.,nekad se to zvalo kurva,….primi Turcina,dok traje traje

Knežević Zoran
Knežević Zoran
2 dana ranije

Šta se desilo? Pa ona će da mu uzme novac a on će da dobije dobro razradjenu ribu preko koje je pretrčalo i kuso i repato. Možda uz to, gratis, dobije i picajzle. Za glupake iz Turske i arapskih država ovakve “elitne” kaldrmuše su zakon.

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex