Brat poznatog pjevača iz Sandžaka otvorio dušu: ”On ne zna da sam se prijavio…”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Enver Behljujević Veri (60) iz Gusinja, rođeni brat pevača Bekija Bekića ostavio je bez reči publiku i žiri u emisiji „Nikad nije kasno“.

Nakon nastupa, on je za Grand iskreno govorio o porodici, životu, a onda je priznao da njegov brat ne zna da se prijavio za emisiju.

Ni sam Enver nije želeo da se prijavi za takmičenje, ali je to prihvatio tek na nagovor sina koji je bio uporan u nameri da se njegov otac pojavi na Gradovoj sceni.

-Sin Benjamin me je prijavio za emisiju, nisam se nadao, on me je naterao da dođem. Imam tri sina, Emil je u Americi, drugi se zove Edis – rekao je Enver i dodao:

-Imam unuku, nju nisam video dve godine, nisu dolazili, ali se nadam da će uskoro doći, pa ćemo se videti.

Veri potiče iz velike porodice u kojoj je bilo dvanaestoro dece, a jedan od njegove braće je i naš poznati pevač Beki Bekić.

-Odrasli smo u porodici gde je bilo osam braće i četiri sestre. Bili smo mali, fino smo se slagali, sada su svi otišli trbuhom za kruhomBeki je moj rođeni brat, on ne zna da sam se prijavio za emisiju, biće iznenađenje za njega. Videćemo kako će reagovati – kazao je takmičar.

Iako je odrastao u porodici u kojoj je bilo dosta dece, Veri kaže da nije želeo više od troje dece.

-Ja imam troje dece i to mi je dosta. Želeo sam da imaju sve, da se školuju, obuku, da budu gospoda i da završe školu – ispričao je pevač.

Pored muzike, Enver radi i kao odžačar, a za Grand je otkrio kome je sve do sada doneo sreću.

-Još kada sam bio dete, ujak me je vodio sa sobom, želeo je da me nauči. Govorio je da je biti odžačar dobar posao. Onda sam ja išao sa njim, tako sam i naučio posao. Stvarno sam zavoleo taj posao, išao sam u školu, radio sa ujakom, a počeo sam i da pevam. Doneo sam sreću mojoj porodici. Nekada su ljudi uzimali dugmad, a sada se hvataju i za četku sa kojom radim – zaključio je Enver, a razgovor pogledajte na videu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex