Novopazarci se opraštaju od Semira Crnovršanina Ćeksa: Sutra dženaza u Islamskom centru u Lugu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novi Pazar je zauvijek izgubio jednog od svojih voljenih sugrađana, Semira Crnovršanina, poznatijeg kao Ćex, koji je iznenada preminuo i preselio na Ahiret. Ovaj mladić, čija je vedrina i ljubav prema svom rodnom gradu ostavila neizbrisiv trag, napustio nas je prerano, ostavljajući duboku tugu u srcima mnogih.

Semir Ćex bio je poznat po svojoj toplini, humoru i iskrenoj dobroti. Njegova harizma okupljala je ljude. Svi koji su ga poznavali svjedoče o njegovoj nesebičnosti, spremnosti da pomogne i sposobnosti da unese radost u živote onih oko sebe. Pored njegovih prijatelja, porodica Crnovršanin već osjeća tugu zbog ranijeg gubitka Semirovog starijeg brata, čiji je jedinstveni humor i harizma ostavili trajni pečat među starijom generacijom.

Dženaza za Semira Crnovršanina klanjat će se sutra, u utorak, 1. oktobra 2024. godine, nakon podne namaza u Islamskom centru u Lugu (Šarova džamija). Ukop će se obaviti na mezarju Veliko groblje, dok će hatar biti održan u porodičnoj kući na adresi Gavrila Principa 44, naselje Lug.

Ožalošćeni članovi porodice: otac Mahit, majka Semiha, supruga Emina, sestra Merima sa zetom Jasminom i djecom, baka Nejma, amidže Idriz i Nihat, daidže Sabahudin i Samir – Todor, tetka Dika, kao i brojne porodice Crnovršanin, Torbić, Ukić, Sejfić, Pulić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

Neka mu Allah, dž.š., podari vječni rahmet i mjesto u Džennetu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex