Anketa o pojavi zastave tzv. R. Srpske Krajine u Novom Pazaru i da li može uticati na suživot? (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knežević Zoran
Knežević Zoran
2 dana ranije

Meni je jako interesantna ova voditeljka, koja postavlja pitanja kao da su ovi “delikventi” koji su “orgijali” sa zastavama nosili zastavu nacističke Nemačke ili NDH u ovom delu Srbije? Samo je jednom anketiranom postavila pitanje, “na koji način te uznemirila ova manifestacija”, što on nije umeo da elaborira i tačno kaže na koji je način njega pogodilo nošenje zastave Republike Srpske Krajine? Ovde je dignuta medijska larma oko jednog najnormalnijeg i nevažnog dogadjaja u Novom Pazaru. A, šta ćemo, sutradan, kada se na ulicama pojave turske zastave ili zastava Muslimansko-hrvatske federacije? Ćutaćemo, kao kurve zar ne? I opet ćemo da intervjuišemo samo one koji mogu da daju odgovore koji odgovaraju našim težnjama?!

Sjenica
Sjenica
2 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Svaka cast na kometaru i kod nas u Sjenici, svadbene kolone sa svim zastavama koje su culi i videli (naravno ne njihove jer ne postoje) turska, palestinska,isis, bosanska, albanska, bez zastave drzave koju ,,muzu” naravno i niko nema to javno da kaze a oni koriste onu njihovu ,,napad je najbolja odbrana” i tako u svemu.

Ohoohoooooh
Ohoohoooooh
3 dana ranije

Čime se glup diči toga se pametan stidi.

Mik
Mik
2 dana ranije

Knezevicu prdo od coveka

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
3 dana ranije

Bogu hvala pa je narod u Pazaru, zdrav u pamet i dobar. Džaba ovoliko potpaljivanje, sa 10 tendencioznih vijsti o tom događaju već 2 dana.

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex