/VIDEO/ Najljepša djevojka iz porodice Bibić izazvala divljenje: Kolo povela na vašaru u Đerekare

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vašari širom Sandžaka oduvijek su bili prilika za okupljanje ljudi, slavlje i pokazivanje narodne tradicije. Ove godine, na poznatom vašaru u selu Đerekare, pažnju svih prisutnih ukrala je djevojka iz ugledne porodice Bibić. U centru pažnje našla se nakon što je povela kolo, a video njenog nastupa postao je viralan na društvenim mrežama.

Djevojka, čija je majka iz porodice Šabanredžović, izazvala je niz pohvala zbog svog gracioznog i energičnog vođenja kola. Video snimak, na kojem je vidimo u tradicionalnoj nošnji, okruženoj stotinama posjetilaca, preplavljen je pozitivnim komentarima. Mnogi korisnici interneta su se oduševljeno prisjećali vremena kada je ovakva vrsta zabave bila dio svakodnevice.

Vašar u Đerekare, koji tradicionalno okuplja veliki broj ljudi, bio je i prilika da se pokaže raskošna tradicija bacanja novca u čast plesača. Ove godine, prisutni su bacali po 200 eura kako bi dodatno počastili ovu talentovanu djevojku.

Komentari pune video pohvalama.

Komentari ispod videa su prepuni pohvala za njenu prirodnu ljepotu i eleganciju. „E, to je prava ljepota, bez tetovaža i silikona. Živa, zdrava, sretna, i uvijek vesela, bila i ovaj svijet krasila,“ napisala je jedna korisnica. Drugi su je uporedili s holivudskom zvijezdom Monikom Beluči, dodajući da njena prirodna ljepota nadmašuje čak i svjetski poznate ljepotice.

Uzbuđenje se širilo i među muškarcima, koji su je opisivali kao „ponos Sandžaka“, naglašavajući kako je njeno pojavljivanje na ovom događaju simbol tradicije i autentičnosti. „Nema ljepših od sandžačkih djevojaka“, dodao je jedan komentator.

Ovaj vašar ostaje događaj o kojem će se dugo pričati, a mlada Bibićka postaje simbol Sandžačke ljepote i tradicije, ne samo zbog svoje gracioznosti, već i zbog poštovanja koje je izazvala među prisutnima i komentarima na video objavu.

Ovakvi događaji podsjećaju nas na važnost očuvanja naše kulture i običaja, ali i na ljepotu koju Sandžak nudi, bilo kroz prirodu ili kroz ljude koji svojim nastupom ostavljaju neizbrisiv trag u srcima onih koji ih vide.

Pogledajte video snimak ispod teksta :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

24 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Hatko
Hatko
8 dana ranije

Blago se tvojim roditeljima za tebe
Dabogda najveću sreću života pronašla

Samra
Samra
7 dana ranije

Sto je bitno ko joj je majka i od kojih potice ? sta je vama novinari molim za malo ozbiljnosti, i malo profesionalnosti..

Sabrija
Sabrija
6 dana ranije
Odgovor za  Samra

Pa dosla devojka na vasar da bi se lakse udala, ovde platila reklamu i svako se snalazi kako ume i zna nista tu nema loseg

Sabrija
Sabrija
6 dana ranije
Odgovor za  Samra

Pa da bi znali kako da je nadju iz koje je porodice otac i majka to je bitno, da bi se raspitali

Ljime
Ljime
6 dana ranije

Bolje nju nego one starlete od nasih samoprozvanih influenserki sa stotinu filtera i fotoshopom,
postavljate sto vise prirodnih devojaka sa vasara, manite se onih prostakusa i laznjaka sa digitalnom facom mi hocemo ovakve koje su lijepe uzivo a ne samo na slici

Zeko
Zeko
6 dana ranije

Momcad pripremite se devojka je za udaju to mogu da vam kazem pa ko prvi njegova devojka

Beki
Beki
7 dana ranije

Prelijepa devojka,maša Allah,svu sreću ovoga svijeta ti ẓ̌elim dijete drago !

elmedina
elmedina
7 dana ranije

Srednja devojka iz profila snimana.. nista narocito..mora malo reklame

Beki
Beki
7 dana ranije
Odgovor za  elmedina

Ljubomora ubija svakoga i tebe će,nemoj biti lukava i zlobna,to je grijeh i sramota !!!

Sara
Sara
6 dana ranije
Odgovor za  Beki

Sta se ti pronalazis prozvanom i sto to tebe dotice osim ako nisi neka rodjaka ovoj sa slike koja ne spada ni u lepe ni u ruzne sredina..skladne crte lica ima a lepotu nema..

Beki
Beki
6 dana ranije
Odgovor za  Sara

Nisam ja neka,ja sam neki,nije mi ridbina niti je poznajem.Jednostavno vidim da je prelijepa devojka.Ponavljam,ljubomora ubija svakog,nije to dobro što pišete.

Sara
Sara
5 dana ranije
Odgovor za  Beki

Ukusi su razliciti a i kriterijumi, nekom su niski a nekom visoki, i tu nema rasprave..

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
7 dana ranije

Е јес лијепа Санџица ђерекарка, свака ју част за љепоту

Pešteranac
Pešteranac
7 dana ranije

Je li na prodaju? I pošto bi bila za noć? Pitam za druga

Bell
Bell
7 dana ranije
Odgovor za  Pešteranac

debelo si vulgaran i nepismen

Jašim
Jašim
7 dana ranije
Odgovor za  Pešteranac

Kako te nije sramota debilu jedan posto ti je sestra ili zena a moze i majka pitam licno za mene.

Pešterac
Pešterac
6 dana ranije
Odgovor za  Jašim

Jesi ti pička od govana. Ja sam lepo pitao za druga, možda bi se nagodili oko cene i vremena. A verovatno ti imaš neku iz uže rodbine na ponudu pa bi hteo da zaradiš koju kintu za sebe.(Objavi koju sliku ili kratki video,po mogućnosti da je u bikiniju ka u Ulcinj na pesku), i zato se peckaš i uzrujavaš bljento jadni.

Beki
Beki
6 dana ranije
Odgovor za  Pešterac

Baš si neko govno od čoveka,rđo ukapi više !!

Tintu
Tintu
6 dana ranije
Odgovor za  Beki

,,Bate, Bate da ti nije svojta”?
Ali kao što puni ovde primećuju da se ovde,zapravo radi na promociji devojke,pa nije ni čudo da naleti po neka,,nemoralnih” ponuda… Emina,Belkisa,Mahira itd. Su dovoljne na ovom portalu za promociju ,,sandzačke”estetike,poštenja i obrazovanja.

Sara
Sara
6 dana ranije
Odgovor za  Pešteranac

Covek ima pravo posto se reklamiraju za nekog parajliju coveka da joj nadju to je sustina svega,pa preko portala da je udaju citajte izmedju redova

DeNiro
DeNiro
6 dana ranije
Odgovor za  Pešteranac

Jeste brate Aisa Sjenicanin, trpa se, radi devojka citav servis pa ko sta voli nek izvoli al da plati dobro.. ona ti je profesionalka nece svakog, a majka joj isti kalibar, gde ce kruska nego pod krusku tu je i Rikica Suljevic dugogodisnja serviserka 15god radnog iskustva, doduse preniska al stikle 30tice vise od nje, kako se ispraksovala svira frulu bolje od Bore Dugica, ima ih jedno 90aktuelnih pa nije zgoreg da se raspitas.. svaka koja svrlja znamo je mali je ovo grad.. retke su te bez drustvenih mreza, a postoje hvala bogu.. devojci sa snimka svaka cast da nam je vise ovakvih.. a bice inshalah jednog dana nadam se..

AkoHocesDaZnas
AkoHocesDaZnas
5 dana ranije
Odgovor za  DeNiro

Ja mogu samo da se nadovezem
mladi momci skacite na majku a vi stariji na cerku
Snimak i jedne i druge kruzi..

Nalet vas bilo
Nalet vas bilo
5 dana ranije
Odgovor za  AkoHocesDaZnas

Snimala se Ajsica za pornic za stranu industriju bog je ne ubio sta napravi od sebe, a Sevdo kurvetino raspala sto ne cuvas dete nego je jos i teras i podstices na prostituciju i jos da orgija sa trojicom!cuvajte se bozije kazne !! Nemajko i sramoto sta napravi od onakvog devojcurka

Ensar
Ensar
1 dan ranije
Odgovor za  DeNiro

Imaju snimak a ovamo cujem zene ih dobri momci, strasn.. a danas se vala sve zna, kad tad sve izadje na videlo

24
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex