“KAKO DA ME VOLI TAKVA SPODOBA?!” Haos na mrežama zbog fotke Nede Ukraden (74) u kupaćem

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pjevačica Neda Ukraden, koja je veći dio ljeta provela u svojoj vili u Bokokotorskom zalivu, ponovo je uspjela da iznenadi i oduševi svoje pratioce na društvenim mrežama. Iako je već poznata po tome da redovno dijeli fotografije sa svojih ljetnih avantura, njena posljednja objava u ljubičastom kupaćem kostimu izazvala je pravu buru reakcija.

“Zbogom more, zbogom more, odoh u planine. Život je čudo,” napisala je Neda na svom Instagram profilu, opraštajući se od ljetne sezone. Ova fotografija, na kojoj Neda sa 74 godine ponosno pokazuje svoje obline, ubrzo je privukla pažnju mnogih, a komentari na račun njenog izgleda nisu izostali.

Međutim, uz mnoštvo pohvala, našli su se i oni koji su doveli u pitanje autentičnost fotografije, tvrdeći da je u pitanju fotošop. Ovi komentari su izrevoltirali pjevačicu, koja nije ostala dužna kritičarima.

“Ajd’ što si slabovida pa ne vidiš šta je fotošop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je ok jer kako da me voli takva spodoba. Al’ što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš, uh kako je to jadno. A meni dragooooo!” – poručila je pjevačica.

Neda je poznata po tome da sa ponosom nosi svoje godine i ne libi se da pokaže svoje prirodno lijepe forme, a ovoga puta je još jednom pokazala da za nju vrijeme kao da stoji. Fanovi su je obasuli komplimentima, dok su oni skeptični morali da se suoče sa pjevačicinim jasnim stavom.

Pored toga, Neda je nedavno otkrila kako je postala vlasnica vile u Crnoj Gori u kojoj odmara tokom ljeta.

“Tada sam se zabavljala sa Jeleninim tatom koji je rodom po majci odavde, znate, kad ste zaljubljeni sve vam je lijepo. Boka je zanimljiva i ima puno lijepih stvari, ovo mjesto mi je bilo Sen Trope. Nama je to postala ljetna oaza, porodično volimo da dođemo ovdje. Unuci posebno vole da uživaju,” rekla je Neda u emisiji “Premijera Vikend Specijal” i dodala:

“Mi smo zajednica koja živi svoje živote, svi imamo svoj ritam i ne opterećujemo jedni druge. Uvijek ispoštujemo taj porodični ručak koji je oko dva, mada ja volim nešto kasnije da jedem pa spojim ručak i večeru.”

Uprkos kritikama, Neda Ukraden nastavlja da uživa u životu punim plućima, sada se okrećući planinskim predjelima, gdje će nastaviti da puni baterije za nove izazove i uspjehe.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex