OVO JE PORODICA STRADALA U POŽARU – Dečica od 2,4,5 i 7 godina i njihovi roditelji se UGUŠILI od dima u Novom Sadu (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U požaru koji je noćas izbio oko 2 sata u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradala je šestočlana porodica. Danijel A. i Maja S. ugušili su se od dima zajedno sa svojih četvoro dece od 2, 4, 5 i 7 godina.

Svih šestoro nastradalih spavali su u jednoj prostoriji kuće i prema prvim informacijama uzrok smrti je gušenje.

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta.

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu. Ovo su prve fotografije sa mesta požara u kojoj je život izgubila cela jedna porodica.

Otac nastradale žene pokušao da ih spasi

Otac nastradale žene, koji živi odmah pored, pokušao je uz pomoć komšije da spasi porodicu iz zapaljene kuće, ali nisu uspeli, vatra je bila velika.

Sekirom i macolom su pokušavali da probiju zid kako bi porodicu izbavili iz plamena, ali nažalost, šestočlanoj porodici nije bilo spasa.

– Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja – rekao je Ivica Dačić.

Ispovest prvog komšije nastradale porodice

– Video sam da gori, počeo sam da ih dozivam, ali nisu me čuli – ispričao je prvi komšija porodice koja je tokom noći stradala u požaru.

Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex