Salihu je 73 godine, a osjeća se kao da mu je 30 – Ovo je tajna

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Salih Đelilović, 73-godišnjak iz Kule, otkrio je neobičan, ali učinkovit način da poboljša svoje zdravlje i vrati vitalnost koju je imao decenijama ranije. Nakon što je prebolio COVID-19, Salih se suočio s ozbiljnim posljedicama bolesti, ali je pronašao rješenje koje mu je promijenilo život.

“Nisam stručnjak u medicini, ali me bolest natjerala da pronađem vlastiti lijek,” kaže Salih za Srednja Bosna Danas. Tokom pandemije, i on i njegova supruga su oboljeli od koronavirusa. Nažalost, supruga je doživjela moždani udar i ostala nepokretna. Istovremeno, Salih se borio s posljedicama bolesti koje su mu značajno otežale svakodnevni život.

“Onda sam došao na ideju da počnem mljeti suhi šipurak i od njega pravim brašno. Potpuno sušeni i samljeveni šipurak,” objašnjava Salih. “Popio bih jednu kašičicu tog brašna, i već sljedećeg jutra sam se probudio veseliji, s manje bolova. Nastavio sam s tim, i nakon četiri dana bolovi su potpuno nestali.”

Ova jednostavna, prirodna metoda pomogla je Salihu da se vrati normalnom životu.

“Ranije nisam mogao ustajati iz kreveta bez problema, a sada ustajem bez ikakvih poteškoća,” kaže on s osmijehom.

Salih vjeruje da je šipurak, poznat po svojim ljekovitim svojstvima, bio ključ njegovog oporavka. Iako je njegov put do zdravlja bio neobičan, Salih je sada pun energije i optimizma, osjećajući se kao da mu je opet 30 godina. Pogledajte tv prilog ispod teksta.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex