Trojica vozača u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu isključena iz saobraćaja zbog iste stvari: Ugrozili i svoj i tuđe živote

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Podnete su odgovarajuće prekršajne prijave

Policija u Novom Pazaru isključila je iz saobraćaja trojicu vozača koji su izazvali udese vozeći pod dejstvom alkohola, saopštila je danas policijska uprava u tom gradu.

Kako se navodi, jedan vozač (58) na putu Sjenica-Novi Pazar vozio je neregistrovan “pasat”, sa 2,61 promil alhohola u organizmu i bez vozačke dozvole, pa je prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u “pasat” kojim je upravljao muškarac (31).

Njemu je određeno zadržavanje, nakon čega je u skraćenom postupku sproveden u Prekršajni sud u Sjenici, koji ga je osudio na zatvorsku kaznu u trajanju od 40 dana.

U Tutinu je jedan vozač (64) vozeći “mercedes” unazad sa 0,67 promila alkohola u organizmu udario u “audi” kojim je upravljala žena (51) koja se uključivala u saobraćaj.

Takođe, u Sjenici je vozač (56) “nisana” vozeći sa 0,23 promila alkohola udario u “reno” kojim je upravljao muškarac (52), a koji se kretao iz suprotnog smera.

Protiv te dvojice vozača, nakon što su isključena iz saobraćaja, podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex