U Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu oduzeto 13 vozila

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saobraćajna policija je privremeno oduzela 188 vozila od vozača koji su počinili teže prekršaje. U najvećem broju slučajeva, vozači su upravljali vozilima bez važeće vozačke dozvole, koja im je ranije oduzeta zbog kaznenih poena, ili su vozili tokom perioda zabrane upravljanja.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), 23 vozila su oduzeta na teritoriji Policijske uprave u Beogradu, 21 vozilo na teritoriji Policijske uprave u Šapcu, dok su dvocifreni brojevi zabeleženi i na teritorijama policijskih uprava u Novom Pazaru (13), Subotici (12), Valjevu, Pančevu i Smederevu (po 11).

Pored putničkih vozila, privremeno su oduzeti i bicikli (11), motocikli (10), teška teretna vozila (3), traktori (2) i jedno zaprežno vozilo.

MUP ističe da je najveći broj vozila, oko 36 odsto, oduzet od prekršioca mlađih od 30 godina. Oduzimanje vozila primenjuje se prema učiniocima težih prekršaja koji su u prethodne dve godine najmanje dva puta pravnosnažno osuđivani za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex