DA LI JE OVO NAJLJEPŠA BUDUĆA MLADA U SRBIJI? Društvene mreže zapalio snimak djevojke iz Novog Pazara: “10 puta sam gledala, muž mi kaže: ‘Šta se gubiš?'” (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Društvene mreže su ovih dana preplavljene komentarima o plavoj devojci u raskošnoj, šljokičavoj haljini koja uživa uz pesmu Lepe Brene. Snimak je postao viralan, a korisnici su jednostavno očarani njenom pojavom i šarmom.

Nadimak “nijezlo” na Twitteru (sada X) je u više navrata delila svoje oduševljenje, ističući koliko je devojka prelepa. “Muž i ja sedimo i on sad čuje non-stop istu pesmu i gleda me u fazonu je l’ si ti normalna šta se gubiš”, napisala je, dodajući: “Ako nisam pogledala 10 puta, nisam ni jednom, zaista je prelepa.” Slične reakcije dolaze i od drugih korisnika: “Ja vraćala snimak pet puta, pa preslatka je!”

Komentari o njenom izgledu i šarmu ne prestaju. “Valjda zato što sve ređe viđamo prirodne lepotice, a i ona je nekako harizmatična, deluje mi milo”, navodi jedan od komentara.

Drugi dodaje: “Lepa, i lepog ponašanja, vrlo odmerenih pokreta. Dama!” Čak i korisnik “Bo” nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, komentarišući: “Koliko lep osmeh… Prelepa cura.”

Buduća mlada

U jednom komentaru se i otkrilo da je devojka sa snimka Novopazarka i da je u pitanju proslava devojačke večeri pošto se uskoro udaje.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni. Nekoliko korisnika izražavalo je svoje nezadovoljstvo i kritiku. “Breaking The Waves” je napisao: “Kakva šteta, vako lepa djevojka uživa poslednje dane samoće uz osmanlijsku muziku “.

Ovaj kontrast u reakcijama pokazuje koliko je teško udovoljiti ukusima svih ljudi. Bez obzira na različite stavove, devojka iz snimka nesumnjivo je postala tema razgovora širom interneta.

Pogledajte video :

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex