Zukorlić odgovorio žestoko : Kad dođe zima pas i mačka spavaju zajedno

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Liste Sandžačke demokratske partije (SDP) i Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka zatražile su sazivanje vanredne sjednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) s ciljem smjene trenutne predsjednice dr. Misale Pramenković i izbora novog rukovodstva.

Lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić potvrdio je danas na društvenim mrežama da je Sulejman Ugljanin raskinuo sporazum koji su imali u Vijeću i dogovorio se s Rasimom Ljajićem o smjeni Pramenkovićeve. Zukorlić je ovu situaciju opisao kao povratak “Kijamet koalicije” SDA i SDP-a protiv njegove stranke.

“Ugljanin je danas raskinuo sporazum koji smo imali u Vijeću. Dogovorio je sa Ljajićem da smijene Dr. Misalu i postave kadar SDP na čelu Vijeća, kao i koaliciju u svim opštinama u Sandžaku. Došlo vrijeme ko u dobra stara vremena da se SDA i SDP ujedine opet u Kijamet koaliciju protiv nas. Spremni smo. Čekamo vas. Porazit ćemo vas uz Božiju pomoć u paketu, ko Halid Ibn Velid Perziju i Rim, samo što ste vi daleko od Perzije i Rima”, poručio je on.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bell
Bell
1 mjesec ranije

aha ha jes mafijaske &krimogene sprege zbog vlastitih interesa i gomilanja novca i sve racune oolazete bin zajebu Miladinu BG na vodi toliko breee palamudi te

Spp-rdnja
Spp-rdnja
1 mjesec ranije
Odgovor za  Bell

Ujedinjuju su svoji sa svojima,..

Zadnja izmjena 1 mjesec ranije od Spp-rdnja
Huso
Huso
1 mjesec ranije

Stose mali razlajao.Raspadate se kao Bugarska skupstina.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 mjesec ranije

Šta ovaj futan ovo drobi? Pa on i dalje koristi mrtvoga baba da bi dobio šaku glasova, pa još ih i kupuje, među Romima i još nekim jadnim Bošnjacima, pa boga mi i Srbima, neradnicima kojima je to “uhar”.

Posmatrač
Posmatrač
1 mjesec ranije

On nije futan, već sila od koje su se uplašili i Tuljo i Prasim. Nemogu mu ništa pojedinačno pa i pored toga što su jedan sa drugim u krvnoj osvjeti udružili se da bi preživjeli.

Sandzacki sin
Sandzacki sin
1 mjesec ranije

velicanstveni placeni botonja,osim sto lajes ko ulicni dzukac a da se primjetit iz prilozenog da si jado jedan obicni jer nista da cujemo dobro iz tih tvojih prljavi zvala! Radi nesto u zivotu nadji zenu izadji iz te prdekane,komuniciraj sa ljudima mozda se izlijecis! Siris vecu fitnu medju bosnjacima od svih cetnika zajedno!

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex