Tragedija koja je potresla Novi Pazar: Iznenadna smrt Senada Čelija (25)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Odavno ništa nije donijelo toliku tugu u  Novi Pazar kao iznenadna smrt dvadestpetogodišnjeg Novopazarca Senada Čelija, studenta beogradskog Pravnog fakulteta. Ova tragedija koja je zadesila porodicu Čeli, izazvana je puknućem kapilara u mozgu mladog Senada.

U kratkom vremenskom periodu, svaka komora mozga bila je ispunjena krvlju, što je učinilo smrt neizbježnom.

Senad Čeli, poznat po svojoj predanosti učenju i ljubavi prema pravdi, bio je na putu da postane ugledan pravnik. Njegova iznenadna smrt ostavila je dubok trag na mnoge prijatelje, kolege i sugrađane, koji se s tugom opraštaju od ovog izuzetnog mladića.

Na društvenim mrežama, mnogi sugrađani izrazili su svoju tugu i saosećanje sa porodicom Čeli. U emotivnim porukama, prisjećaju se Senadove vedrine, dobrote i nesebičnosti.

“Moj brat i drug vratio se svome Gospodaru. Inna lillahi ve inna ilejhi radži’un. Gospodaru naš, smiluj se našem bratu i uvedi ga u džennet bez polaganja računa,” napisao je jedan od njegovih najbližih prijatelja, uz zajedničku fotografiju.

Ova velika tragedija podseća nas na krhkost života i važnost podrške i zajedništva u teškim vremenima. Porodici Čeli izražavamo najdublje saučešće i saosećanje u ovim bolnim trenucima.

Dženaza će se obaviti u subotu, 6. jula 2024. godine, na groblju Gazilar, kreće se od Islamskog centra u Lugu (Šarova džamija), nakon podne namaza. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući u ulici Ćire Ratkovića br. 49.

Ožalošćeni su otac Safet, majka Sanela, sestra Sajma, dedovi Ljutfvo i Šaban, nana Sanija, hale Muradija i Hadija, amidža Fikret, tetke Suada i Jasmina, dajidža Rešad i ostala rodbina.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex