NOVI PAZAR: POČINJE SUĐENJE – Veljku za ubistvo Tarika prijeti doživotna robija

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pripremno ročište na suđenju Veljku M. (24) iz Novog Pazara, optuženom za teško ubistvo sugrađanina Tarika H. (21), održaće se 4. jula pred Višim sudom u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus.

Optužnicom Višeg tužilaštva u Novom Pazaru Veljku M. se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo i to po tački pet, prvog stava, kojim je predviđena kazna od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora onome ko drugog liši života iz “drugih niskih pobuda”.

Pored toga, on se tereti i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema navodima optužnice, Veljko M. je Tarika H. ubio zbog ljubomore, “videvši ga kao prepreku za ostvarivanje veze” sa jednom devojkom u koju je “bio patološki zaljubljen”, a zbog čega mu je u više navrata i pretio.

Optuženi se tereti da je 14. septembra prošle godine, kada je Tarik H. došao da “vidi u čemu je problem”, iz torbice izvadio pištolj “CZ 99mm” i njime, bez povoda i razloga, udario žrtvu u glavu, a potom repetirao oružje i ispalio dva hica u pravcu glave Tarika H., nanevši mu povrede opasne po život.

Nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, Tarik H. je transportovan u Klinički centar Kragujevac gde je dve nedelje kasnije podlegao povredama.

Izvor: Radiostoplus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzaklija
Sandzaklija
3 mjeseci ranije

Ruke ti se osusile krvnicke.

Realan
Realan
3 mjeseci ranije

Ako po starinski bude,ni po Babu ni po Stricevima,dobice dozivotnu,jer je planski to uradio!
Opet,videcemo,obzirom da je ovo napredna srbija,i na zalost,gleda se Ko je Ko,naci ce mu se olaksavajuce okolnosti,tipa,slucajno je na ulici nasao CZ99,koji je slucajno opalio!!!

Deno
Deno
3 mjeseci ranije

Fukara da bogda crkao

Brunčević
Brunčević
1 mjesec ranije

Samo krv za krv!

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex