Vučić: Mrzim neradničku klasu koja hoće da radi tri sata dnevno

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mrzi neradničku klasu, da živi za radnike, kao i da je rad “karta za budućnost” Srbije.

„Danas su napisali negdje da Vučić mrzi radničku klasu. Pa ja obožavam radničku klasu. Ja mrzim neradničku klasu. Ne podnosim one koji bi da rade tri sata dnevno. Kad kažu hoćemo šest sati radno vrijeme. Pa ne radite danas ni dva sata, kad bi bilo šest, rekli biste hoćemo četiri. Ja radničku klasu obožavam, živim za radnike”, kaže Vučić.

On tvrdi da je kod nas postalo popularno da se voli neradnička klasa.

„Postalo je normalno da 72 puta godišnje idemo od Maldiva, Sejšela do svih mogućih gradova u Evropi i svijetu. Super, srećan sam da to ljudi sebi mogu da priušte, samo nemojte da govorite da ne volim radničku klasu, baš volim radničku klasu. Ne volim one što žive deset puta bolje od radničke klase, a samo kukaju“, podvlači Vučić.

Danas, Analitika

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

9 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Posmatrač
Posmatrač
5 mjeseci ranije

Šta reći za političara koji unazad 12 godina najavljuje i obećava razne projekte i ulaganja u Novi Pazar i Sandžak a onda se ispostavi da je to samo šarena laž.

Knezevic Zoran
Knezevic Zoran
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Posmatrač

A, sta je to obecao a nije ispunio? Nije tebi napunio dzepove i odredio ti platu od najmanje 5000 evra?! Nikada se vise nije ulagalo u Raskoj oblasti, kao i u drugim krajevima Srbije. Svi bismo mi zeleli da preko noci sa 300 eura “skocimo” na 3000 ali, ne ide to bas tako.

Mat
Mat
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Knezevic Zoran

Sandzak, i on kaže Sandzak.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Mat

Ali ja, kao i većina Srba, koji imaju osnovno obrazovanje i pismenost, nikada nećemo, bilo koju srpsku teritoriju, zbaro turskim jezikom ili turskim imenima, pored svog lepog srpskog jezika. Vi možete koristiti bilo kakav naziv, za nas, to uopšte nije važno.

radnik
radnik
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Ti nisi Srbin,ti si jedan običan ogavni bot.Srbi su inače jedan dobar i vredan narod,i ne zaslužuju Žvalavog,Brnabu i ostale izrode !

Nik
Nik
5 mjeseci ranije

Ovo je radnik spava par sati za platu hiljadu ipo evra

Knezevic Zoran
Knezevic Zoran
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Nik

A sta bi tebao da radi? Da radi par sati a da ostatak provede u spavanju, odnosno niirvani?! Koji politicar ove drzave odgovara vasim prefinjenim merilima? Navefiye JEDNOG Srbina koji je, po vama, dobar politicar? Vucic je jedinstven po radnom elanu i po tome sto svaku matrriku nauci pa onda o njoj govori. Ne bih pristao na takav zivot ni za 10.000 evra. Ali, ni to ne valja. Kada stvari posmatras iz perspektive nekog koji unapred, i bez razloga, mrzi, onda je uzaludno svako pozivanje na zdravi razum.

Bosnjak
Bosnjak
5 mjeseci ranije

Djubrad neradnicka

radnik
radnik
5 mjeseci ranije

I to kaže čovek koji je u svom životu radio 0 dana ! Sramota !

9
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex