Obustavljen saobraćaj zbog radova na putu Tutin - Pazarište

12.01.2021. godine će otpočeti obustava saobraćaja (24/7) zbog radova na rekonstrukciji državnog puta IIA reda br. 203 Dojeviće – Bregovi, deonica: Pazarište – Tutin, poddeonica: Sebečevo – Crkvine u dužini od 3,6 km u skladu sa Projektom saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova.

tzjzuzu

Obustava će trajati do 01.11.2021. godine. Obustava na poddeonici Sebečevo u dužini od 6,5 km ostaje na snazi do 01.08.2021. godine a na poddeonici od Crkvina do Tutina u dužini od 10,4 km do 01.11.2021. godine.

Zbog nepovoljne konfiguracije terena i radova na rekonstrukciji punog profila puta neophodna je obustava saobraćaja od ponedeljka do nedelje od 00 do 24. Cela deonica u ukupnoj dužini od 20,5 km će biti obeležena i zatvorena sa čeone strane u oba smera uz pomoć privremene saobraćajne signalizacije i fizičkih prepreka.

Daljinski, tranzitni i teški saobraćaj:

Daljinski, tranzitni i teški saobraćaj će se i dalje odvijati preko alternativnih pravaca državnih puteva, u oba smera, uz pomoć putokazne saobraćajne signalizacije za ”OBILAZAK” i to:

DP 203 Pazarište – Dojeviće 3.4km (od raskrsnice Sopoćani – Tutin – Novi Pazar do raskrsnice Sjenica – Pazarište –Novi Pazar)
DP 29 Dojeviće – N. Pazar 7.3km (od raskrsnice Sjenica – Pazarište –Novi Pazar do raskrsnice ul.Dimitrija Tucovića – Raška – Novi Pazar)
DP 22 N.Pazar – Bregovi 40.5km (od raskrsnice ul.Dimitrija Tucovića – Raška – Novi Pazar, preko raskrsnice Brđani – Novi Pazar – Ribariće i raskrsnice Ribariće do raskrsnice Tutin – granica sa Crnom Gorom – Novi Pazar)
DP 203 Bregovi – Tutin 8.7km (od raskrsnice Tutin – granica sa Crnom Gorom – Novi Pazar do raskrsnice Tutin – Pazarište)

Lokalni saobraćaj:

Lokalni saobraćaj će se odvijati lokalnim putevima, a za meštane će biti organizovana povremena propuštanja u toku dnevnog dela dana, u skladu sa dinamikom radova, dok će noću važiti potpuna obustava saobraćaja za sve učesnike.

Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari