Gospodin i gospođa Ibrahimović: Velika ljubavna priča počela je svađom

Možda ste mislili da ne postoji niko ko bi mogao da ukroti Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da ovaj fudbaler ima slabu tačku, a to je njegova supruga!

Helena Seger Zlatan Ibrahimovic

I dok se svi pitaju gdje će nastaviti karijeru, pričaju o njegovom odnosu prema kolegama on uživa u Švedskoj.

Gdje će na kraju završiti vidjet ćemo, ali jedno je sigurno - gospođa Ibrahimović oduvijek je bila ta koja ima moć nad njim i koja odlučuje.

Njihov brak inače važi za jedan od najstabilnijih u svijetu sporta i estrade, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije - započela je prilično neobično i traljavo, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo", ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle", prenosi Blic. 

Ovaj susret promijenio je njihove živote zauvijek! Zlatan je u početku imao problema da se razumije sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala ljepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

Poslije četiri godine zabavljanja na svijet je došao njihov prvi sin Maximilian, a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina - Vincenta.

Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse u Americi... Teško je pročitati lošu riječ o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmjena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

Naime, još prije nego što je upoznala Zlatana, omalena plavuša bila je veoma uspješna i ostvarena poslovna žena, što nije ni čudo s obzirom da je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine! Radila je u duhanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

I dan danas - Helena radi punom parom, a usput podržava i prati supruga gdje god da krene, te vaspitava djecu. Zanimljivo je uprkos tome što je par nerazdvojan već 16 godina i nema ni govora o razmiricima, još uvijek nisu zvanično vjenčani. A izgleda da im to i nije važno...

Legendardni napadač ne krije koliko je privražen svojoj izabranici - nemali broj puta u medijima se osvrnuo na to koliko mu znači, a svakako je jedna od najlegendarnijih izjava odgovor na pitanje šta joj je kupio za rođendan.

"Ništa. Ona već ima Zlatana!", rekao je.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click