Vanessa Bryant na 38. rođendan otvorila "još jedno pismo" od Kobea

asdfgfhjhgdsa

Naime, na Instagramu je otkrila kako je pronašla kovertu od Kobea, koju je sačuvala svih ovih mjeseci da bi je otvorila za svoj rođendan.

"Pronašla sam kovertu adresiranu na: 'Ljubav mog života', potpisanu sa Tu Papi. Čekala sam dan rođendana da bih je otvorila. Tako sam dobila nešto čemu mogu da se radujem do danas. Ironično je da je Kobe imao umjetnički crtež, napravljen od jedne moje fotografije, na kojem me anđeo drži, i da se baš to nalazi na koverti. Nedostaješ mi ljubavi, baš kao i moja Mamacita, moj kolega Bik po horoskopu. Zahvalna sam što sam se probudila uz moje tri slatke djevojčice. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa objasnivši koliko je simbolike bilo na samoj koverti.

Podsjetimo, Bryant i njegova kćerka Gianna tragično su stradali 26. januara u helikopterskoj nesreći.

View this post on Instagram

Yesterday I found an envelope labeled To: The Love of my Life. From, Tu Papi ❤️I waited to open one more letter on my birthday. It gave me something to look forward to today.❤️The irony is that Kobe had a photo of me drawn with an Angel holding me up by an artist on the cover. Missing the Love of my Life and my sweet little Mamacita- my fellow Taurus. Grateful to wake up to my 3 sweet girls today. Wish we were all together. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️#MyBirthdayWish

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

 
X

Right Click

No right click