Kiša ih nije omela: Georgina i Ronaldo pokazali kako izgleda njihov trening na otvorenom (Video)

Pandemija corona virusa sa sobom je donijela zatvaranje svih javnih događaja pa tako i održavanja utakmica, no to nije spriječilo Cristiana Ronalda da održava svoju formu u izolaciji. U zahtjevnom vježbanju pridružila mu se i zgodna partnerica Georgina Rodriguez.

cristiano1

Dok dane u samoizolaciji provodi a rodnom portugalskom otoku Madeira, Cristiano Ronaldo ne ljenčari. Istaknuti fudbaler poznat je po svojoj disciplini koja ga je i dovela na sami vrh sporta.

U strogi je režim kućnih treninga koji svakodnevno odrađuje, sada uključio i svoju zgodnu zaručnicu Argentinku Georginu Rodriguez. Atraktivna crnka s kojom je u vezi već četiri godine i s kojom dijeli kćerkicu Alanu Martinu, i sama je veliki ljubitelj sporta. 

Skladni ljubavni partneri Cristiano i Georgina vrijeme u karanteni krate zajedničkim treninzima, a u tome ih ne spriječe nikakvi vremenski uvjeri. U svojoj posljednjoj Instagram objavi Georgina je pokazala kako su ona i zaručnik zajedno odradili zahtjevan trening na kiši ispred svoje vile na Madeiri.

Pogledajte video :

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click