Italijan smješten u Rožajama tvrdi da nije pobjegao iz karantina

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Putnik “Lastinog” autobusa na relaciji Kotor-Beograd, koga srpske vlasti nisu pustile u zemlju, nalazi se u Rožajama i pod zdravstveno-sanitarnom je kontrolom, objavila je Prva TV pozivajući se na saznanja iz policije. List “Pobjeda” prenosi da putnik tvrdi da nije pobegao iz karantina u Hrvatskoj.

Putnik sa italijanskim i argentinskim papirima vraćen je u sredu popodne sa graničnog prelaza Špiljani u Crnu Goru, pošto su srpski graničari ustanovili da je moguće da dolazi iz zaraženog područja.

defrtgzhujztfrthzjuki

{module Oglas 2019 – U članku 2}

List “Pobjeda” prenosi da je on u izolaciji u Rožajama i da nema simptoma koji bi mogli ukazati da je zaražen korona virusom.

“On je smešten u jednom prenoćištu. Nema nikakvih simptoma i kategoričan je da nije pobegao. Tvrdi i da je od 27. februara boravio u Sloveniji, u Ljubljani. Sve to ćemo da proverimo”, prenosi “Pobjeda” reči svog izvora. Taj list navodi da je Italijan negirao da je pobegao iz karantina u Hrvatskoj.

Mediji u Srbiji javili su u sredu da je jedan Italijan pobegao iz karantina u Hrvatskoj te da je pronađen u autobusu na granici Crne Gore i Srbije. Autobus je zaustavljen na graničnom prelazu Špiljani, a u skladu sa propisanim merama državljanin Italije nije pušten da uđe u Srbiju, dok su ostalim putnicima iz tog autobusa izdata rešenja o kućnom nadzoru, odnosno izolaciji.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Autobus je prebačen u Beograd, gde će biti preventivno dezinfikovan.

Crnogorska policija se nije zvanično oglašavala o ovom slučaju, a kako navode mediji odmah je stupila u kontakt sa kolegama iz Hrvatske saopšteno im je da kod njih nije registrovan nijedan slučaj bekstva iz karantina.

“Pobjeda” navodi da je ovaj stranac u Crnu Goru ušao 9. marta, preko graničnog prelaza Debeli Brijeg. Tog dana još nije bila na snazi zabrana ulaska u zemlju stranacima koji dolaze iz područja u kojima je raširen koronavirus.  

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Autor:Beta

Više o koronavirusu:

Zbog koronavirusa masovna potražnja za toalet-papirom, psiholozi otkrivaju zašto je to tako

Ekonomija ispred zdravstva: Zbog koronavirusa će više ljudi bankrotirati nego što će umrijeti

Naučnici o COVID-19: Virus ćemo pobijediti kad shvatimo zašto ubija stare, a djecu ne

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.