Granica Crne Gore ne može biti otvorena za državljane Srbije do sljedećeg ponedjeljka

Crna Gora se neće igrati sa zdravljem svojih građana, kazao je zvaničnik crnogorske Vlade za Televiziju Crne Gore i dodao da crnogorska granica, po pravilima koje primjenjuje, ne može biti otvorena do sljedećeg ponedjeljka.

crna gora srbija 696x469

Crna Gora se neće igrati sa zdravljem svojih građana, kazao je zvaničnik crnogorske Vlade za Televiziju Crne Gore i dodao da crnogorska granica, po pravilima koje primjenjuje, ne može biti otvorena do sljedećeg ponedjeljka.

“Današnja izjava premijerke Srbije Ane Brnabić ‘da joj je drago da su se stekli uslovi za otvaranje granice Crne Gore prema Srbiji’, suviše je licemjerna jer dolazi od osobe koja je do danas na sva zvona pozivala građane Srbije da ne putuju u Crnu Goru”, kazao je za Televiziju Crne Gore zvaničnik crnogorkse Vlade koji nije želio da bude imenovan.

Posebno neodgovornom smatra izjavu Brnabićeve da su se crnogorske vlasti rukovodile političkim a ne zdravstvenim razlozima kad su za otvaranje svojih granica primijenile savremeni epidemiološki standard 25 oboljelih na 100.000 građana.

“Naprotiv, Vlada Crne Gore rukovodila preporukama i pravilima struke i medicinske nauke, a ne dnevne politike kao što to radi Ana Brnabić. Ovo uostalom potvrđuje rezulat koji je Crna Gora postigla u borbi protiv korona virusa, kao i jedinstveni status Corona free zemlje”, kazao je czvaničnik crnogorske Vlade.

Ističe da crnogorska granica za državljane Srbije, po pravilima koja primjenjujemo, ne može biti otvorena do sljedećeg ponedjeljka.

“Nadamo se da će do tada u Srbiji epidemija biti značajnije suzbijena, a srpskim vlastima ostavljamo da nam u međuvremenu objasne kako je za jedan dan izliječeno 4.500 zaraženih”, dodao je.

Poručuje da se u svakom slučaju, Crna Gora neće igrati sa zdravljem svojih građana.

“Naše granice otvaramo postepeno i redosljedom koji diktira epidemiološka situacija u zemljama prema kojima se granice otvaraju, zbog čega su nam političke izjave, poput ovih premijerke Brnabić, čist višak”, zaključio je sagovornik TVCG.

Izvor: RTCG

Komentari  
-1 # mehmed 2020-06-08 13:12
Postivana Vlado Crne Gore ,

Srbija uz pomoc :

SPC , SANU , nekih cetnickih politicara ( vucic , brnabnic , dacic , vulun... ), cetnika Srbije i genocidnog entiteta rs , UGROZAVA SUVERENOST DRZAVE CRNE GORE ( ovim nabrojanim uvedite Sistem VIZA ... )

Drugo :

ZABRANITE ULAZAK u Crnu Goru :

svim onim koji su ucestvovali u Drzavnom Udaru, racunajuci i Ruse .
Svim onima koji su Prijetili Smrcu Crnogorskim politicarima . Svim duznocima SPC koji su organizovali i ucestvovali u litijaa
Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-06-08 13:24
Podaci o broju zarazenih su namjerno frizirani od strane Diktatorskog Rezima Srbije u kome

jedan covjek : sve zna , sve hoce , sve kontrolise , svugdje uplice sa nemogucim nebulozama i lazima .
Brnabicku , Dacica i ostale nemojte Zdravo shvatati .

Drzava Crna Goro ,
ne gledate kroz prste Nacionalistickom djelu Srbiji i njenoj Srednjovjkovnoj Instituciji zvana SPC .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click