Vulin opet po komšijama: Kao da se slikala ispod zastave Islamske države

Tokom posjete općini Kičevo, sjevernomakedonska ministrica odbrane Radmila Šekerinska slikala se s gradonačelnikom Fatmirom Deharijem. Slika je izazvala dosta komentara jer je nastala ispred simbola Oslobodilačke vojske Kosova i zastave Albanije.

vulin sekerinska

"Godina 2001. i oružani sukobi su daleko iza nas. Danas smo u NATO-u. Najvažnije je da li političari služe građanima, ikonografije nisu reper za dobro upravljanje, služenje narodu je reper", odgovorila je kritičarima ministrica Šekerinska.

Skori ničim izazvan, oštrom rekacijom oglasio se ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

"Slikati se ispod zastave OVK i reći da je to nevažna ikonografija je kao da se slikate ispod zastave Nezavisne Države Hrvatske i kažete da je u pitanju retro modni pravac. Poziranje pod simbolima terorista koji su nesporno krivi za ubistva stotina civila, žena i djece i govoriti da se tako služi građanima nije ništa manje licemjerno nego da se slikate ispod zastave Islamske države i govorite o vjerskoj toleranciji. Ako je protok vremena dovoljno opravdanje da se sve zaboravi i da zastave pod kojima su činjena zvjerstva nisu više važne, onda pitam zašto se ministarka Šekerinska ne bi slikala ispod kukastog krsta i objasnila da je prošlo 75 godina od oružanih sukoba i da je sada vrijeme za dobro upravljanje", poručio je srbijanski ministar odbrane svojoj makedonskoj koleginici.

Izvor:Radio Sarajevo

Komentari  
+26 # Djore 2020-05-31 15:55
Ovaj vulin propali narkos
Prijavi moderatru
-3 # Sandzaklija xy 2020-05-31 19:45
Dali je propali ili aktivni on najbolje zna.
Prijavi moderatru
+6 # mehmed 2020-05-31 23:58
Aferim Ministrici Sekirenska i hrabrom Deharijeu .

Bolesni Vulin - ministar bolesne cetnicke vojske - clan najdiktatorskije vlasti u Evropi ...nikako da odraste.

Pa zar se jos nije dozvao pameti ...pa u duelu sa Zukorlicem u Skupstini S. zbog Programa cetnicke vojske ..je izacen iz cipela i iz carapa i iz podkosulje .

Zar nevidi ovaj vulin , da su svi Narodi bivse Juge pobjegli od Beogradskog Pasaluka .

Vuline : dali je Diktaor Vucic dobro dosao u Sarajevo u kojem je cetnicka vojska POBILA OKO 1600 DJECE u opkoljenom Sarajevu ( a ON je to svojim ocima gledao i lazne izvjestaje u Svijet slao ) .
Prijavi moderatru
+7 # Mars 2020-06-01 08:44
Sta zna jedan ovakav neznam kako da ga nazovem...da laje kao seosko, za kolac zavezano ...to je jedino sto zna..neobrazovan, neinteligentan nerijecit i jako pokvaren i sovinisticki zadojen...kao i vecina Srba
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click