Vučić: Ovo je istorijski momenat, dobili smo više od 2 miliona glasova

Rekao je da je Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima odnela pobedu svuda, od Čikaga, preko Sočija do cele Srbije

r0 0 800 600 w1200 h678 fmax

Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - za našu decu" obraća se javnosti prvi put posle današnjih izbora.

- Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda u uslovima kada je to malo njih verovalo da možemo.  Ovo je istorijski trenutak. Mi smo danas dobili više od 2 miliona glasova, što je nezabeleženo do sada - rekao je on na početku obraćanja.

Rekao je da je Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima odnela pobedu svuda, od Čikaga, Berna, Beča, Sočija, a da se očekuje da sutra OEBS prebroji glasove sa KiM, tamo je rekordna izlaznost bila.

- Pobedili smo svuda gde smo gubili. pobedili smo u svakom mestu u inostranstvu. Pobedili smo tamo gde nikada nismo pobedili. Tako da smo u Republici Srpskoj dobili 90 posto glasova - poručio je u obraćanju.

Mi u ovom trenutku imamo 63,4, a očekujemo kada dođe inostrtanstvo i Kosovo da imamo preko 64 odsto glasova. Imajte u vidu da imamo od važećih listića gotovo dve trećine glasova, to je nešto što se nikada neće dogoditi. Želim da čestitam i svim drugima na fer i korektnoj kampanji. Mislim da tri ili četiri liste sada ulaze u Parlament - istakao je.

Zahvalio je svim građanima Srbije koji su uprkos lošim vremenskim prilikama, svim pretnjama, pokušajima mnogih da ih zaplaše koronom, izašli na izbore i "što su razumeli da je budućnost Srbije važnija od svih nas".

Najavio je promene u Srpskoj naprednoj stranci do kraja godine.

Na pitanje kada možemo da očekujemo formiranje nove Vlade, predsednik je rekao da će se to desiti u ustavnom i zakonskom roku.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click