Promotivni spot opozicije u Srbiji koji je javnost nasmijala, na kraju snimka Čanak psuje

Koalicija Ujedinjena demokratska Srbija objavila je danas promotivni predizborni video, a na društvenim mrežama su već "pokupili" brojne komentare i kritike.

SDFGHGFDFSDDFRGTRHZJUFD

Opoziciona koalicija oko koje su se okupili Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođanski front, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum objavili su interesantan i pomalo konfuzan predizborni spot.

Na videosnimku se nalaze Marko Đurišić koji će biti nosilac ove zajedničke liste za parlamentarne izbore u Srbiji i Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine koji stoje hrabro i odlučno na kiši uprkos "brojnim problemima u Srbiji".Naizmjenično njih dvojica nabrajaju "loše vijesti" iz Srbije: "Ekonomija", "Mala i srednja preduzeća" "Sloboda štampe", "Ekologija", "Dobrosusjedski odnosi" dok ih automobili u prolazu kvase i sviraju im.

Na kraju nabrajanja Đurišić kaže "Dobra vijest - Mi smo uvijek tu", a Čanak nastavlja "i u dobru i u zlu" nakon čega kreće da psuje i u tom momentu se video prekida.

Ovoj koaliciji su ranije spočitavali da su već predugo na političkoj sceni bez ikakvih promjena i aktivnosti zbog čega je tviterašima posebno zasmetao ovaj dio "Dobra vijest, mi smo uvijek tu" zapitavši se kada će u penziju.


Bilo je i onih koji su smišljali šale, pa tako jedan korisnik Twittera B_art kaže da "Nema tog vjetra koji bi mogao da oduva Čanka", a objavljivali su i gifove poput Stanlia i Olia aludirajući na drugarstvo Đurišića i Čanka koji se nalaze na videu.

Osim negativnih kritičara nekoliko korisnika je kazalo da im se spot dopao i to zbog originalnosti i duhovitosti.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click