STRAVIČNA saobraćajna nesreća kod Kraljeva: Poginuo vozač ''golfa'' (Uznemirujuće fotografije)

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 10.40 u mestu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo-Kragujevac, poginuo je vozač „golfa“ kragujevačke registracije

udes foto g sljivic 2

KRALjEVO – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 10.40 u mestu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo-Kragujevac, poginuo je vozač „golfa“ kragujevačke registracije.

udes foto g sljivic 5

Kako se pretrpostavlja, udes se dogodio kada su se iz još nepoznatih razloga, i najverovatnije pri velikoj brzini, direktno sudarili „golf“ koji se kretao iz pravca Kragujevca prema Kraljevu i kamion beogradske registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.
udes foto g sljivic 8
 
Od zadobijenih povreda vozač potpuno smrskanog „golfa“ na mestu je preminuo, dok je teško povređeni vozač kamiona sanitetskim vozilom hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

udes foto g sljivic 9
 
Zbog udesa i uviđaja posle kojeg će verovatno biti poznato i više okolnosti pod kojima se sudar dogodio, saobraćaj se na ovoj veoma prometnoj deonici odvijao alternativnim putevima.
udes foto g sljivic 10
Izvor : Večernje novosti, Foto : Foto:G.Šljivić

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click