TUČA NA GLASAČKOM MESTU PRED TRUDNICOM / Udario drugog muškarca pesnicom u glavu, pa mu ovaj vratio REAGOVALA POLICIJA

Dvojica muškaraca su privedena sudiji za prekršaje, nakon što su se potukli na glasačkom mestu na Novom Beogradu.

800x600 tucha flicker

Foto - Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskoj stanici Novi Beograd je predsednik biračkog odbora na izbornom mestu broj 23 u Bulevaru umetnosti, prijavio tuču dvojice birača neposredno ispred ulaza na glasačko mesto.

Policija je odmah izašla na mesto događaja i zatekla P. К. (79) i N. I. (35). Tom prilikom P. К. je izjavio da ga je N. I. udario zatvorenom šakom u predelu glave, dok je N. I. rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je P. К. negodovao i psovao.

Prema navodima N. I. on je upitao P. К. u čemu je problem, nakon čega ga je P. К. udario pesnicom u glavu, a on mu je potom uzvratio. Navedena lica nisu zahtevala lekarsku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd.

O događaju je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega je konsultovan i nadležni sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv P. К. i N. I. podnesu odgovarajuće prekršajne prijave.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click