Vozač BMW-a smrti jurio u Beograd zbog operacije jednogodišnjeg djeteta (Video)

Novi detalji iz života tragično nastradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije, otkrili su nove stravične informacije.

Beograd nesreca juni2020 PS

Rade N. (42) i Jelena P. (34), kao i Radetov sin iz prvog braka Nikola N. (20) nastradali su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu kod zgrade Vlade Srbije.

S njima je u automobilu bio i dječak star godinu, koji je teško povrijeđen.

Kako saznaje Kurir, oni su imali stan u Višnjičkoj banji, ali su se odselili u selo kod Arilja gdje su živjeli posljednjih godina.

Komšije ove porodice su nam otkrile da su oni jutros došli u Beograd, jer je dječačić imao zakazanu operaciju.

"Rano jutros su krenuli iz Arilja jer je mališan imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala. Inače su živeli kod Radetove majke u selu kod Arilja", tvrde komšije ove porodice iz Višnjičke banje.
"Ima sina iz prvog braka, a sad prvom ženom je ostao u odličnim odnosima. Kad god bi dolazili u Beograd svraćali su kod nas. Bili su divni ljudi. Mnogo nas je potresla ova tragedija, ovde su ih svi voleli", dodale su komšije.

Podsjetimo, tragedija se dogodila je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svjetlo na semaforu i sudario se s kombijem lozničkih registarskih tablica.

U kombiju je bilo šest osoba, a u automobilu, čija je prednja strana potpuno uništena tokom sudara, četvero.

Iz kombija u koji je udario u automobil svih šest osoba prevezeno je u Urgentni centar: Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Pogledajte kako je došlo do tragične nesreće:

Komentari  
-1 # skopljanac 2020-06-19 16:06
ka_____________sta voze muskarci bolji me [censored]______________ti se sa kurca na [censored] vozis decenije a ja cekam da vozis ______aston martin_____________
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click