Misteriozni nestanak ljekara iz Srbije: Sa suprugom brao trešnje, nije se vratio

Policija, porodica i mještani sela Skorica kod Ražnja u Srbiji tragaju za penzionisanim ljekarom iz Ćuprije M. M. (65) koji je u nedjelju nestao u polju nedaleko od tog sela.

potraga nestanak policija srbija RASSrbija

Foto:Siniša Pašalic/RAS Srbija

Kako se saznaje od mještana, M.M. i njegova supruga, takođe ljekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.

"Kada se okrenula doktora nigdje nije bilo. Najprije je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo", kazala je mještanka.

Nestali ljekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

"Doktor je u posljednje vrijeme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negdje i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući", rekla je stanovnica Skorice.

Mještani su kazali je potraga za nestalim ljekarom danas usmjerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo vidio starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog, prenose Nezavisne novine.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da su obaviješteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click