Jedna osoba iz Sjenice se oporavila od korona virusa, otpuštena kući

Od poslednjeg izveštaja do danas testirane su još 22 osobe sa područja Zlatiborskog okruga od kojih su dve pozitivne na novi korona virus (COVID-19): jedna u Bajinoj Bašti i jedna u Užicu.

sjenica gm 251116 tw630

Od početka epidemije do danas testirano je 400 osoba, a ukupno je potvrđeno 46 slučajeva infekcije novim korona virusom i to: Užice – 10, Prijepolje – 9, Bajina Bašta – 9, Nova Varoš – 6, Priboj – 4, Požega – 3, Čajetina – 2, Sjenica – 2 i Arilje - 1, saopšteo je jutros iz Zavoda za javno zdravlje Užice.

Do sada su dva pacijenta oporavljena i otpuštena kući: jedan iz Čajetine i jedan iz Sjenice.

"Na žalost, imamo dva nova smrtna slučaja u pitanju je jedna osoba ženskog pola starosti 76 godina iz Priboja i jedna osoba muškog pola starosti 68 godina iz Arilja. U prethodna dva smrtna slučaja radilo se o ženskoj osobi iz Prijepolja (63) i muškarcu iz Bajine Bašte (78)", stoji u saopštenju ovog Zavoda.

"Od posledica infekcije novim korona virusom, na području Zlatiborskog okruga do sada su preminule četiri osobe prosečne starosti 71,3 godine i svi su imali druga pridružena hronična oboljenja", saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice. (Kurir)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click