Masnovna grobnica albanaca kod Sjenice? / Odalović - Provjerit ćemo

Da li postoje neke informacije koje nama kao komisiji nisu dostupne ne znam, voleo bih ako postoje da budu stavljene u funkciju i ja ne bežim od toga da mi to radimo, jer se ponašamo krajnje odgovorno - naveo je Odalović

oscedaciczanier011220150003 830x0

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je danas da nisu tačne informacije u pojedinim albanskim medijima da Srbija skriva podatke o masovnim grobnicama jer je, kako navodi, srpska strana uradila sve što je znala i što se od nje tražilo po tom pitanju.

Odalović je za Kosovo onlajn rekao da su obrađeni Batajnica, Petrovo Selo i Perućac i Rudnica, a da će se ovih dana raditi u Kozarevu ida će biti proverena lokacija kod Sjenice.

Dodao je da je proveravano i nekoliko lokacija u Medveđi za koje se pretpostavljalo da su potencijalne masovne grobnice.

Prema pisanju prištinske Kohe, srpska strana više od dve decenije čuva tajne podatke o masovnim grobnicama na teritoriji Srbije, i da se za 1.600 ljudi ne zna o njihovoj sudbini.

Odalović kaže da su sve informacije koje su dobili proverili.

Da li postoje neke informacije koje nama kao komisiji nisu dostupne ne znam. Voleo bih ako postoje da budu stavljene u funkciju i ja ne bežim od toga da mi to radimo, jer se mi tu ponašamo krajnje odgovorno - naveo je Odalović.

On je naveo da srpska strana nikada nijedan zahtev, kada su u pitanju masovne grobnice, nije odbila.

- Svaku informaciju, koja je do sada iz bilo kog izvora došla, a tiče se bilo kakvih lokacija, da li u centralnom delu Srbije ili na Kosovu i Metohiji, mi ili direktno proveravamo ono gde smo mi u punom kapacitetu nadležni ili preko Radne grupe dostavljamo prištinskoj strani ili Međunarodnom komitetu Crvenog krsta sa zahtevom da se lokacije provere. To je mehanizam našeg rada - objasnio je Odalović.

Prošle nedelje je predsednik Socijaldemokratske lige Nenad Čanak na TV Hepi govorio o postojanju masovnih grobnica sa telima Albanaca u Srbiji i o izjavama tadašnjeg ministra policije Dušana Mihajlovića u vezi sa postojanjem 16 grobnica za koja je doneta odluka da se ne govori javno.

- Pročitao sam to što je Čanak rekao i našao sam tu njegovu izjavu, ali ja o tome ne znam ništa. Oni koji to pominju trebalo bi o tome i da pričaju, ako nešto znaju - rekao je Odalović. (Telegraf)

Komentari  
+14 # Pazar 2020-10-13 11:32
Vojska zna dje ih je zakopala spremite kutije i sakri te kosti, gledali smo kako to radite
Odgovori | Prijavi moderatru
-18 # Milica Kosović 2020-10-13 17:53
Vojska nije nikoga zakopavala, to je CIA posle 5 oktobra podmetnula.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Olivera je moje ime 2020-10-13 20:12
Milice, sam Bog te je poslao.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # NP 2020-10-13 20:39
Jes vala.
Da prosipa laži.
I nije mi što nas lažete. Nego što mislite da vam verujemo.
CIA je pobila te jadne Albance, premeštala ih iz mesta u mesto da bi podmetnila jadnoj ni krivoj ni dužnoj Srbiji
...
Mislim... šta reći
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Milica Kosović 2020-10-13 23:11
Ух, тешко је вама да поверујете кад је нешто против Срба, па макар и ове глупости типа, да је Полиција поред толико скровитих места закопавала лешеве код Руднице тик уз магистралу где и дању и ноћу пролазе возила без прекида. Или она Хладњача, коју су тобоже фуљнули у воду, па је она извирила чим је мало пао водостај. Какве глупости. Па нисмо ми учк дивљаци и нарко мафија него озбиљна држава. Плус на Косову уопште није толико људи страдало, тек цивила релативно мало. Али нас то ни не чуди, са те стране смо научили да долазе и много гнусније ствари.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # NP 2020-10-14 00:24
"14. jula 2001. godine, Vlada Srbije objavila je da je otkriven kamion-hladnjača u jezeru Perućac u kojoj je bilo oko 60 leševa kosovskih Albanaca"

CIA snajke CIA je to uradila jel?
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # NP 2020-10-14 00:30
Jedan ribar je 4. aprila 1999. godine u Dunavu kod sela Tekija u istočnoj Srbiji otkrio nešto jezivo -  kamion hladnjača, gurnut u reku, isplivao je na površinu vode. 
U hladnjači su se nalazila tela 86 Albanaca, ubijenih 1999. godine u vojnim i policijskim akcijama srpskih snaga
...
CIA je to uradila zar ne?
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # NP 2020-10-14 00:38
Dosije SVEDOK
"..Moje je bilo da ne pitam, nego da vozim. Napravio sam desetak tih tura Kosovo–Bor; bilo mi je čudno što se veliki kamion šeta tamo-amo dok borbe traju na Kosovu; nedostajalo je i ljudi, i vozila, i zaliha, a ja vozim praznu hladnjaču natrag... Ubrzo sam shvatio da nešto tu nije u redu. Dovezem prazan kamion iz Bora; u logoru punom vojske, policije i raznih paravojnih jedinica za koje ne znam ko su i čiji su, policajac sedne u kamion i odveze ga. Onda ga vrati punog i zapečaćenog, a na putnom nalogu, protiv svih pravila, piše samo Poverljivo! i ništa više. Uvek sam vozio sa Kosova za Bor noću; kamion sam predavao policajcima na ulazu u topionicu bakra u kompleksu Rudarsko-topioničarskog bazena Bor. Čekao sam na porti da mi vrate prazan kamion. Ubrzo sam shvatio da vozim leševe; nije tu trebala velika pamet..."
. ..
CIA o5
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-10-14 21:16
И ето, Јопет он је само возио и НИКАД НИЈЕ ВИДЕО, ни шта утоварују-истоварју ни шта вози, АЛИ ЗНА, РЕКАО МУ ШОЈИЋ и још му написао изјаву!
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Milica Kosović 2020-10-13 22:10
Pozdrav draga moj Olivera :*** lepo je opet videti tvoj nick
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Samko 2020-10-13 23:29
Genocidan Narod!
Pista
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-10-14 21:22
Како геноцидан кад смо од одласка Турака од вас шиптара направили већину јер од онда, ево већ два века, Фатљума не пије горку каФу из малог арнаутског филџана, но само слатки српски продужени еспресо код Ж. И од онда вас по девет деце у фамилији! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Samko 2020-10-14 00:38
Veca je lazulja Olivera od Milice!

Kuckice !
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NN 2020-10-15 00:55
Sad mi je jasno kad je bila prica da su po Ninaji kopani rovovi u vreme NATO bombardovanja...svi smo mislili da se to sprema kolektivni grob za Pesterce...isplivace istina,ko se nalazi u tim rovovima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # mehmed 2020-10-13 12:04
NIKAD NECE biti detektovane sve MASOVNE GROBNICE , koncetracioni logori i dokazane desetine GENOCIDA na Balkanu
a koje je pocinilo pagansko srpsko pravoslavlje
tj. srpsko-pravoslavno-drzavni teroristi..
--u prvom redu nad muslimanima , albancima ...

I Savjet Evrope je vise puta konstatovao :
SPC je remetilacki faktor na Balkanu

Dokazi :

Bosna , Kosovo , Crna Gora , Hrvatska , neka podrucja u Srbiji , film " Svjedok Bozije ljubavi " , Amfilohije , Vulin , Vucic , Brnabicka i stotine ratnih zlocinaca ....
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-13 13:24
Gdje su komentatori tipa : uhljebljeni Safet i onih 20-tak hiljada uhljebljenih "Bosnjaka - muslimana"
koji svoje glasove dadose onima KOJI NE ZELE DA ISTINE o: genocidima , masovnim grobnicma, kocentracionim logorima , zlocinima , budu rasvijetljeni , priznati a pocinioci osudjeni makar verbalno...!!! ???

Oni NESMIJU PISNUTI jer su neslobodni Rasimovi , Suljini i Vucicevi robovi !!!

A Zukorlic je PRVI i JEDINi i na medijima i u Skupstini MUSKI , dostojanstveno i Ajnstajnovski inteligentno o tome govorio ..
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Safet 2020-10-13 13:43
Opet ti uhlebljeni Rasim, Suljo, Safet, ponavljas se kao pokvarena ploča. Vise ja kritikujem Vucica, nego tvoj bradati muftuja. Naravno meni je suzen medijski prostor, imam samo drustvene mreze i opciju komentara na nekim portalima, a tvoj muftija ima na raspolaganju sve najvece medije sa nacionalnom frenkvencijom sa kojih se ne skida. Sagledao sam preko 50 intervijua tvog muftije na beogradskim televizijama, nikad, ali nikad nije uputio nijednu kritiku Vucicu, da je makar pokusao jednom da kaze nesta lose o Vucicu, pa hajde. Ali ni to. Mora da ima neke koristi od toga, ili stvarno misli da je Vucic bezgresan vođa.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Muk i tišina 2020-10-13 15:00
Kada se o zlocinima govori zabranjeno je preglesno govoriti.to mogu samo oni kojima je nepravda učinjena.(kur'anski princip)...odbranu jednog napadnutog naroda mogu praviti svi sposobni pripadnici istog,bez obzira na srarost i polnu pripadnost....sda,.bosne,sandzaka,kosova i makedonije,bila je i ostala organizacioni okvir,borbe za biološki opstanak bošnjaka i albanaca na teritorijama gde hiljadama godina zive..sa tim se ne mogu pohvaliti ni spp niti sdp..njihova uloga u društvu je služenje i dodvoravanje radikalnom srpskom faktoru uz obezbedjenje ličnih funkcija u vidu ministra(rasim)i predsednik odbora za obrazovanje u vučićevoj vladi( zukorlic)..uzvišeni Allah u kur'anu kaže "nije isto boriti se i hadzije vodom pojiti,u vecoj su časti oni koji se bore"....nije isto u toploj fotelji na medijima istih zločinaca,tobož se raspravljati po zadanim šemama, i boriti se u rovovima u zimskim danima oko sarajeva,bihaća i drugim stratištima širom bosne,da bi se svoj narod spasio i zašttio.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Gromka tišina 2020-10-13 21:30
Ko je bežao za Tursku?
Ko je prodavao puške?
Ko je obećao autonomiju a ni fabriku nije u stanju da otvori.
...
Kaži suru i broj ajeta kojeg si citirao?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Muk i tišina 2020-10-14 07:35
...Allah ne voli da se o zlu glasno govori,to može samo onaj kome je učinjena nepravda.-Allah sve čuje i sve zna..An-Nisa' 148 ajet
...zar smatrate da je onaj koji hodočasnike vodom napaja i koji vodi brigu o časnom hramu ravan onome koji u Allaha i u onaj svijet veruje i koji se na Allahovu putu bori?nisu oni jednaki pred Allahom.a Allah neće ukazati na pravi put onima koji sami sebi nepravdu čine..At-Tawba 19 ajet
... Unapred te molim,nemoj reći da su ovo ajeti koji važe samo za(prošlo)vrijeme, kada su objavljeni i da se njihova vrijednost i značenje ne prenosi na sadašnje i na sva vremena..
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Samko 2020-10-13 13:25
Genocidna Teroristicka drzava srbija.

U tome poslu Nema bolje Sto se Ubijanja tice.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # mehmed 2020-10-13 13:43
Gdje su posteni Srbi a gdje Olivera a gdje svemoguci Vucic ( koji za dan -dva pojacava struju na Dolicima ... )

PA DA kao Zukorlic, zahtjevaju , da se makar za pocetak RASVIJETLE ti nemili dogadjaji .???
Tako bi ovi gore navedeni pomogli ,
da svemoguci Vucic i njegova Vlada : priznaju i osude zlocine i genocide ...koje su pocinili GRUPE SPC-zlocinaca ...

Ako se tako ne uradi , onda ce KRIVICU SNOSITI CJELI Spski narod tj. biti oznacen kao GENOCIDNI NAROD .
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Krmadin 2020-10-13 14:06
Kolektivna krivica ne postoji u pravnoj nauci vec 2000 godina.Postoji samo individualna krivica.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # priPravnik 2020-10-13 21:37
Postoji važna, fundamentalna razlika između krivice i odgovornosti. Krivica se vezuje za kriminalnu radnju i za kaznu koja slijedi kao sankcija. Međutim, ako bismo postjugoslovensku istoriju sveli samo na pitanje individualnih krivica, koje utvrđuju Haški tribunal i nacionalni sudovi, mi ćemo promašiti temu. Ne možemo zatvarati oči pred evidentnom kulturom poricanja zločina, genocida itd. koja je jedna od najvećih prepreka za uspostavljanje kulture mira.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Olivera je moje ime 2020-10-13 17:21
Tu sam, na SL, Mehmede i čitam članak o jednom Sandžakliji koji je švercovao i bežao policiji pa naleteo na nesrećnog čoveka i na licu mesta ga ubio svojom vožnjom. I znaš šta je interesantno, taj članak niko od vas licemera ne komentariše, a ronite ovde krokodilske suze za nepostojećim šćiptarskim grobnicama, koje su lansirane uoči pregovora Beograda i Prištine. Hajde sad na taj članak i da vas tamo vidim, vi versko visokomoralni muslimani, koji vređate moju religiju i mrzite moje sunarodnike i našu zajedničku državu. Da vidim vaše viđenje, ako imate m.uda.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Ano 2020-10-13 14:57
Naravno da se skrivaju. Prije neki dan je Čanak govorio o tome. Kaže kada se desio 5. oktobar ministar policije pita šta da radi sa 16 masovnih grobnica koje se nalaze na terotoriji Srbije. Čanak je hteo da se sve to obznani, da se pozovu mediji i da se otvoreno priča o tome, međutim Đinđić nije dozvolio da se diže velika prašina oko toga, upitavši ko bi od stranaca želeo da investira u takvu Srbiju!
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # mehmed 2020-10-13 15:03
Opet neki uhljebljenik grickajuci uhljebljeni kruh MJENJA TEZE.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-13 15:24
A to sto "pravna nauka" ne poznaje pojam kolektivne odgovornosti...nije alibi da SPC i drzava Srbija vec stoljecima KOLJU muslimane .
U udzbenicima Historije u mnogim drzavama ovog Dunjalika pise :
da je SRBIJA pocinila genocide ... a po logici i CIJELI srpski korpus...

Srbija NIJE JAVNO NAZNACILA , OSUDILA-KAZNILA te GENOCIDNE GRUPE...( GRUPE...u tome je poenta ).

Da je Srbija JAVNO OZNACILA te GRUPE -onda bi u tim udzbenicima, te GRUPE bile oznacene kao genocidne a NE CILELI srpski narod .
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Milica Kosović 2020-10-13 17:59
Aj ne lupaj, Srbija izvršila genocid a procentualno su Srbi najviše izginuli u Bosni, ako se odbiju žrtve između Muslimana međusobno i Muslimana i Hrvata - Srbi su najviše postradali.
Ako se pogleda sveukupno, Srbi su istrebljeni sa najvećeg prostora koji je nekad bio Sfrj. Tuže Srbe za agresiju i raspad Sfrj a Zlovence, Uje i Muje krenuli u otvorenu oružanu secesiju
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2020-10-13 20:43
Moram da ponovim reči jednog komentatora kojem na žalost nisam zapamtio nick:
" Nije mi što nas lažete - nego mi je što mislite da vam verujemo.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Св.Короније Радовић 2020-10-13 22:18
Морала је сецесија да се деси,кад се ишло на стварање Велике Смрдије.Што не бранисте Словенији да оде,кад сте били за СФРЈ?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Milica Kosović 2020-10-13 23:21
То питаш зато што су као и већина твојих (...) јако необразован - погледај 20 кључних и највиших војних, цивилних и економских функција у сфрј у годинама распада - на 95% су били Хрвати, па чак је и оно покретање ЈНА на Словенију наредио Анте Марковић. У Београду је одзив на раз био 7% а у Загребу 85%, оди н You Tube па нађи да је у истом месецу у Београду хиљаде људи откупљено да са Миланом Младеновићем и Цанетом Партибрејкерс певају "Мир брате мир" а у Загребу "У бој, У бој" и Данке Дојчланд.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2020-10-14 00:16
 погледај 20 кључних и највиших војних, цивилних и економских функција у сфрј у годинама распада - на 95% су били Хрвати,
:-D
Stvarno me čudi ta Gebelsova propaganda i misao da vam neko nešto veruje
:-D
Vrh JNA je bio bez Hrvata. Od 1987. do 1991. godine u čin generala i admirala unapredjeno je ukupno 168 oficira JNA. Šesnaest Hrvata i 99 Srba a ostalo - ostali podobni oficiri lojalni Srbiji iz redova drugih nacija i nacionalnih manjina. Proces pretvaranja JNA u srpsku vojsku bio je pri kraju. Te činjenice nisu iz praistorine nego iz devedesetih..
Ante Marković - ekonomski genije naredio napad na Sloveniju?
...
Kako ono beše Ćosić rekao o Srbima i lažama?
;)
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Milica Kosović 2020-10-14 09:55
Na čelu JNA bio je Veljko Kadijević, Hrvat po majci, rođen u Hrvatskoj, oženjen Hrvaticom. Njegovi zamjenici bili su Hrvat Josip Gregorić i Slovenac Stane Brovet. Glavni komandant štaba Centralne komande u Beogradu bio je Hrvat Andrija Silić, glavni komandant Ratnog vazduhoplovstva bio je Hrvat Zvonko Jurjević (koji je baš tada zamjenio Hrvata Antona Tusa), glavni komandant Jugoslavenske ratne mornarice Hrvat Božidar Grubišić, glavni komandant Centra visokih vojnih škola u Beogradu bio je Hrvat Ivan Radanović, glavni komandant Komandno štabne akademije Hrvat Tomislav Bjondić, glavni komandant Vojne akademije u Beogradu Hrvat Mate Pehar, dok je nešto prije rata u Vukovaru Aleksandar Vasiljević (porijeklom Bugarin) preuzeo KOS od Hrvata Milivoja Pavičevića. Komandant Prve Armije koja je krenula u deblokadu svoje kasarne u Vukovaru bio je Aleksandar Spirovski, Makedonac. Tokom cijele 1991., dakle u vrijeme borbi za Vukovar,
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Milica Kosović 2020-10-14 09:56
I na svim ostalim funkcijama bili su Hrvati. Od Titove smrti relano najutjecajnija osoba u Jugoslaviji bio je premijer. Svo troje premijera nakon Titove smrti su bili Hrvati. 1991. predsjednik prjedsedništva SFR Jugoslavije bio je Hrvat Stipe Mesić, premijer Hrvat Ante Marković, ministar vanjskih poslova Hrvat Budimir Lončar, načelnik Službe bezbjednosti Hrvat Zdravko Mustač…
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Zlovenac Ujo Mujo 2020-10-13 22:23
Moralo se,jer se imalo posla sa Smrdima!
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Vepar 2020-10-13 23:23
Barem je opšte poznato - ko smrdi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # NP 2020-10-14 00:18
Svi osim vepra?
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-10-13 19:57
Neki komentatori kroz zamjenu teza vezanih za desetine GENOCIDA nad muslimanima , albancima ... od strane SPC i Srbije ,
sami sebe poistovjecuju sa Amfilohijem -koji je u filmu " Svjedok Bozije ljubavi" propao i kroz podrum Dzehenema .
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-10-13 20:16
Mehmede, što si pisao, pisao si. Neko ti je replicirao, neko te ignorisao, a svima si podjednako išao na živce. Ali sada, kad nam se pridružila na SL uvažena i neprikosnovena Milica Kosović, dobićeš za svaku glupost i na svaku glupost adekvatan i argumentovan odgovor.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Св.Короније Радовић 2020-10-13 22:20
---или дуплирана ти,само са другим ником?
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Olivera je moje ime 2020-10-14 21:32
Manje šljivke bihorke, pa ti se neće uduplavati. Velika je sreća što postojimo i Milica i ja. Za vas ovde na SL, najpre.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-13 21:14
Neka ta posovana Milica u svojim odgovorima koristi CINJENICE zasnovane na dijalektickom principu : kauzalne veze uzroka i posljedice .
"A priori " receno - ako te potencijalne konstatacije budu bazirane na EMOCIJAMA --e onda ce to biti dokaz da JE mozda pomogla , da neka vjerska zajednica obori neku vlast...
a ta ista , u Manastiru Ostrog formira vlast SPC u Crnoj Gori !!!
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-10-14 16:18
"A priori " receno - апсоЉутно ce to biti dokaz da JE da neka vjerska zajednica увакуфи политичку партију "Санџачко Приватно Предузеће" и obori neku vlast...
a ta ista , u Сјеници formira vlast Хисламске заједнице u Србији !!! А, Исламска заједница Србије са Немањићима у Титину! ДРЖТЕ ЛОПОВА!!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-10-13 22:50
ФаЉсификат
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-14 20:49
Neka postovana Milica u arhivama SPC , Srbije i genocidnog rs ,
pronadje odgovore na pitanja :
KO je idejni tvorac i izvrsitelj :

--- 11 genocida u Sandzaku ,

--- genocida , kulturcida , elitocida , urbicida u SVIM gradovima i selima , genocidne rs
--- ko je u rs porusio SVE dzamije a ko sva mezarja sa zemljom sravnio
--- ko je u Srebrenici pobio SVU musku djecu
--- a ko snajperima i granatama POBIO 1600 DJECE u opkoljenom Sarajevu
--- ko je u Bosni pravio koncentracione logore
---. a ko je u blizini Prijedora napravio NAJVECI MASOVNI MEZAR u Evropi za zaklane muslimane ...

Nastavak :
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-10-14 21:08
И Јопет ДРЖТЕ ЛОПОВА!!!!
Само погледаш кољачка (не)дела паша, ага,субаша...,ханџар дивизије и рватског цвијећа, кољачке подвиге одрда Ел Муџахедин, кољачке вештине Орићеве праћке Елфете Весељи итд, итд.
Само прочиташ непревазиђеног Мешу Селимовића и нобеловца Иву Андрића!
Само погледаш да су Срби у Сарајеву били велика већина до 1. св. рата, већина до 2. св. рата, половина до бушњачко-усташке оружане побуне 90-тих, а сада, као и диљем Педерације сведени на ниво статистичке грешке!
Само погледаш да су санџачка Хисламистичка г.вна ишла у Босну да кољу и пале Србе, а да у српскоме Расу никоме длака с главе није усфалила!
Све то видиш и онда Јопет курвањски викнеш ДРЖТЕ ЛОПОВА!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-14 21:18
Nastavak :

Ko i dan danas PLASI POVRATNIKE u rs , ko ih VRIJDJA na nacionalnoj osnovi , zabranjuje upoterbu Bosanskog Jezika...

Ko je protjerao stanovnistvo Kosova u Albaniju a ko ih je u masovne grobnice bacao
ko je granatirao Dubrovnik : hrvatski ili srpski generali ...

Ko je litijama i sa 100 milona eura rusio Crnu Gora a ko je dao 1,5 milona eura srpskim udruzenjima u Crnj Gori

Ko i kada je na ovom Dunjaluku formirao "VJERSKU" vladu u nekom Manastiru i to po diktatu nekog "vjerskog" vodje ...

Za sve gore nabrijano vaze ovi znakovi . !!! ???
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-10-14 21:35
И Јопет и Јопет и Јопет ДРЖТЕ ЛОПОВА!!!!
Ето, смо последње што си питао, мада сам ти и товећ одговрио:
"Ko i kada je na ovom Dunjaluku formirao "VJERSKU" vladu u nekom Manastiru i to po diktatu nekog "vjerskog" vodje ..."
Јуче у Сјеници ти и твоја братија Санџачког Приватног Предузећа "i to po diktatu nekog "vjerskog" vodje ..." - војводе санџачкога! Додуше, није у манастиру него у џамији, ту си у праву! У манастир ћете ускоро кад будете улазили у владу Србије!? :P
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Живојин 2020-10-14 21:41
И пази само ово Јопет ДРЖТЕ ЛОПОВА!!!, ко о чему ку.ва о поштењу:
"Ko i dan danas PLASI POVRATNIKE u rs....", а нејма везе што уопште НЕЈМА СРПСКИХ ПОВРАТНИКА У ПЕДЕРАЦИЈУ!
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-15 09:49
Postovana Milica se bavi Historijom bivse Juge i nacionalnom strukturum Titine SLAVNE JNA .
Pitanje za Milicu iz biokemije ( cini mi se da je studirala Kemiju ) :

ko je preuzeo SVO NAORZANJE cetvrte VOJNE sile na SVIJETU tj. Titine JNA

i ko je sa tim oruzjem i cijim generalima poceo krvavi rat u Sloveniji , Hrvatskoj

a ko izvrsio GENOCID U BOSNI

a ko je izvrsio masovni PROGON stanovnistva sa Kosova i genocid nad tim stanovnistvom ???!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Milica Kosović 2020-10-15 10:42
Sve što si naveo Mehmede su samo vaše fantazmagoruje koje i prostim uvidom u, one svima poznate činjenice bivaju smešne, baš kao što ste vi meni smešni.
JNA nije bila nikakva sila, jer je bila trula iznutra, što se pokazalo 1990 da ona nikoga nije mogla da pobedi čak ni pišljive Zlovence.
Drugo, ja sam napisala ko su bili komandanti te vojske - Srba je tu bilo najmanje, komandanti određuju pravac delovanja a ne majori i kapetini kojih je istina bilo najviše Srba. U Bosni smo mi stariji od vas i Bosna je prvo srpska zemlja, to prvo morate da naučite, svi banoi Bosne su bili se se pozpisivali kao "Gospodari Srbljem" a Stefana Tvrtka je u Mileševi srpski patrijarh krunisao za srpskog kralja. Nasjtarija građevina u Sarajevu nije Begova Džamija nego Stara srpska Crkva. Znači, u Bosni je bio građanski rat koji su izazvali Alijini teroristi i kriminalci a završen je tako što je Federacija BH genocidno etnički čista, a vi plačete što nije cela takva.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari