Zukorlić: Da nam Srbija bude svima domovina

NOVI PAZAR: Nosilac liste koalicije "Muamer Zukorlić - SAMO PRAVO - Stranka pravde i pomirenja i Demokratska partija Makedonaca", Muamer Zukorlić, kazao je da će se zalagati da svi građani, pogotovo manjinske zajednice, dožive državu Srbiju svojom državom.

GFNGHGD78978978To se, kako je naveo, može postići onda kada država bude ispunila sve obaveze prema narodu, ali i kada narod bude ispunjavao sve obaveze prema državi.

"Da nam Srbija bude domovina svima bez obzira na verske, etničke i druge razlike, da trećina građana ove zemlje koji pripadaju manjinskim narodima i zajednicama dožive državu svojom. To ćemo postići kada država bude postizala sve svoje obaveze prema narodu i narod prema državi", naglasio je Zukorlić, predsednik Stranke pravde i pomirenja.

Komentari  
-43 # Sulta 2020-06-05 15:45
Pogledaj,ovaj izopačeni pogled sa izbečenim očima pune pohlepe .Podmukli pogled.SPP SEKTA se raspada jer pošteni ljudi se sklanjaju od prevaranata ostaju samo besposličari koji za sitno pokušavaju da prevare narod.Politikom opoganio naše svetinje dzamije,zavadio dzemate podijelio narod .Presipa iz šuplja u prazno,zabada nos u sve i svašta.SPP SEKTA IMA SAMO PLAĆENU PODRŠKU.Zukorli je najveća prevara i podvala u istoriji Sandzaka.Svaki Bošnjak ima obavezu da zaštiti dzamije i zavedeni narod od najvećeg zla.SPP je prljava,a koristi naše dzamije za političku prljavštinu.Ne brukaj,niko ti ništa ne veruje.
Prijavi moderatru
+45 # Tutinac 2020-06-05 16:44
Počela rukija da odrađuje posao.Uznemirili se šejtani,nigdje medeta nemaju.Sta god da kaže,gdje god da se pojavi,ova grupacija reaguje.Bolesno je kada mogu reci za muftine pristalice da su sami neradnici i ološ.Sve sami casni domacini,porodicni,ugledni i obrazovani ljudi.Ali,šta da se radi?Što kaže postovani muftija i to su naša braca,moramo im pokusati pomoc.Slažem se potpuno.
Prijavi moderatru
+8 # Djore 2020-06-05 18:24
Nekom je majka, nekom maceha ...
Prijavi moderatru
-15 # Safet 2020-06-05 19:45
Bogami muftija tebi je Srbija odlicna, da si svajcarac ne bi toliko bogatstvo "zaradio". Nego kako je obicnom narodu koji gleda kako ce do prvog sastaviti.
Prijavi moderatru
+11 # mehmed 2020-06-05 20:08
Neki komentaori su u zavist, u mrznju , u intelektualni haos ...toliko preduboko i presiroko zagazili , da je tesko procjeniti

dali to oni mrze sebe
sve oko sebe
ili i jedno i drugo
ili da kao , neslobodne pojave , nevide dalje od uhljebljenickih usta .

Takve osobe cine najveci zlocin prema svojoj porodici .
Sta ce im djeca , ako ce biti , kao i oni sami .
Vi u ovom Sandzaku imate LIJEK : to je svijetli Zukorlic .
Prijavi moderatru
+8 # mehmed 2020-06-05 20:45
Aferim Zukorlicu tj. Vizionaru .

Vecina gradjana tj. NE izmanipulisanih Gradjana Drzave Srbije misli kao i Zukorlic.
U tu veliku grupu Gradjana ne pripadaju komentatori koji ne razlikuju CAK ni svjetlo od mraka .
Prijavi moderatru
-10 # Sulta 2020-06-05 22:59
A vi bi da zabranite da kritikujemo bogate i.raskosne politicare kojima partija.sluzi.za.licno.bogacenje i zastitu prljavih rabota.Ne.mrzimo nikog nego da uppznamo zavedene sa istinom na vrijeme da ljudi.budu oprezni od prevaranata.Kad je zgazio ahmediju a ttaj bi zgazio svakog .Udbas
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click