SPP: Najoštrije kazniti sve umiješane u poslove sa narkoticima – Osuđujemo zlonamjerne medijske natpise

Stranka pravde i pomirenja obavještava javnost da izvjesni Dž. R. iz Prijepolja koji je jučer priveden od strane policije zbog osnovane sumnje za trgovinu narkoticima, nema zvaničnu poziciju u stranci niti bilo kakav profesionalni angažman.

zukorlic pozvao ljajica i ugljanina na formiranje jedinstvene bosnjacke liste30754

SPP ostaje dosljedna svom određenju beskompromisne borbe protiv kriminala i traži od nadležnih državnih organa da sve umešane u proizvodnju i trgovinu narkoticima procesuira i najoštrije kazni.

SPP osuđuje zlonamjerne medijske natpise koji iznoseći neistinite optužbe o navodnoj vezi dotične osobe sa visokim funkcionerima stranke imaju za cilj da tokom predizborne kampanje skrenu pažnju sa brojnih afera koje permanentno prate druge političke subjekte u Sandžaku.

Ovakve potvore nipošto ne mogu uticati na unikatnost čistote SPP-a u stvarnoj dosljednosti i promociji pravih etičkih i duhovnih vrijednosti. (Sana)

Komentari  
-44 # Sejo 2020-05-09 20:51
Ovo su teški lazovi, lopovi sad i dileri a polako se otkrivaju. Odeš na sajt islamske zajednice u srbiji (mešihat.org) i prvo što se sretan kese sa namirnicama i ljudi koji se slikali sa kesama. Postavlja se pitanje dal ovo rade to radi slikanja ili radi Allaha dž.s.
Jer dobro su nam poznate reči "leva ruka treba da nezna šta desna daje" e moji pišman hodže.
Prijavi moderatru
+36 # mehmed 2020-05-09 23:42
Dva predstavnika SPP u Skupstini Srbije a Zukorlic i u Medijima

su vise puta i to beskompromisno govorilii , osudjivali i trazili ostre kazne za sve one koji su povezani sa trzistem narkotika , kockarnicama... -

U Skupstini Srbije je bilo rijeci o ljajicu-- najvecem Narko Bosu u Srbiji a izudata je kniga u Srbiji o njegovim narko vezama .

Dali ljajic svoje fotelje kupuje i narko parama ...

U jednoj emisiji kod Marica je receno da su jednom prilikom od Narko para isplacene plate Drzavnoj Administraciji .
Prijavi moderatru
-28 # Mars 2020-05-10 12:15
Ko je to rekaoo....pobratim tvog duhovnog vodje..Seselj..dok tvoj Muftija najpametniji svjetski um za takve kao sto si ti..koristi svoj narod za licne financiske interese i masovno bogacenje na osnovu IZ ..a ovce bleje i podrzavaju sizofrensku politiku podmuklih tz. Vjerskih politicara koji sav svoj grijeh prikazuju kao sevap i borbu protiv onih drugih...nevjernika i vijerskih grijesnika...ima i nas drugih koji nijesu zavedeni i koji se bore protiv svih elemenata ugnjetavanja i ideoloskog potcinjavanja...
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click