Muamer Zukorlić: Ući ćemo u vladu ako dobijemo jedno ministarstvo

Srbija je sporazumom iz Vašingtona načinila zaokret u spoljnoj politici…

dfhgrtztrzrt

Fonet

– Ovo je naš definitivno novi kurs spoljne politike, ili u najmanju ruku nova raspodela rang liste u pogledu spoljnopolitičkih prioriteta. Ovim sporazumom poruku su dobili svi spoljnopolitički važni faktori, i Rusja i Kina i muslimanske zemlje, uključujući i Tursku i Iran, a poruka je da prvo mesto pripada Sjedinjenim Američkim Državama. Sada je pitanje kapaciteta, strpljenja, podnošljivosti i na kraju i interesa da li će te zemlje prihvatiti tu sada već drugorazrednu poziciju, ili neće. To ćemo videti uskoro, ali ohrabrujući su telefonski razgovori Vučića sa predsednikom Putinom i Erdoganom, kaže za Danas Muamer Zukorlić lider i poslanik Stranke pravde i pomirenja.

Zar nije bilo logično da o promeni kursa u spoljnoj politici odlučuje parlament Srbije i vi kao njegov poslanik, a ne da to bude odluka jednog čoveka?

– Činjenica je da predsednik Aleksandar Vučić ima većinu u Narodnoj skupštini. On ima jedan aspekt legitimiteta kroz broj poslaničkih mandata koji je osvojila stranka čiji je on predsednik. Svako će parlament biti u prilici da se u nekoj prilici o izjasni o sporazumu koji je potpisan u Vašingtonu.

Šta je zapravo Srbija dobila tim sporazumom?

– Generalno gledano sporazumom u Vašingtonu unapređen je odnos između Srbije i SAD, i na vrlo jasnom kursu opredeljenja prema Americi i postepenog ili već videćemo kakvog distanciranja od ostalih spoljnopolitički značajnih faktora.

Tu mislim na Rusiju, Kinu, muslimanske zemlje, Iran. Svi ti članovi sporazuma imaju prevashodno intenciju normalizacije odnosa sa Kosovom, što je za pozdraviti, ali je sve to pod kišobranom SAD.

U Vašington je Srbija išla prevashodno zbog Kosova, a šta smo u tom pogledu ostvarili?

– Ovo definitivno jeste jedan značajan korak u pogledu normalizacije odnosa sa Kosovom, što ja podržavam i mislim da je svaki oblik normalizacije poželjan, potreban i smanjuje mogućnost konflikta .

Svakako da to dobija na značenju, obzirom na pokroviteljstvo pod kojim se desio taj sporazum , a to je u ovom slučaju SAD, ključna svetska sila. To ima višestruko značenje.

Da li je nakon približavanja SAD-u sledeća stepenica, odustajanje od neutralnosti i put ka NATO?

– To nije nešto što je vidljivo ovoga trenutka i svakako da je to važna tema, ali je manje važna nakon što imamo kompletan obruč NATO zemalja oko Srbije i nakon što su Crna Gora i Makedonija potpuno zatvorile taj obruč.

U svakom slučaju verujem da će i to doći na dnevni red. Možda je to čak i u interesu Srbije da ona ne bude ostrvo i crna mrlja na ovom delu Balkana.

Pristankom da preselimo ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim uspeli smo da se zamerimo i islamskim zemljama koje nisu priznale Kosovo. Da li smo time ubrzali njihovo priznavanje Kosova?

– Jerusalim je jedno veoma emocionalno i duhovno pitanje za sve religije, uključujući i muslimane. I to definitivno ne može ostati neprimećeno.

Moraće značajno da se poradi na tome da se održi pozitivan odnos prema muslimanskim zemljama, posebno onim koje to pitanje veoma često ističu.

Generalno mene veoma brine, a i žao mi je što se Jerusalim posmatra jednostrano, jer je to sveto mesto i za muslimane i za kršćane i Jevreje i što se ne tretira kulturno civilizacijski, već prevashodno politički i tu će sigurno biti još traume oko toga.

U sporazumu postoje određeni nerazjašnjeni momenti vezano za transfer ambasade u Jerusalim, s obzirom da postoji odrednica u Statutu UN da zemlja koja prekrši jednu odredbu Statuta UN nema više pravo da se poziva na taj statut.

U tom slučaju se otvara i pitanje rezolucije 1244 i nekih drugih rezolucija, možda i pitanje blokade ulaska Kosova u UN.

To su aspekti sporazuma koji nisu u interesu Srbije, a koji su bili deo paketa. Ali niste mogli dobiti samo ono što vama odgovara. Ako ste hteli da potpisujete nešto u Beloj kući, već ste morali da potpišete i nešto što odgovara Beloj kući.

Eto pitam vas ponovo šta smo mi to uopšte dobili?

– Nemojte tako, dobila je Srbija. Ako Srbija održi doslednost u potpisanim obavezama ona ipak dobija prijateljstvo SAD, a to nije beznačajno, ma koliko to izgledalo. Mnogi su smatrali da Srbija može da igra ulogu koju je nekada igrao Tito sa Jugoslavijom, ali niti je Srbija Jugoslavija , niti je aktuelni predsednik Tito, niti su međunarodne okolnosti iste kao što su bile tada.

Nije moguće ni sa svima biti u dobrim odnosima i zato oni koji su to savetovali predsedniku Srbije, nisu u pravu. Došao je trenutak kada se mora nekome prikloniti više nego prema ostalima, ali to ne znači da treba isključiti sve ostale . Ali naša orijentacija su SAD, a sa ostalima koliko možemo.

Da li smo delovima tog sporazuma ugrozili i naš dugo proklamovani put ka EU?

– Strateško vezivanje za SAD nije antievropsko. Veći problem su Rusija i Kina koje su u raskoraku sa prozapadnim orijentacijama.

Završeni su razgovori u Vašingtonu i Briselu, a novu vladu Srbija još nije dobila?

– Vašington i Brisel su bili aduti za odgađanje formiranja vlade. Rokovi već cure i ja očekujem da se sada intenzivno povedu razgovori. Verujem od naredne sedmice. U svakom slučaju do kraja septembra. Već smo i u zakonski tesnim rokovima, pa se to ne može odgađati.

Da li ste vi imali drugi krug konsultacija sa Vučićem?

– Nije bilo drugog kruga ni sa jednom strankom, bar ne zvanično . Tako da ni mi nismo bili u toj poziciji.

Ne vidim razlog da se to narednih dana ne intenzivira i reši u kratkom roku, jer ovde vladajuća stranka samo treba da odluči kojim kapacitetom će imati partnere u toj vladi. To je nešto o čemu oni jednostrano odlučuju i kroz te dogovore videće se sa kim žele da podele odgovornost u toj vladi.

Da li biste vi bili deo vladajuće koalicije ako vam to SNS ponudi?

– Mi preferiramo saradnju i u tom slučaju bi bili deo vladajuće većine. Ali smo jasno kazali da i mi želimo ozbiljno učešće u vlasti, a ako ne nećemo učestvovati u vadi i bićemo ozbiljna opozicija.

Šta zapravo tražite?

– Ministarsko mesto se podrazumeva, ali imamo celu lepezu zahteva koji se ogledaju u određenim konkretnim projektima, a potom i određenu odgovornost na srednjem i nižem nivou vlasti.

Koje ministarstvo tražite?

– To se jednostrano ne definiše, ali u svakom slučaju ministarstvo sa čije pozicije ćemo moći bar jedan značajan deo naših političkih ciljeva ostvariti, odnosno odgovoriti pozitivno biračima. Koji je smisao učešća u Vladi ako nemate kapaciteta da ostvarujete partijski izborni program.

Da li biste tražili ministarsko mesto baš za vas?

– Ne preferiram, ali i ne isključujem. Zavisi koje bismo ministarstvo dobili, jer za određeno ministarstvo morate imati određene kompetencije i sposobnost da taj posao obavljate. O tome ovisi i ta mogućnost mog učešća i vladi.

Od Maroka do Indonezije

Ako bi vam ponudili da vi budete neki pomiritelj u razgovorima sa muslimanskim zemljama koje smo poprilično naljutili, da li biste pristali?

– To je deo naše politike, čak možda i jedan od najvažnijih delova. Ja dolazim sa ranijih verskih pozicija i islamski svet poznajem od Maroka do Indonezije i svako bih mogao na tom polju mnogo da doprinesem.

Bez uslova

Vaš kolega iz Sandžaka Rasim Ljajić odlučio je da više ne bude ministar. Ima li onda tu prostora da vi uskočite u Vladu kao ministar iz Sandžaka?

– U našim razgovorima sa predsednikom oko našeg učešća u Vladi nećemo uslovljavati bilo koga. To jesu bile Ljajićeve najave i pre izbora i posle izbora i nadam se da će to obećanje ispoštovati, jer je čovek 20 godina ministar, što je rekord za ovaj prostor. Ali nemam stav prema tome i to nije pitanje o kome bih ja odlučivao.

Komentari  
-17 # Olivera je moje ime 2020-09-12 16:41
Možda Rasim ne bude ministar zato što će biti budući premijer? 20 godina je ministar u kontinuitetu, što je rekord za ove prostore.
Što se Muamera tiče, on je zreo da postane ministar i verujem da će to ministarstvo imati uspeha. I da će to osetiti svi građani ove zemlje, bez razlike.
A Suljko me je prijatno iznenadio kad je izvršio veliko spremanje u SDA. I umesto da se polako povlačio, on u ofanzivu i pokaza omladini da bez starca ipak nema udarca. Zato bih Suljka postavila za Vučićevog specijalnog savetnika jer i ovaj ima u tom pravcu posla, a izgleda da nema toliko umenja da to i ostvari. Pa sa jednim savetnikom kao što je Suljko, može mu biti zagarantovano još bar dve decenije na kormilu Srbije.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # TITO NP 2020-09-13 07:32
Ne razumem zasto si dobila minuse. Nadam se da nisi bila ironična, ili ja nisam razumeo komentar.Muftiji Dačivevo mesto, to je teško jer Dačić mora biti deo vlasti zato što Rusija to traži a Vučić igra na dve stolice. Inače Muftija bi doveo Islamski svijet ovamo sa investicijama jer su puni para i sve bi bilo bolje, ali Evropa ne želi Islamske investicije na tlu europe a sama ne da ništa Srbiji već je cijedi da igra po Evropskim željama. Znači to ministarstvo Muftija memoj da pokušava. MUP?, pa Nebojša ne da to jer bi se otkrilo mnogo sta. Odbrana?, ma svi bi Srbi bili u strahu da nešto Muftija ne uradi jer bi mislili da svi isto misle na ratove kao Srbi. Tu bi Muftija bijo samo figura jer mu ništa nebi dali i da drugi bi se pitali a Muftija ne trpi šefa. Jedino mu ostaje obrazovanje na šta i on cilja zbog akreditacije. Dakle ili obrazovanje ili opozicija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # sara 2020-09-13 08:12
Da, jedino obrazovanje, u pravu si, a sta ako mu zatvore Univerzitet na kom je kod samog sebe doktorirao , sam sebi dao diplomu. Ova ujdurma oko provere diploma vodi na njegovu adresu, zivi bili pa videli.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # TITO NP 2020-09-13 10:38
Pa nebih baš rekao da je na njegovu adresu više na adresu Husovoca posto neće sa četnicima onda cetnici iz Srbije pomažu cetnike u CG tako što su to intenzivirati da bi naterali Husovica da ide sa četnicima, a za Muftiguza jesu njegove diplome. Videćemo šta će se sve izdesavati. Država funkcioniše tako što zna šta se sve radi koji kriminal se odvija po zemljii medju svima pa i.medju partnerima u vlasti al se to ne poteže odmah, to se čuva za kasnije ucene.. Sve je to takoreći kontrolisani kriminal, koji čak i država nasteli odredjenim ljudima da bi kasnije morali da rade za njih. Velike su to igre, ne samo kod nas već i u svetu .. misliš da neznanju sta radi Vučić? Znaju i te kako al ga čuvaju za kad im bude trebalo, kao možda pre neki dan u Belu kuću. Potpisujes za ambasadu zameras se UN za nekoga ko ti priznaje Kosovo i oduzima deo teritorije... zašta postoje državna bezbednost svake države i tajni agneti baš za to da znaju kako da te ucene.. -> nastavak u sledeći komentar
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # TITO NP 2020-09-13 10:41
... -> sve je to takoreći kontrolisani kriminal, koji čak i država našteli odredjenim ljudima da bi kasnije morali da rade za njih. Velike su to igre, ne samo kod nas već i u svetu .. misliš da neznanju sta radi Vučić? Znaju i te kako al ga čuvaju za kad im bude trebalo, kao možda pre neki dan u Belu kuću. Potpisujes za ambasadu zameras se UN za nekoga ko ti priznaje Kosovo i oduzima deo teritorije... zašta postoje državna bezbednost svake države i tajni agneti baš za to da znaju kako da te ucene..
Evo Lukašenko pre nekoliko meseci se žali na Putina za cenu nafte i gasa, i da će putin da anektira Belorusiju kao Ukrajinu. Ali Putin promeni taktiku pošalje mu izazivace demonstracija on se uplaši onda igra kako Putin hoće. Tako i Husovoc ako počne da gubi kadar moraće ili da rizikuje kadar ili obraz i ode sa četnicima. Videćemo šta će odabrati
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Olivera je moje ime 2020-09-13 10:47
Dobila sam minuse zato što sam Olivera. Daleko da sam ironična, već zaista smatram da bi Muamer bio dobar ministar koji god resor mu poverili. A mislim da je posebno jak kad je u pitanju obrazovanje, finansije, privreda, infrastruktura, kultura, omladina, sport. Mada bih mu ja poverila ministarstvo uprave i lokalne samouprave, jer smatram da će kao takav moći da se posveti i sandžačkim opštinama i dovede ih u red posle razornog vladanja SDA u nekim od njih.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # mikla 2020-09-13 17:47
I poslije TITA tito :D
Odgovori | Prijavi moderatru
-25 # bosnjak 2020-09-12 17:19
___________________...__!?
Odgovori | Prijavi moderatru
-20 # Живојин 2020-09-12 17:40
У складу са титулом, војводи санџачкоме приличи министарство одбране, или можда МУП, па кад и бушњачка браћа узвикну "живела Србија" има да се ори преко Републике Српске и црногорскога Шјевера све до Босанске Крајине и Скадра, па и даље...! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+17 # KS 2020-09-12 20:37
kosova republic :D
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # Живојин 2020-09-12 22:49
Грчки Елбасан и српски Скадар!
kosova republic само на Кљинтоновом буЉевару да дочека Трампа и Натањахуа! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Olivera je moje ime 2020-09-13 11:39
I da im ukradu sateve, ukoliko obezbeđenje ne bude otvorilo stostruke oči.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Sany 2020-09-14 13:00
Nemo bre Zile da jeees govna. To je Ilirsko i ostace tako. Na Skadru smo vam vec lomili kicmu pa ako mislis da ste se oporavili, bujrum da zavrsimo sa Karpatskom bagrom. Ti na more nes izic pa da ti je Putin babo. Ovako, uzmi Okca pod ruku, uradi test pa idi na more i ponesi paradajza da ne crknes gladan ko tvoji koji su ostavili koske po Prokletijama. Tamo imaju wc ne moras u sljivak sporadi sebe a i manje ces ovdje srat
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # Damir 2020-09-12 17:46
Bio jednom jedan muftija. Prodao je ahmediju, islamsku zajednicu, povjerenje koje mu je ukazano i obraz za poziciju ministra u nacionalističkoj vladi Srbije. Branio je Srbiju i ubjedjivao svijet kako Bošnjaci imaju više prava nego što im pripada. Nije više ni ahmedija što je nekad bila.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # sara 2020-09-12 17:52
Ma vidi ti ovog hohstaplera iz orlja, hoce ministarsku fotelju. Znali smo mi to debilu jedan. Ma nemoj, ti poznajes Muslimane, ali poznaju i oni tebe i to jako dobro, kada je Erdogan Sultan dolazio u NP nije ti dao ni da mu prides.
Zasto se ne izjasnis oko Jerusalema, nego
zamuckujes, nesmes da se zameris svojim sefovima.
Zasto se ne izjasnis oko potpisivanja sporazuma u Vasingtonu , nego dajes ne jasne odgovore.
Bednice kakav ti imas smesan i nenormalan govor, sa kakvim izrazima se ti sluzis, samo da bi delovao da si skolovan.
Ali da hoces da budes Ministar u vladi Srbije, to smo razumeli, tu si i glasan i jasan.
Odmah da ti kazem, ne sekiraj se, bices Ministar,
jer gazis preko mezara, preminulih u pandemiji Korona,zato sto ne podrzavas predlog da se ispita cija je odgovornos za ta desavanja.
Zasto se ne izjasnis oko desavanja u Crnoj Gori, nego sutis na pokvaren nacin, ali za ministarsku fotelju vristis, da je neko drugi ne zgrabi.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # sara 2020-09-12 18:05
Zukane, licemjeru, dobices tu fotelju, obecana ti je, a ti si se dokazao kao poslusno pseto, nego da te
pitam--sta ces sa svojim zenetinama.
Ako ih vodis za Beograd, trebace ti vise stanova,
vise telohranitelja, nije ti lako, mogu ti se hanume zagledati u beogradske izloge, pa onda probleme imas.
Ako ih ostavis u NP onda ces biti zabrinut sta
one radu po seheru gradu. A moraces svaki vikend za NP, jer kod zenska duga kosa, kratka pamet,
majcin sine da ti ne ode obraz.
Nece ti otici obraz, jer ga ti nemas, bednice.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Np 2020-09-12 18:39
Ovoliko teksta a ni jedan jedini argument?
Saro Sarice, blesavih komentara carice - imaš li ti neki argument pa i mi da pljucnemo po Zukorliću?
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # sara 2020-09-12 18:54
Np
ko nece da vidi, taj ne vidi, napravi termin kod ocnog, dioptrija nije u redu
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Olivera je moje ime 2020-09-12 19:00
I ne samo kod očnog.
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Живојин 2020-09-13 00:17
Моја добра комшиница каже да је код уролога требао одавно. Каже, устаје ноћу и пишка сваких сат-два, и шта ће јадна жена кад је разбуди, оде код комшије на продужени еспресо, а он уз то и ћорав па ништа не види! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Olivera je moje ime 2020-09-13 14:54
Ali kod urologa androloga. I dok se ne izleči, ako se uopšte izleči, komšinicino društvo ti ne gine Živojine.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Olivera je moje ime 2020-09-12 18:42
Saro, nemoj mi se živcirati, please. Svakako neće biti ministar tebi u Dojčlandu, već meni ovde u Srbiji. A ja se uopšte ne potresam, znajući da je on kvalifikovan da bude čovek za velika delanja i dela.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-12 18:57
Olivera
U tome i jeste problem sto tebi odgovara, a nikom od Bosnjaka, ili si puna ironie, nema veze i to je dozvoljeno
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Olivera je moje ime 2020-09-12 19:01
Zaista tako i mislim. Ko je sve bio ministar u vladi Srbije, da bude Zukorlić trebalo bi da nam bude čak i čast.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Lug 2020-09-13 18:58
Misliš na Vulina, batu Gasica keramicara, Cadeza,Stevanovića, sve neki kremicari, mesari, koljači i sa sumnjivim dilolmama. Al Toma Diploma je vrh. Ako njih uzmemo u obzir Zuki dodje ka premija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+18 # Aki 2020-09-12 18:14
Vučiću, molim te dadni mu fotelju. Bio ministar Rasim, bio Suljo, a Muki čeznuo i nabijao zazubice. Vučko, živ ti ko ti je najmiliji daj i njemu ministarsku fotelju, makar onu Suljovu, bez portfelja.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Olivera je moje ime 2020-09-12 18:40
Ipak je Muamer kalibar za konkretni portfelj. Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, cenim. Mada bi on bio dobar kao ministar i za portfelje: finansija, prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, omladine i sporta, privrede, kulture i informisanja. Neka me banda stara demantuje ako grešim.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # sara 2020-09-12 19:01
Olivera
slazem se za sve ga Bog dao, svaka mu kapa pase, ali ipak najbolje Ministar finansija, odmah bi veru promenio i to javno
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Olivera je moje ime 2020-09-13 17:16
Saro, budi realna, kada je mutavi Suljko bio ministar, onda preelokventni Muamer treba da bude generalni sekretar UN.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Haber 2020-09-12 20:57
..kao dijete slušao sam hadis, ,,o vremenu koje će doći,u kojem če biti teže držati veru nego užarenu žeravicu na dlanu". mislio sam tad,bit će to vrijeme straha,kad će se ljudi plašiti za sebe i porodicu,nečega jačeg od čoveka...sad znam da sam pogrešno mislio,nije strah,nego rasulo čovekovih vrijednosti.izgubljeni osečaj za dobrotom i istinom.i ajeti o vjerovanju koje uvijek prati, da se i dobro drugima čini kao i o govoru istinitom pa i na svoju štetu,sad mi mnogo jasnije dolaze...ne plačem ja zbog onih što zarad svojeg ličnog intersa prodaju božje ajete i veru,a narodu govore,da su i dalje na božijem putu i putu istine.nego plačem zbog sebe,zbog nas,jer smo izgubili fitret furkanana u nama.da jasno razlikujemo dobro od zla,istinu od neistine.kad od nas pojedinaca nestane ovih vrijednosti,neminovno je da ih ni u narodu nema..ostaje nam ovo što je ostalo..da nas predstavljaju ovakvi,jer smo ih mi takve glasali i izglasali..od ovakvih bolje ne može biti ma koliko mi to želeli...
Odgovori | Prijavi moderatru
+18 # sara 2020-09-12 21:57
Vec duze vremena nemam odgovor na sledece pitanje - - Zasto se ti pojedinci, koji
solidno poznaju tu KNJIGU ISTINE, i sta stoji u AJETIMA ne boje, ama bas ni malo od te
zeravice na ruci - - Da li je ta njihova ruka toliko okorela i otvrdla od silnog grabljenja dunjaluka--Ne znam tacan odgovor, Allah zna. Ali, ja imam pravo da mislim, jer sam si jednom napisao - - istinu reci je dug--
Zahvaljujem STVORITELJU sto sam rodjena u VERI svetlosti, napretka, nauke, razvoja, i kada god primetim nazadne postupke ili ideje
podici cu svoj glas, mozda doprinesem promeni koliko je vrh od igle, pa i to je nesto
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Aleksa 2020-09-12 18:20
Sa Oliverom se slažem da Sulja imenuje za svog specijalnog savetnika. On jedini u Srbiji ima 30 godina aktivnog staža u politici. Svi njegovi politički vršnjaci odavno nestadoše, a on i dalje fura. Naučeiće te Sukan kako 30 godina da vladaš Srbijom. Čim je zapadneš u krizu, umjesto tebe da skinu glavu ti skini glavu svojim saradnicima i zagalami: Vi ste krivi za što meni dobro ne ide. Suljo je legenda. Takav se više na Balkanu ne rađa. Čovek ne ume da drži govore, a inače ima sitne pameti i lukavaosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Olivera je moje ime 2020-09-12 18:35
Nije ni Suljko toliko legenda, koliko su to neke njegove Sandžaklije koje za njega stalno glasaju iako duboko svesni svih ljiderovih mana koje su odavno zasenile njegove eventualne vrline.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # bosnjak 2020-09-12 19:12
suljo__suljo je__onako na kosibnu mu ne bih do ni da nosi balon ilj testiju prosuo bi vodu na plastidbu eventualno da prevrce otkose sto se tice oranja mozda da ide za ralom sijanja da sije cuskije a za znetvu _da poznje ono sto je po åposijo _ako nasdje jedno zrno da ga poljubim ce ga ni zene ne ljubi u usta
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # bosnjak 2020-09-12 18:23
___________imajuci u obzir da covek poraste pored furune obiljem pirocanaca tu i tamo nekih kundri i par cipela koje sa zebnjom i duznim postovanjem i brigom maleni decak pun snova stiska pod misice dok zuri prema skoli koja je udaljena za tu uzrast 100 milja i u[censored]o uci ne obaziruci se na decije vragolije ostale dece jednog dana i postane nesto znamenita licnost koja sa pravom zahtjeva ministarsko mjesto ni manje ni vise nego u samom omrzenom tom malenom djecaku beogradu koji je njegovom djetinjstvu naneo toliko pakosti i zla ali bi sa veliko slascu cak ne bi zalio ni truda ni znoja ni junacke krvi da bracho ni krvi kada bi za jedno tako vazno i bitno mjesto odnosno poziciju trebalo se i borit recimo u tutinu ili novom pazaru__ovako se svi ti snovi uruse i insan se mora zadovoljit trivijaklnim mjestot sa kojeg bi bar malko ublazio nedace svomomiljenog kraja___
Odgovori | Prijavi moderatru
-19 # Samko 2020-09-12 18:29
Akobogda Inshallah ce Muftija Sandžak da spasi!

Pravda ce i ovaj put da pobedi. samo Sabur
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Beli 2020-09-12 18:39
Suljo poskida svoje kretene, a Rasim još drži njegove kretene.
Odgovori | Prijavi moderatru
+17 # ALADIN 2020-09-12 18:42
Našim političarima dadni ministarsku fotelju u Beogradu, i oni slušaju posle ko hamali.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Jednomesecni 2020-09-12 19:56
Vojvoda Zlukorlic ce po svoj prilici za dve godine promeniti i ime samo ako udje u ministarsku fotelju. Do sada je nekako bio Muamer,a ubuduce ce se zvati MOMIR.
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # DD 2020-09-12 20:26
Da je ovo pravno uredjena drzava sa zakonima i pravnim sistemom,onda bi tebi Muftiguzu ponajpre trebala na vrata da pokuca finansijska policija i inspektori,a ne da palamudis o ministarskim foteljama.
Ali rezimu u Beogradu si itekako potreban,jer stobom mogu da manipulisu jednim delom Bosnjaka koji ti jos veruju i time realizuju svoje ciljeve.
Veru si vec davno prodao za veceru,a sad prodajes i samo bosnjacko bice.
Bruko i sramoto u ljudskom obliku.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # TITO NP 2020-09-13 07:53
I ti ga zoveš Muftiguz :)
Pa jel nije brate. Sve nesto muti za svoju guz*cu da mu bude bolje a narod ko šiša. Za sve što je ucinio Bošnjacima pa i ovo u CG što je uradio Milu, zaslužijo je bar ministarstvo obrazovanja da akredituje svoj Fakultet. Videćemo ako posle razgovora počne da mlati po Vučicu onda nema nsita od ministarstva.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # bosnjak 2020-09-12 21:05
iznenadjujeme da jedan vrsni poznavaoc stacarstva i zemljoradnje nije se vec u zrelim godinama odredio za nekakvu savremeniju farmu, ali shodno visokom obrazovanju koje je stekao sigurno je i ustanovio da na drugim poljima moze dati vise jer je jednom vrsnom akademiku lako ustanoviti da se ovce bolje cuvaju same nego kada ih cuva neki coban da ne govorimo o kozama i ostaloj krupnijoj stoci,postji i jedna druga prepreka nimalo ne bitna u srbiji u samom beogradu je cak i inflacija visoko obrazovanog kadra koji uopste nije popularan kako kod muskog tako i kod zenskog dijela populacije zbog one krilatice da intelektualci to dosta lose rade tu je izvesni gospodin i nas jedini akademik dokazani primer da je ta krilatica vise izraz zavisti prema visokoobrazovnom kadru, u cemu je ondapreprekau tome daje krilaticao intelektualcima tacna oni to rade na sasvim drugaciji nacin za mnoge zene na granici perverzije
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # bosnjak 2020-09-12 21:15
Kosovo ce biti drzava samo i samo kada generali dzordza washingtona prvog americkog predesdnika to budu zahtevali od medjunarodne zajednice shodno tome uzalud se borite za bilo kakve funkcije na balkan bavite se sportom ili vasim omiljenim hobijem
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Beli 2020-09-12 21:36
Ja sam za to da se i Rasimu i Sulju i Muameru da po jedno ministarsko mesto u Beogradu, i da se više nikada ne vrate u Novi Pazar.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # mehmed 2020-09-12 23:49
U "Slobodnoj Bosni " procitajte i PROBAJTE "svariti" KOMPLETAN interviju sto ga dade Zukorlic .

Svi ovi Komentatori a i kamara vucicevih , rasimovih , suljinih robava ,
sto zbog neznanja ,sto zbog predrasuda , sto zbog zlobe , sto zbog zavisti , sto zbog kompleksa nize vrijednosti ....
dokazase da su ,
tri srpske svjetlosne godine udaljeni od : vizionara , intelektuano - moralne GROMADE pod imenom M. Zukorlic .
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Samo Istina 2020-09-12 23:51
Lopina prepredena ,Americki igrac prodace sve samo zarad vlasti.A ove sto ga podrzavaju ne vredi ni komentarisati vec samo iskeno zaliti.
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # mehmed 2020-09-13 00:00
Mnogi ovi Komentatori NIKAD NISU I NECE dati NEKI Interviju ,ni za bilo koji Medij ...
a njhovi sefovi i njihovi Poslanici u Skupstini Srbije su maciji kasalj za Zukorlica .

Mesic , Zukorlic, Djukanovic su poslije raspada Juugoslavije i Tesla i Ajnstajn za neostvarene politikante i njihove robove .
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # sara 2020-09-13 07:24
Mehmed
1)Zlokorlic, nazvao Avdica, koji preko 30 godina radi za srbijansku obavestajnu sluzbu, debelo platio taj intervju, od onih Para sto su mu davali Mehmed, Sara, Ferhan Sejdovic i mnogi drugi,
2)Nije to intervju, to Zlokorlic zvili i podseca Vucka--bio sam ti dobar, daj mi bilo kakvu ministarsku STOLICU--,i zna da ce ga Avdic podrzati, jer ga dobro placa, a i Kollege su, isti im poslodavac
3)Svako od ovih komentatora, ko moze da plati, moze dati intervju, i to ne samo za zutu stampu, nego i za ozbiljnije novine, jer su se pravila promenila, zivimo u vremenu globalizacije
4)Zlokorlic je moralna gromada za tebe--to su tvoji individualni kriterijumi za moral, tri svetlosne godine udaljeni od mojih kriterijuma
5)Podhitno da se izvines kod gospodina Mesica,
zato sto si ga uporedio sa Maricevom starlet om. Pet zivota da ima, Zlokorlic nece postici ono sto je Gospodin Mesic postigao
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # sara 2020-09-13 07:42
Mehmed
Bravo, uspeo si da me naljutis da napisem sve ono sto i ti mislis, ali se ne usudjujes JOS
da progovoris, jer si od principa pa kad pljunes ne lizes. Radije ces pokusati da prevaspitas Zlokorlica sa onim sto drugi kazu, znam da mu jos cuvas hatar, ali neznam jos koliko dugo.
Kapiram, sa ovim sto si napisao, ispitujes javno mnjenje, ispitujes situaciju, proveravas svoje misljenje. Ja znam da ti znas mnogo vise, nego sto pises ovde, ali i ti znas da ja znam isto tako mnogo vise nego sto pisem ovde.
U biografiji tvoga, jos uvek idola Zlokorlica, skolovanje u inostranstvu je relevantno.
1)koliko godina
2)koliko diploma
3) u koliko drzava
Citaj izmedju REDOVA
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Haber 2020-09-13 08:36
..E,sad znam,saro,da ništa ne znam(možda malo)...smijem li i ja malo izmedju redova da čitam...?
....p.s.
Dopada mi se tvoj stil pisanja..iskreno,radostan sam zbog toga.na početku sam te možda malo pomiješao sa nekim,ako sam sad u pravu, znaš s kim...a želim...svima dobro...!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # sara 2020-09-13 12:01
Haber
Znam da sam u pocetku bila za tebe
--sumnjivo lice - - ali neopravdano, jer nikada pre nisam komentarisala, tek od pre par sedmica to radim, jer su me izbori bas iznervirali.
Citaj izmedju redova, niko ti ne brani.
Mislim da komentarisem agrumentovano i objektivno--HART ABER FAIR - -
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # sara 2020-09-13 08:38
Mehmed
Taj tvoj genije, Zlokorlic, sa 22 ipo godine
vec je imao zavrsenu, osnovu skolu, medresu, odsluzen vojni rok, I 2 diplome
sa dva razlicita univerzitet a, u dve razlicite drzave, I bio vec postao otac. Sta reci drugo nego - - STIDITE SE TESLO I AJNSTAJNE, PA VI STE AMATERI ZA ZUKANA
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Albert Einstein 2020-09-13 09:04
..Alls Gott die welt geschafen hat war seine hauptsorge sieher niht,sie so zu machen,dass wir sie verstehen können..
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # TITO NP 2020-09-13 08:03
Mesić, Djukanovic, Bogić Bogićević, (Komšic nejasan al može), onda Čeda Jovanović.... ima tu da se probere al ti ljudi nikad neće doć do izrazaja jer je narod zao. Traži probleme a posle se žali što mu ide loše.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # sara 2020-09-13 08:23
Narod nije zao, nego je priglup i lenj da napreze mozdane vijuge, samo iskrena vera i kvalitetno obrazovanje, moze probuditi narodne mase iz zimskoga sna. Jedan vladar
, ne secam se imena vise, divio se svom NARODU koliko je glup, pa je rekao - - narodu treba samo hleba i igara - - Zlokorlic je ovo negde procitao sigurno
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # bosnjak 2020-09-13 08:54
Djoj dabezisfutane ako poznajesdobro crni vrh i imas neke izglede azil ti nece niko dat niti ce se stvoriti uslovi za to nikako ti ne preporucujem da gradis zemunice i i jatacke veze to bi bilo kobno po celjane aako vec imas veze u arapskom svjetu i neko konto manje poznato javnopsti to je fantasticna prilika zatebe tamo cak mozes i postati licnost od znacaja zazajednicuna svom terenu si izmerio svoju vrednos5 ravna je onome sto malo veci opanak nosi u jesen ,jasno bradata nakazo sa mini-haremom
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # bosnjak 2020-09-13 09:24
haljilovce ti nemoj bezat _bezbelji u tvoje selo nije se ni jedan rodio da nije prevarant tako da to nije nista neobicno cak je i tvoj uzor bio sklon sitnim prevarama koje uz dobro drustvo deluju jako zanimljive i pre svega komicne za razliku od rodjaka ti nisi komican bio niti si niti ces bit prilicno si dosadan i nezanimljiv i ne licis na ugursuza tom kvazihadjiji si mogao drugacije da prisvojis te pare recimo prilozis uverenje iz policije da si izgubio akt tasnu sanekakvim papirima nesto kozmetike muske par paeskira i neke gotovine .ne umijes da koristis sistem a on ti omogucava valjda je to zbog kape koju nosis smanjuje ti inteligenciju opste je poznata da nazovi uljema a to je svaki hodza na balkanu usred velikog moralisanja izgubio smisao za kriminalne radnje ozbiljnijim kriminalcima sa vecimkolicinama novca delujete kao budale sto i jeste
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # west 2020-09-13 11:13
Mislim da IZ treba da na uvid finansijski izvesta za poslednjih 30 fodina. Poslije onog sto je Fatmir Alispahic pokazao da radi IZ BiH, jednostavno nemam vise povjerenje ni u IZ, ni u ljude koji upravljanju njom. Vjerujem da mnogi diljele ovo misljenje.
A komentar na ovaj interviju. Srpska cetnicka struja gura Zukorlica poslednje 4 godine. A zasto, to vise nijeni vazno. Sandzacki politicari, jad i beda. Bilo bi super da se neko novi pojavi. Mora postojat neko pametan, da oduva ove jadnike.
Finansijski zivestaj IZ zadnjih 30 godina. Zekati, donacije, hadz, kurbani, vakufi, ...kadrovska politika. Gdje su novci?
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # bosnjak 2020-09-13 11:55
Sve je to tako sitno i neznacajno mislim na te sume,zekat i hadz i kurban i vakuf ,to je sve pod jednim imeniteljom sadaka,ili milostinja bolje receno dabi z
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Sulta 2020-09-13 11:37
Zukorle je najveća podvala na ovim prostorima.Uzurpirao naše dzamije i koristi sveta mesta i ucenjene hodze za širenje laži i pogubne politike.Bošnjaci su dočekali da se bore protiv najvećeg zla lažni dr akademek.Neka ga đavo odnese u BG nama lažov i prevarant ne treba.Molimo te ne pominji Sandzak toje za nas od tebe najveće zaštita samo ne pominji Bošnjake.Ljudski izrod podmukli.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # bosnjak 2020-09-13 12:00
Nista on nije_sve sto je to on uzurpirao imao sam prilke dauzurpiram sveto i sad imam ali fala bogu u te uzurpirane objekte nisam ulazio ni pre 40 godina a ni sada sto iz higijenskih razloga nesto iz estetskih moze se rec finasiskih /ne finasiram budale/i spolnih razloga u te objekte je oglavnom musko drustvo koje me ne zanima ono zensko koje tu zalazi jos manje ,po profesiji sam tu i tamo i ovo i ono zanatlija ali volim poker i remi
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # bosnjak 2020-09-13 14:30
MISLIO SAM DA SU LJUDI SA SELA ZDRVI I ZDRAVO RAZUMNI BAVE SE PRAVIM STVARIMA Z3MLJORADNJOM STOCARSTVOM AKO BI TO BILO I NEKO VECE IMANJE TO JE I FANTASTICNO OCIGLEDNO UZIMAJUCI DA JE TU I DOSTA POSLA, OCITO SAM SE PREVARIO ,SELJACI SU NAJPODLIJA I NAJMSKIJA STVORENJA BOGU ALLAHU MELECIMA U SLUCAJU KADA NE MOGU DA SE DOKAZU NA POLJU KOJE IM PRIPADA I POKUSAJU TO U NEKOJ PALANCI ILI NAZOVI VELEGRADU
DELUJU TAKO ODVRATNO NEMOCNO SMRDLJIVO SVA SE NJIHOVA MOC OSLIKAVA U TOME DA U[censored]O UBEDJUJU SVOJE NAZOVI AHBAPE DA SU ONI NEMOCNI I DA IM NISTA NE PREOSTAJE NEGO SAMO DA UZIVAJU U BLAGODATIMA KOJE IM PRUZA DOMOVINA ,FALI IMA SAMO JOS MALO VISE METANICE KOJA TUKNE I UBAZDELOGA SIRA JER TAKVO JE NJIHOVO OVOZEMALJSKO UZIVANJE I PRDEZA IZAZVANOM OD VELIKIH KOLICINA ZILAVE PRSUTE I RASOLA KOJI ZAUDARA
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # mehmed 2020-09-13 17:05
Naravocenije :
mnogi Komentatori STERILNO napadaj GENIJALNOG Zukorlica, koji je sa SPP U OPOZICIJI
A kroz svoje komentare pokazuju
1) Da jos nisu skuzili da su : rasim , suljo , djerlek , meho.. decenijama a vucic 8 godina NA VLASTI .
2) Da kroz svoje komentare bez navodjenja dokaza , uzroka i posljedica ...pokazuju da ni u rijalti programima nebi bili pozvati da odrze neki interviju
( Tesla broj dva na Balkanu - Zukorlic ,
je pozivan u razne Medije , napisao knjiga , publikacija , clanaka , intervijua, otvorio obdanista , skola , medresa , Internacionalnog fakulteta , socijalnih kuhinja , hiljde odrzanih predavanja STUDENTIMA u N.Pazaru , Beogradu , Novom Sadu... I TO VISE nego sto ovi naograisani Komentatori i to svi zajedno... DANA ZIVOTA IMAJU ). Tacka .
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-13 19:02
Ovi naograisani komentatori, zive od svoga postenoga rada, finansiraju svoje porodice, skoluju decu, pomazu familie, a tvoj genije sa tudjim parama seta iz soua u sou, kezi se na lazne aplauze i podrugljive komplimente i tako jos par godina i Finito. Vor bei. Kada predstava cirkusa bude zavrsena i padne zavesa, ostace, publika, to jest njegovi obozavaoci sa kajanjem i
u beznadju. Ja necu da budem jedna od tih i tacka, tacka, tacka
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Samo Istina 2020-09-13 18:16
Mehmede futo kako ti ne dosadi na svaku vest o Zukici tipkas ove gluposti i.ako je za dva sendvica mnogo je
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # sara 2020-09-13 18:47
Mesa Zuku pretvorio u genija, ali mu Zukini botovi lupaju vise minusa nego i meni i tebi, ja nista vise ne razumem
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Samo Istina 2020-09-13 19:35
Izleda da je ovaj put preterao sa hvalom pa se smucilo i Zukicinim botovima te mu lupaju minuse
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sultan 2020-09-13 21:54
Zar je toliko važno šta ovaj šalabajzer trabunja svakodnevno, pa ljudi u ovolikom broju komentarišu njegove nebulozne i dupeuvlakačke izjave? Zašto je ljudima zanimljivo śta ovaj pišman hodža ima da drobi? Zašto ja pročitam samo njegov naslov, i sve mi je jasno, tj. znam da se nudi Vučiću kao neka prostitutka, a mnogi to ne vide? Žalosno je to što ljudi prate ovakve tipove, šta rade i šta pričaju, a ne zaslužuju da budu ni spomenuti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-13 22:06
BRAVO, SVE SI REKAO JASNO I GLASNO
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # mehmed 2020-09-13 22:09
Ti minusi ili plusevi...su po broju nevazni...
kao sto je nekim Komentatorima nevazno dali su u zivotu vidjeli ili nesto procitali ili razumjeli
iz knjiga sto se nalaze u najvecoj i najstarijoj privatnoj biblioteci na Dunjaluku - biblioteci " neznalice" Zukorlica .
Taj "neznalica" je sa Seseljem imao jedan duel stoljeca , koga je pogledalo oko 2,6 miliona gledalaca .
A vas : spc , sanu , vucko , rasim , suljo, i njhovi robovi , i njhovi branioci bi u duelu sa Seseljem bili preplaseni kunici ili klimoglavci
a u duelu sa Zukorlicem minorne sekundarne sirovine.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-14 07:00
Dobro zboris,
Zlokorlic je jedino sa Seseljem neko i nesto, a bez Seselja niko i nista. Zna to Zuke zato mu je miliji Beograd od celog Sandzaka I Bosne ponosne.
A sto se OBRAZOVANJA doticne osobe tice, on u svom recniku vlada sa nekoliko fraza, sa kojima jako vesto manipulise sa narodom. MANIPULACIJA I LAZ su mu najace osobine.
AKO poseduje toliko kvalitetno znjanje, zasto nije otisao na drugom univerzitetu da doktorira i (akademira hahaha) nego je sam sebi naskrabao diplome i nosi bruku do navijeka.
Mehmed, to nije korektno, da ti vredjas i omalovazavas ovde nas koji komentarisemo, jer medju nama ima i sa fakultetskim diplomama. originalnim, pravim, stecenih u vreme kada je skola bila stvarno skola, I gimnazija prava riznica znanja a o fakultetima da i ne govorim.
Razumem tvoju kolebljivost, oko Zuke, ali isto tako ti trebas da razumes moju I mnogih ovde ogorcenost prema toj osobi.
SVAKO ko laze i krade nije medju nama.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Samo Istina 2020-09-14 10:49
Sara upravo tako zadnji pasus tvog komentara je moj moto "onaj ko me laze ja mu nista ne verujem".A vidim da Mehmed i ekipa imaju suprotan moto"sto me vise laze i vara ja mu vise verujem"
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # mehmed 2020-09-14 13:13
Neki bi trebali u svojim komentarima naviditi i CINJENICE kao i kauzalne odnose izmedju uzroka i posljedica.
U svim mogucim , oblastima , temama iz Historije i Danasnjice...- bez pretjerivanja je Zukorlic nadmasio SVE one koje sam nabrojao u mom predposljednjem komentaru ... - Priznajem : Ni ja nisam izuzetak - kad je Zukorlic u pitanju -
stim sto se ne svrstavam u one koji zakljucke donisi na osnovu emicija , rekla kazala - vec sa DJELIMA sa KOJIMA je neko zaduzio ovu jadnu Civilizaciju .
Stavimo na papir sve ono sto smo mi ucinili a sta Zukorlic...ja se vec stidim- a Vi ?
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # sara 2020-09-14 14:21
Cenjeni gospodine Mehmede, ne stidim se,
nemam se cega stideti, staram polako od svoga postenoga rada, pomalo mi je krivo da sam dugih godina, tu osobu, tog tvog genija, podrzavala kao sto ti jos uvek cinis.
Imam jos million argumenata, za sve sto sam do sada napisala, ali necu ih vise iznositi, jer
smatram da je dosta i preko odvise, za sada.
Mozda u nekom kasnijem vremenu, ili ako dobijem poseban razlog
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-09-16 12:51
Тако ти је то кад те неко очара па те разочара! Али, после Јочарања нејма кајања... и расту ђеца! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # mehmed 2020-09-14 16:19
Postovana Saro, na osnovu tvojih komentara sam zakljucio da si obrazovan Inksan,, da posteno radis...- ja to ne stavljam pod znak pitanja .

Obrazovanje , Posten Rad, moralan zivot nekog pojedinca su u krajnjem efektu relativne kategorije.
A absoltna kategorija je naprimjer: :cinjenica da je Zukorlic bez i jednog dinara iz Budjeta Srbije PODiGAO jedan Djeciji vrtic .
Naravocenije::
poklon ovoj jednoj Civilizaciju nije moje piskaranje na Sandzaklive vec sta sam kao trajno- vidljuvo DJELO ostvario.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # sara 2020-09-14 17:08
Ja ne zakljucujem o tebi nista, niti ti imas pravo da zakljucujes o meni. Cinjenica je da je Zukorlic
dobio milione eura od dijaspore, pitaj Mersada Dragolovcanina, Ferhana Sejdovica i mnoge druge firmase po Evropi. Cinjenica je da Zukorlic dobija milione dolara donacija iz arapskog sveta na konto Islamske zajednica. I kakav je bio problem otvoriti vrtic. Sada ti pametuj, je li to za tebe relativno ili apsolutno, meni je dovoljno da je istina.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-09-16 12:49
"Cinjenica je da je Zukorlic dobio milione eura od dijaspore..."!!! Значи, није ништа украо! Поштено их је добио, па онда не може бити лопов, него само поштени срећни добитник!? ;-) А док је оваца, биће и вуне и шишање за Ђаба!
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # mehmed 2020-09-14 17:31
Ne pjeni. Ti si u pravu a ja imam svoj mir.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Samo Istina 2020-09-14 17:42
Ma Sara dzabe ti je ko slijepom namigivo .gluhom saputo ili Zukicinom dokaze i argumente(za koje sami insistiraju)servirao isto ti se hvata.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # DRAkodemek 2020-09-14 20:22
Tebi Muftiguzu da Sinod Pravoslavne Crkve ponudi mesto nekog vladike ti bi i to prihvatio,samo da se broji da si na nekoj funkciji i u nekom pitanju.
Mnogo si iskomplesiran,a ta tvoja iskompleksiranodt te tera u jos do sada nevidjenu pohlepu.
Obavezno se Muftiguzu javi Patrikarhu da ti obezbedi mesto vladike.
Amfilohije ce te podrzati,jer si i ti za njega odradio pravi posao.
Ali Muftiguzu znaj i to da Allah dz.s sve vidi i sve zna. Mozda te bude Dragi Allah zaustavio bas onda kada ti bude najsladje.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # mehmed 2020-09-15 14:42
Eto oko 80-tak komentara na ovo samo jedno Zukorlicevo izlaaganje ,
u duelu sa Seseljem bi oko 2,6 miliona gledalaca .

Pitanje :

Kad , gdje i kada ste vi u Sandzaklive dobili 20-tak komentara ???

Postaju i ostaju , zalosno smjesni SVI i oni , koji zbog kompleksa nize vrijednosti nesto naskrabaju o Zukorlicu,
a koji vas UVIJEK , i za SVAGDA , genijalno , Nikola TESLINSKI , ostavlja 3 svjetlosne godine iza sebe .
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-09-16 12:44
Играле се војводе насред земље Србије! Војвода свесрпски и војвода санџачки! ;-)
Воле војводе и бивши Срби као и садашњи, ма није крв вода! 8)
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari