Aida Ćorović - Apel za pomoć građanima i građankama Novog Pazara, Sjenice i Tutina

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je da se pridružuje apelu za pomoć građanima i građankama Novog Pazara, Sjenice i Tutina koji je uputila aktivistkinja Aida Ćorović.

Aida Corovic

„U ovim gradovima zdravstveni sistem je pred kolapsom. Bolesnim ljudima se ne ukazuje neophodna nega, bolnice su prepune, medicinsko osoblje radi pod rizikom i bez adekvatne zaštite. U ovom trenutku najpotrebnije su: zaštitne maske, rukavice, posteljine, kape, kaljače, mantili za jednokratnu upotrebu, viziri, zaštitne naočari, posteljine, sredstva za dezinfekciju, kao i ampule vitamina C i alfa D3“, navela je Inicijativa Ne davimo Beograd u saopštenju.

U najskorijem roku, kako su dodali, biće otvoren i poseban račun za prikupljanje finansijskih sredstava o će obavestiti javnost.

„Pozivamo građane i građanke da iskažu solidarnost tako što će, ukoliko su u mogućnosti, pomoć doneti u štab Ne davimo Beograd, Dositejeva 13 (prvi sprat, stan broj 2) svakog dana od 10 do 20 časova. Molimo sve da se pridržavaju preventivnih mera, da nose maske i rukavice i održavaju fizičku distancu u toku procesa prikupljanja pomoći“, poručili su iz inicijative.

Telefon za sve informacije: 011 420 85 96 Mejl: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Komentari  
+1 # mehmed 2020-06-29 13:47
Gdje si bila kad je grmilo?

Sto to .....ranije nisi prenjela tvojoj srpskoj braci

Zasto se ne obratis rasimu

Dali si dio rasimovog filma " fabrika lisicijih jezika "
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click