Rožajci osuđeni - Kalender prodavao marihuanu, Mujević posredovao

Prema navodima optužnice Kalender je 6. septembra 2019. godine u Rožajama, nakon prethodnog dogovora, dao Dž. H. neutvrđenu količinu marihuane po cijeni od 5 eura

20180311193149 468321 

Rožajac Almin Kalender osuđen je juče u Višem sudu na godinu i četiri mjeseca, a njegov sugrađanin Emir Mujević na pola godine zatvora zbog prodaje i posredovanja u prodaji droge.

Protiv njih su podignute dvije optužnice, po kojima se vodio jedinstven postupak po odluci suda.

Prema navodima optužnice Kalender je 6. septembra 2019. godine u Rožajama, nakon prethodnog dogovora, dao Dž. H. neutvrđenu količinu marihuane po cijeni od 5 eura.

Navodi se da mu je drogu predao u automobilu “polo”, kojim su zajedno došli do Berana, odakle je optuženi putem mobilnog telefona ugovorio prodaju neutvrđene količine heriona za iznos od 30 eura i jednu tabletu buprenofrina za 15 eura.

U trenutku primopredaje, naišla je policija i pronašla drogu, koju je odbacio od sebe.

Mujević je, prema drugoj optužnici, kriv jer je 12. avgusta neovlašćeno posredovao u kupovini i prodaji marihuane - omogućio je Kalenderu da za 20 eura proda 4,36 grama te droge, upakovane u četiri ručno pravljena zamotuljka. 

Komentari  
+1 # Vulin srpska svinja 2019-12-14 00:50
Za 5€ trave 1.4 godine..
Prijavi moderatru
+1 # Fredy 2019-12-14 10:26
Ovi sovinisti i njihove sluge pozivaj nas na otpor i oslobodilacku borbu.Kako mozes osuditi nekog kad neznas sta je prodao za 5 Evra.Smatranje i sumnja nije razlog za osudu osim kad su pitanju
nesrbi.Nijedan srbski zlocinac nije dobio ovoliko za ubistvo neduznih u genocidnoj orgiji po Bosni,Kosovu itd.
Sa ovakvim postupcima stvarate svakim danom sve vise nesimpatizera koji ako ikad dobiju mogucnost ce traziti placanje ceha.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click