Ranjenik iz ratnog Sarajeva nakon 30 godina pronašao svog spasioca (FOTO)

Objava je potakla mnoštvo emotivnih reakcija i potvrdila kako život ponekad piše zaista nevjerovatne priče

ranjenik

Dirljiva fotografija i priča koju je potakla proširila se društvenim mrežama munjevitom brzinom. Na fotografiji iz ratnog Sarajeva koja je objavljena na Facebook stranici Spotted Sarajevo vidi se čovjek koji spašava ranjenika.U objavi na pomenutoj strancii piše:

-Pozdrav drugari, moj rođak traži ovog čovjeka koji ga je spasio prilikom ranjavanja.

Nije trebalo dugo da se uz hiljade reakcija, desetine dijeljenja objave na društvenim mrežama i pregršt komentara pronađe čovjek sa fotografije.

Ismet Mršević, čovjek koji je spasio ranjenika oglasio se u komentarima sa porukom: “Pozdrav i od mene, ja sam ovaj crni zgodni mladić. Volio bih i ja upoznati ranjenog čovjeka sa fotografije.”

Nedugo nakon komentara spasioca javio se i Dževad Pintol ranjenik sa fotografije sa porukom: “Vidim javio se gospodin spasioc, ja sam ovaj spašeni.”

Objava je potakla mnoštvo emotivnih reakcija i potvrdila kako život ponekad piše zaista nevjerovatne priče.

Gdje se ranjavanje desilo, još nismo uspjeli saznati ali se nadamo da će dva čovjeka koja se ne poznaju, a koje veže tako bitna uspomena ostvariti kontakt.

Ta nas je fotografija napomenula da među nama žive brojni heroji koji su u ratnim danima žrtvovali svoje živote da bi spasili neznance. Jedan od njih je i Ismet Mršević.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click