Četiri poslanika iz Novog Pazara u budućem sazivu Skupštine Srbije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U budućem sazivu Skupštine Srbije, ukoliko ne bude značajnijih odustajanja pojedinih kandidata, biće četiri narodna poslanika iz Novog Pazara, dva manje nego u prošlom.

Dva predstavnika naroda iz ovog grada biće sa liste “Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja” i to lider te partije Usame Zukorlić i Jahja Fehratović.

Muamer Bačevac je do poslaničkog mandata došao na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, dok će SDA Sandžaka kao i u prethodnom mandatu predstavljati Enis Imamović.

Za razliku od prošlog saziva, u skupštinskim klupama gotovo izvesno se neće naći Nikola Jolović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, koji je bio 182. na listi naprednjaka koji su osvojili 120 mandata.

Bez mandata je ostala i Amela Lukač Zoranić (SPP) koja je poslaničku dužnost vršila nekoliko meseci, nakon što joj je dodeljen mandat bivšeg lidera te partije Muamera Zukorlića koji je preminuo u novembru prošle godine.

Dva predstavnika u Skupštini Srbije imaće Tutin i to Zaima Redžepovića (SPP) i Selmu Kučević (SDA Sandžaka), dok će Sjenica u ovom sazivu republičkog parlamenta ostati bez zastupnika.

Od ostalih sandžačkih gradova, predstavnike u Skupštini Srbije imaće i Priboj i to tri – Krsta Janjuševića i Jasmina Hodžića sa liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” i Dijanu Radović, članicu Socijalističke partije Srbije.

(Danas)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

35 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Računajte samo 2 iz cijelog Sandžaka, Enis Imamović i Selma Kučević, ostali su poslanici SNS-a. Ako nisam u pravu, neka mi neko objasni, zašto nisam u pravu.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije

Imamovic je nas Lider nas ponos,on je glas Bosnjaka Glas Sandzaka ponosan I dostojanstven. Nije multimilooner vec cocek iz naroda I cocek za narod. To je njegova osobina koja sandzak krasi. SDA je prodnijela zahtev da se izglasa rezolucaja I Srebrenici nije ni bivsi Zukorlic ni rasim samo Suljo I Sda. To je cijena koju sda placa jer nije polrtinska stranka.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misli

Tako je, oni koji misle svojom glavom znaju da se samo SDA bori za nacionalna prava, ko hoće da vidi, može i ima šta da vidi kao npr. izvojevali su bošnjačku zastavu, dan Sandžaka, bosanski jezik se izučava u školama, postavili spomen ploču Aćifu efendiji kao jednom od najznamenitijih Bošnjaka, plasirali u svijet istinu o Sandžaku i Bošnjacima, približili i uspostavili bliske i najbolje odnose u istoriji sa Turskom, sproveli referendum o autonomiji, uspeli da odvrate Bośnjake da ne idu u srpsku vojsku i rezervni sastav 90-ih da ne bi uzalud ginuli, itd. itd. Zar je malo? A lakše i unosnije je bilo da su se uklapali u srpske režime kako koji je dolazio na vlast, i oni su mogli imati razne fondacije, privatne tzv. institucije, razna obezbeđenja oko sebe, kućerine i stanove, lokale, itd., ali oni tako neśto nisu hteli, hteli su nešto za Bošnjake, dosta toga su uspeli, a dosta i nisu zahvaljujući poltronima i cinkatorima u našim redovima.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije

To sto si naveo su dokumeti I to ce ostat zabelezeno u istoriju. Nase je da to ako treba svaki Dan ponavljamo svima ona onima koji mrze Sulja, mrze SDA, mrze sve one koji iskreno vole sandzak. Al vreme populista, diktora, zakon jacega, bezakonja, sve vise se kao kuga siri. Ali opat iamo Imamovica I dok se njegov glas cuje, cuce se I za nas u sandzaku. Teznja za evropskim Integracijama je cilj

Tu i tamo
Tu i tamo
1 godina ranije

Poslanici SDA i njihov vođa Suljo su poručivali lijepo vrijeme za Koštunicu, glasali za himnu bože pravde, glasali za rehabilitaciju četnika, sproveli na delo ideju srpske akademije nauka o drugoj islamskoj zajednici u srbiji, pomogli srpskoj policiji u premlaćivanju i privođenju mnogih uglednih bošnjaka u policijske stanice, uneli razdor u bošnjački narod, doprineli iseljavanju bošnjačkog naroda iz Sandžaka, govorili da su potomci nemanjića, i td i td

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Tu i tamo

E ti i takvi su sve to uradili, i dan danas rade te stvari, a najpre su počeli cinkarenjem ljudi iz SDA, a policija ih hapsila i prebijala, vi ste bili krtice i izdajnici u redovima SDA, zato ste raspršteli k’o mačke sa j….a, postali ste srpski sluge, i poltroni, razbili ste IZ samo da bi Muamer ostao glavni, pa taman za šačicu pristalica, a više nebi ni imao da mu srpski režim nije ustupio sve režimske medije da se samoreklamira i vrši lažnu propagandu protiv SDA i Ugljanina, što je Beogradu i glavni cilj, jer je SDA i Ugljanin glavna meta svih srpskih režima u Srbiji, jedini su koji pokušavaju da obezbede neka prava za Bošnjake, svi ostali su isti, k’o bili Srbi na vlasti, k’o oni, svejedno je. I nemoj meni pričati priče koje ne veruju ni mala djeca, imam dovoljno godina, pratim situaciju od raspada SFRJ, i veoma dobro sam upoznat sa stvarima koje su se dešavale.

Milena
Milena
1 godina ranije

Sulejmane ,suljo bolan garantujem da su i tebe odabrali da budes poslanik,menjao bi plocu.Znamo mi vrlo dobro da svi vi mozete da se kupite.Mozes da negiras do prekosutra ali tako je.Seti se samo Ugljanin dok je bio u vladajucoj koaliciji kakav je bio.Sada nije pa laje.Znas li moj dobri Suljo da smo mu mi iz budzeta drzave Srbije uplatili milon evra za regionalni razvoj licno Sulejmanu Ugljaninu.Pitam ja tebe , vidi li se nesto od tih para?Ili je to mandov strpao u svoj licni dzep?Politicari se bogate a narod se ubija.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

Ne bih da dužim oko toga, ali te pare za ravnomerni regionalni razvoj su išle nerazvijenom opštinama, a kako su ih oni tamo dijelili, to Allah samo zna, ne očekuješ valjda da je Ugljanin trebao ići i on lično dijeliti. Ja samo znam da je kod nas ovde to obično bilo preusmeravano za poljoprivredu, za neke motokultivatore, plastenike, muzilice, itd. itd, a sad za bogaćenje političara znam koliko i ti, što se tiče Ugljanina možemo da ga smatramo i ovako i onako, ali je jedno sigurno, on se nije obogatio kao neki iz Sandžaka koji imaju milione po podacima KRIK-a, i na tom spisku Ugljanina nema.

Milena
Milena
1 godina ranije

To sto on vesto skriva svoje bogatstvo,ne znaci da ga nema.Ima taj hajvan da mu i cukun unucici ne rade nista.Sve se zna,samo sto neko to hoce da vidi a neko ne.Suljo dragi ja ne pricam mandarinski pa da kazes da ne mozes da razumes.Niti je od tih para kupljen motokultivator , niti te famozne muzilice ti kao Evropejac ne bi trebao da verujes u bajke.Ako ti Milena kaze onda znaj da je tacno pare zavrsile kod njega licno.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

A ko si pa ti Milena, pa da ja tebi nešto povjerujem, ako ti u svakom komentaru pišeš gluposti i bajke za djecu, jedino u šta vjerujem kod tebe je to da si nekulturna, nevaspitana, bezobrazna i nepismena, jer umiješ samo da vrijeđaš, koristiš riječi “hajvan” da bi nekoga po tebi omalovažila, ali to više govori o tebi, nego o njemu. U prethodnom komentaru sam pokušao na civilizovan način da objasnim nešto što je vezano za ravnomjerni razvoj Srbije, ali ne vredi, ti imaš svoj “stil” izražavanja, odvkog ne odstupaš ni milimetar. Što se tiče motokultivatora itd. poznajem lično ljude koji su od tih stedstava dobili motokultivator, plastenik, muzilice, itd. ja ne pričam ništa napamet kao ti.

Milena
Milena
1 godina ranije

O izvinite vase pismeno velicanstvo nisam vas prepoznala.Skaces sam sebi u stomak.Sad odjednom Srbija vam pomaze a do sada si je pljuvao.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

Nikada ja ne pljujem nikoga pa ni Srbiju, samo kritikujem i iznosim nešto što nije kako treba s moje tačke gledišta, ali si ta koja pljuje.

M......
M......
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

U pravu si jer ko je krao I bogatio se taj Krije sta sve ima a ko je zaradio posteno ne mora da Krije pa koliko god to bilo ali Sulejmanu je napad najbolja odbrana

Milena
Milena
1 godina ranije
Odgovor za  M......

Ma ne potresam se ja znamo mi ko je Sulejman.E sad sto ga istina pogadja to je njegov problem.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

Kao prvo to je notorna laz da srbija ulaze u Sandzak, istina je sledecada srbija drzi sandzak u inevesticionoj izolazicji jer mi smo ubedljivo najsromasniji. Srbija nam je oduzela vide, rudnik sume sve ste nam uzeli. Ti Mi nesto pricas. Samo Mi zanmo da smo za srbiju gradjani drugog Reda tako se I osecamo zbog vase lazne dobro te

Milena
Milena
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misli

To sto se ti osecas kao gradjanin drugog reda tvoj problem,tu stvarno ne mogu da ti pomognem.Ako ti svoju rodjenu zemlju,dozivljas kao neprijatelja,onda je vreme da ides u Tursku jer ces sigurno biti gradjanin prvog reda.Kako bre notorna laz?Pa jel tvoj drug Sulejman rece da je ulagano u infrastrukturu,motokultivatore i muzilice za krave,malo li je?

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije
Odgovor za  Milena

To je istina sandzak je rupa jer srbija tako zeli, sve je u rukama srba, mi smo gradjani drugog reda, a sto se tice odlaska necu ovo je moje nije srpsko niti su Mi sta srbi dali, mi smo propadali Bosni al su Nas srbi na silu pripojili srbiji. Jos nesto jadan je onaj ko Sa srbima Zovi bilo to u bosni, bilo na kosovu, bilo u crnoj gori. Ovo sto Sandzaku radite je zlocin

Milena
Milena
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misli

Raska nikada nije bila u sastavu Bosne.Ne radimo mi nista, a za tvoju paranoju postoje doktori.Molim te ne zanosi se kada se vrlo dobro da ste vi dolaskom Turaka primili islam a do tad ste bili Srbi ili Hrvati.Mrznja ce ti unistiti srce.Zivela sam u jednoj evropskoj zemlji i nikada se nisam osecala gradjaninom drugog reda.Kazem ti to samo projektujes u svojoj glavi.Pa moj gazda Srbin, obozava svoje radnike muslimane iz Raske.Momci sposobni , pametni dobro rade, nikada nismo gledali na to sto su muslimani.A i oni nas vole .

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Usame složio facu kao da je sve pokop’o, a Jahja zasp’o k’o žalosna sova.

Zeko
Zeko
1 godina ranije

Glasao i trčao i s ve dao za Spp a nikad više.Spp je skupina bogatih i sa jakom propagandom manipulise sirotinjom.Glas Imamovica je glas Bošnjaka a ostali su laž.Sve vidimo i čujemo.Imamovic ima svoju glavu a Suljo svoju.Svko priča svojom glavom.Od danas samo slušam i podrzavam Imamovoca a ulizice i lazovi .

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Gledaj im face majke ti, što duže gledam, sve su.mi žalosniji, a u neku ruku i smiješni, “u san se ne snili”.

Milena
Milena
1 godina ranije

E Sulejmane pa me moze svako biti lepotan,kao sto si ti.Cak su i dzinovi ljubomorni na tebe.A tek Bred Pit i Dzordz Kluni ma gore.

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije

S(vetosavska)DA na aparatima.Šta uradi Ugljanin od stranke.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Vise vredi jedan Imamovic nego svi ostali skupa sandzacki poslanici. To treba da ti bude jasno. Ja sam na njaga licno ponosan. imamovic je sin Sandzacki. Uz pomoc njega se cuje sa Sandzak postoji, da Bosnjaci postoje. Zalosno je da ti to ne ne cujes I ne vidis. Vi sto sledite zukorlica ste pravolinijski nastrojeni to je velika mahana. Al tako hoce vasi vodje

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misli

Sve je meni jasno već 30 godina.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Ako tebi nije bitno to sto se zove Bosanjakom, sto imas svoj jezik, sto imas svog grb, svoju zastavu, svoj Identität, svoju himnu zbog Koje je uciteljica saslusavana u supu kao neki kriminalac, znas koje jedino bio na njenoj stvarni Ugljanin, Imamovic I sranka Sda. Treba li ti jos dokaza ko se iskreno bori za nasa prava

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Nikada tebi neće biti jasno, čim tako pričaš.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Ne uradi Ugljanin, nego poltroni, ulizice, sluge režima i cinkatori.

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije

Pa što im dozvoli?

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Takva je demokratija, može svaka šuša da radi i priča šta hoće, pogotovo ako ne zna ni za Boga ni poBogu.

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije

Znači slažeš se da je Ugljanin nesposoban a 30 godina to dokazuje.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Prvo, ti nisi sandžaklija, da jesi ne bi lagao, nego bi priznao da ste vi najbliskiji sv. Savi, a dokaz je to što se niko od vas nikada nije izjasnio protiv školske slave sv. Sava, jedino SDA I Ugljanin, čak je i nastavnica članica SDA bila privođena i saslušavana zbog puštanja bošnjačke himne, a ako ovo nije tačno, ti mi navedi sličan primer iz drugih stranaka koji su postupili na sličan način, ili se pobunili zbog toga što bošnjačka djeca moraju u školama da slave sv. Savu. Tako je bilo i kada je SDA izdejstvovala bošnjačku zasatavu, jedni su je palili, drugi su govorili da je to “smešno” i da Bošnjacima zastava nije potrebna, a sve to zbog toga da bi se dopali Beogradskim režimima, tako da tvoje prazne priče prolaze samo kod nekolicine praznoglavih nazovi Bošnjaka.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
1 godina ranije

Nazalost ne ide ihm u glavu dolaz I cinjenice vec lazi I manipluacje ihm se vrte u glavi. Ne znaju znacenje identiteta, znacenje jezika,sustinske stvari za jedan narod njime nisu vazne. Zar je potrebno dalje Sa njima ulazit u diskusije. Nazalost nije vredno. Dela stranke Sda ce ostat, I to niko ne moze vise stranici sda I Sulju oduzet. Ako narod zeli da ihm oni vladaju onda I ne zasluziju nista bolje. Al makar da se zna istina I oni su se bori za Nase Interese opsteg opstanka,

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije
Odgovor za  Onaj koji misli

Propali ste a sad pravac na smetlište istorije.

Sandzaklija
Sandzaklija
1 godina ranije

Uskliknite s ljubavlju svetitelju savi.

35
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.