Ljajić o Ašćeriću: Četiri godine sa mjesta pomoćnika gradonačelnika kritikuje ono što smo uradili

Komentarišući smjenu zamjenika gradonačelnika Novog Pazara, nakon objave na društvenim mrežama da je dolazak predsjednika Srbije i dostava respiratora bila politička promocija, Ljajić je u emisji “Pravi ugao” rekao da Novi Pazar nije baš među prvim gradovima koji su dobijali pomoć.

asceric ljajic 696x469

“Taj čovjek četiri godine sjedi na mjestu pomoćnika gradonačelnika i četiri godine kritikuje ono što smo uradili”, rekao je Ljajić.

Na pitanje da li respiratore mora da nosi predsjednik države, Ljajić je rekao da u toj priči nije meta predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, već on i da je to lokalna priča, koju su mediji podigli na državni nivo.

Upitan ima li politizacije u borbi protiv korona virusa, Ljajić je rekao da “jedino da se niko nigdje ne pojavljuje”.

“U Hrvatskoj se Milanović pojavio dva-tri puta i sada se tamo postavlja pitanje zašto Milanović šuti, nikako se ne može naći ta mjera”, rekao je Ljajić i dodao da kriza zahtjeva upravljanje koje će građanima dati sigurnost i informisati ih šta se stvarno dešava.

Izvor: FoNet

Komentari  
+19 # Olivera 2020-04-17 20:11
Ko vam je kriv Rasime, kad pravite koaliciju sa SDA, nesposobnjakovićima koji ne znaju ništa drugo osim da opanjkavaju kako svoje koalicione saradnike, tako i svoju državu. I divim se ovom Ašćeriću što 4 godine prima platu pomoćnika gradonačelnika i 4 godine kritikuje sve što ste iz SDP uradili. Zaista lako zarađuju plate ovi iz SDA. I nisu za to oni krivi, već ti Rasime i tvoji iz SDP koji ćutite i trpite, umesto da bagru najurite i pružite ruku SPP, stranci koja i zna i ume i kadra je da čini velika dela. Nije valjda da ste spremniji da gutate kritike Suljkovih bezveznjakovića i nesposobnjakovića, od koalicije sa Muamerom i njegovom SPP?
Prijavi moderatru
+28 # Damir 2020-04-17 22:45
Nazalost ni Rasim Ljajić sa svojom svitom nije za skoro dvije decenije „ministrovanja“, nešto, Bog zna šta, učinio za Sandzak. Osim argumenta Vučiću kako u vladi ima ministra iz reda bošnjačkog naroda, nisu se ni srbi okoristili dugogodišnjim ministrom.
Zbog toga je on najmanje pozvan da daje nekome lekcije i ocijenjuje rezultate rada.
Prijavi moderatru
+18 # Tutinac 2020-04-17 22:48
SDP ih je vratila iz nogdauna i sada žanju sta su posejali.To su vec videli u Tutinu,gde su doživeli kolaps.SDP se,prosto rečeno raspao u paramparčad bas zbog te koalicije i poodržavanja pogubne pljačkaške politike SDA.Ima ona narodna izreka,sa kim si,takav si.Nadam se da ce ih narod kazniti za višedecenijski nerad.Za 26 god nisu ni jednu fabriku otvorili.Ali su za to uspeli sve da rasprodaju i razgrabe što su naši očevi krvavim rukama sagradili.
Prijavi moderatru
+18 # Tutinac 2020-04-18 08:49
Imali smo u Beogradu 2 ministra i nekoliko sekretara.Za to vreme,nama u Tutinu su ukidali jednu po jednu instituciju i svakim danom,život zagorcavali.Em bez vode,struje,puta,narod je morao za obicnu potvrdu ici za Pazar,izlagati se trosku i maltretiranju.Osetili smo na svojoj koži,koliko je SDP-u i SDA stalo do naroda.Samo puki lični interes i bogacenje,to smo videli od njih.Postali su jedna nezasita dvoglava aždaja.
Prijavi moderatru
+4 # mehmed 2020-04-24 12:37
Nebih davo komentar o ovoj kravatiranoi Srpskoj ikebani

...koji izliza ministarske fotelje degradirajuci Bosnjake - Muslimane ....

imao bi mnogo sto sta napisati o tom dusmanu ...ali mi se od toga povraca .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click