Biševac - ''Neistine Jahje Fehratovića''

Konferenciju za medije danas je održao prvi čovek Novog Pazara, Nihat Biševac. Kako je rekao, novinere je okupio da bi građanima Novog Pazara potvrdio istinu koja im je poznata.Still1211 00000 800x445

“Jednu od zadnjih neistina izneo je u Skupštini Srbije narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja, Jahja Fehratović. On je rekao u Skupštini, “da je Državna revizorska institucija (DRI) utvrdila da su samo gradonačelnik Novog Pazara i Gradsko veće bez ikakvih normalnih rešenja, iz Centra za socijalni rad nenamenski potrošili 1.700 hiljada dinara. Ja mogu da shvatim da napadaju mene, gradonačelnika ovog grada, ali ne mogu da shvatim da napadaju Centar za socijalni rad. Mi smo ponosni načinom na koji oni posluju. Za svoj rad su dobili i priznanje 2017. godine. Oni rade u otežanim uslovima, manje radnika imaju nego što je potrebno.

Ulažu maksimalne napore tokom rada i ja im zahvaljujem na požrtvovanosti u radu sa našim sugrađanima, socijalno ugroženim stanovništvom. Kada je Fehratović pomenuo ta sredstva, to su sredstva koja Grad izdvaja za jetime, odnosno decu bez roditeljskog staranja, decu sa smetnjama u razvoju i samohrane roditelje i to su dodatna sredstva koja oni dobijaju, jer je tradicija postala od 2016. godine, da njima dajemo novac umesto da dovodimo pevače i organizujemo doček Nove godine.

Tim davanjima obuhvaćena su 492 korisnika iz pomenutih kategorija. Samo u prošloj godini izdvojili smo za njih 2 miliona i 460 hiljada dinara. Sve ovo iznosim samo zbog istine. Nama koji kreiramo politiku grada najvažnije je i najviše je stalo da vodimo računa o socijalno ugroženom stanovništvu. Mi izdvajamo sredstva za Centar za socijalni rad, kada se spominju neki spiskovi, da pojasnim da su to spiskovi koje nama dostavi Centar za socijalni rad sa decom koju sam spomenuo i to samo da im kupimo paketiće i uručimo pare koje su predviđena za doček Nove godine. To je jedina istina, nema nikakve diskriminacije. Jedina zamerka DRI je da je napravljen propust jer je umesto zasebnih rešenja Centar, zbog nedostatka vremena i obimnosti posla, doneo jedno zajedničko rešenje o jednokratnoj socijalnoj pomoći nabrojanim kategorijama”, rekao je gradonačelnik Biševac.

Biševac je rekao da je ponosan na tu odluku koju je doneo već tokom prve godine na poziciji gradonačelnika, mnogi u regionu su preneli vest da u Novom Pazaru novac umesto pevačima ide deci iz ugroženih kategorija a neki su počeli i da slede taj primer, naveo je on.

“I ove godine isto to ćemo učiniti, čak ćemo i povećati iznos kako bi novac darovali i deci sa retkim oboljenjima što do sada nije bio slučaj. O tim mališanima posebno ćemo brinuti kroz budžet za narednu godinu a koji je u pripremi, i to zato što smo mi odgovorni i slušamo građane koji su glasali za predlog, da se osnuje fond za pomoć deci sa retkim oboljenjima sa teritorije Novog Pazara”, rekao je Biševac. (rtvnp)

Komentari  
+3 # Sultan 2020-12-11 17:01
Zukan i Jaho opustosili islamaku zajed dijasporu stekli bogastvo ,otkriveni lopovski dilovi pritanjilo pa bi sad da krade budzet. U BG placaju politicke sibicare da im obezbede koju fotelju.Zukan je procardao milione na propale izbore po Bi H i CG i BG placao da se dovuce do fotelja ,dobio je metlu..Cudan vakat kad hodze orgànizovano kradu svoj narod pa onda klevetaju .Zukan i jaho su ljudska pogan sa poganom pricom
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Sjenica 2020-12-11 18:43
Sta ste uradili 61 Milion €
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Sandzaklija__ 2020-12-11 19:19
- Zukorlić i njegovi hajvančići sta drugo ne rade vec pozivaju Drzavu da hapsi Bosnjake....to toliko pozivanje do sad nije niti jedna srpska stranka trazila od kad postoji visestranacje. Prosto nevjerovatno kakvom se politikom bave ovi hajvani.
- Pa njihove članice u Prijepolju uhapsene sa dokazanim krivicama lopovluka...a oni sad da nekom dijele nekakve lekcihe o postenju. Okupirali sami gradski Trg u Pazaru,sve protivzakonito uradili...i imaju obraza da nesto pricaju. Prosto nevjerovatno kakvi su ovo hajvani.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Zeka 2020-12-11 17:05
Otkud Zukorlicu bogastvo.Najbogatiji politicar sa ovih prostora.Kad se pocelo ispitivati njegovo bobasto on brze baci ahmediju pa u politiku da zastiti porodicne fondacije..
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # PP 2020-12-11 17:15
U Prijepolju su bili zukovci na vlasti svi su pohapseni Samo sto su dosli pokrali paketice za sirotinju.Jaha nikako da pomene kako su njegovi krali ..Oni pokusavaju da pokriju svoje prljave poslove i prljavo bogastvo pa klevetaju svakog ko nije u dilu sa njima i ko im ne daje lovu..Spp je prljava pojava u Sandzaku..
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Ekili 2020-12-11 18:40
Četiri poslanika.
Pričaj drugom i neinformisanom tu priču.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Wiesbaden 1967 2020-12-11 17:37
Otimaju se klevecu medju sobom svi su izdajnici krimosi se utrkuju kod velikog VODJE nema razlike medju njima Vodja se pita!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Dijaspora 2020-12-11 17:49
Kad su krali i lagali pod ahmedijom a tek danas bez ahmedije.Nisu svi isti to je greska.Za ove poopatinama postoje racuni za svaki dinar i svs moze da se proveri a Zukorle je dzakove love tamanio bez bez bilo kakvog pisanog traga.Svega je bilo svi su imali greske al Zukorlic je najgora pojava u istoriji Sandzaka.Obogacena seljacina je gora od osiromasenog uranijuma.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Dzimihimikumuhumu 2020-12-11 17:57
Mi te nihade svi znamo ko rasimovog potrcka a staces kad ti nebude njega vise. Ko ce te drzat ko kucnog lju..... . Ako imas din i iman reci pravo pa nek te samari rasim ako terba. Budi cist bqr na ahiret
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Vozac Autobusa 2020-12-11 18:30
Evo ga muto broj 2.Muto prodajte mi negde gradski plac platicu posteno 100 eura po aru
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-12-11 20:18
O ti bisevcu nesreco ogromna- pa zar kradetE i od socijalnih slucajeva i bolesnih ljudi !!!
ti tvoja banda Nemozete zacepiti rupe na vasem brodu Titanik.
SPP i Zukorlic su AKTIVIRALI NADZORNI segment Skupstine i Drzavne Revizore.
Dok ti je rasim jos u nekoj od beogradskih kanalizacija zamoli ga kreci zatvore u Srbiji.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Samo Istina 2020-12-11 20:18
Nihat je gospodin covek ali ta rijec ne postoji u recniku Zukicinih vernih podanika.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Marss 2020-12-11 20:27
Vise vrijedi jedna rijec ovog covjeka neko cijelokupno laprdanje ovih spp akademika i doktora u zadnjih 6 mjeseci.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-12-11 22:00
bisevcu , ne uzimaj za ozbiljno komentatore koji te brane - oni su tvoji tj. rasim-suljini robovi-oni jos KRATKO grickaju budjetska sredstva !!!
NADZORNI dio Skupstine ce krenuti i u analizu ZAPOSLJAVANJA u proteklom periodu ...
A vi robovi- bez panike na brodu Titanik ...
SPP i Zukorolic su od pomoci SLAVNE DIJASPORE oformili i 7 socijalnih kuhilja . Bujrum .
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Dijaspora 2020-12-11 22:30
Zukorle kuhinja profiter u kuhinjju jedan a sebi deset. .Kradu iz dzamija a tek preko kuhinja
.Preko kuhinja ucenjuju sirotinju za glasove..Da li iko ikad uplatio pare na racun..Daje se lova na ruke..Ostace upamcen po bogastvu i prljavoj bradi
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # NP 2020-12-12 07:23
A po čemu li ćeš ti bit upamćen, futo?
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # drugar 2020-12-11 23:15
Jel bi mogao ovog iz dijaspore da zamolim da mi posalje ziroracun da mu uplatim 10 eura, dosadi mi vise :-)
Ne brukaj Dijasporu barte
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Drmrpr 2020-12-12 08:47
Najnespoaobniji gradonačelnik, ukočen kao šipku u ustima da ima dpk izgovori ode voz a ovde je reč o parama nihko a ti pominješ manjak radnika ada vinste oćoreli pokrali pa to se otvoreno vodi fasade na kućama asfalt do kuća vikendica pdjednom doboste i čimuzine sranove kuće od čega? Hanume vam se i deca hvale kako idu na more planinu o to redovno skzpa gatderoba deca školovanje po inostranstvu bruka a sirotinje nikad više
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # NP 2020-12-12 07:22
Ovo je sve posledica tektonskih poremećaja koje je plasirao u javnost Irfan Cale Ugljanin sa propratnim dokumentima.
Kradu na sve strane.
Sad su isplivali dokazi, počni od Me'a i 500,000 eura za junice pa do kradje u javnim preduzećima gde je jedan od osumnjičenih i privodjenih visoko rangiranih funkcionera i direktora PRIZNAO krivicu.
Šta još treba?
Sve i da nema dokaza, dovoljno je prošetati se gradom i videti SVOJIM OČIMA urbani haos koji, bez aminovanja opštinskog vrha je nemoguć:
- nove zgrade i zgrade u izgradnji načičkane nad trotoarima, nema parkinga, nema slobodnog prostora oko zgrada za vatrogasna kola a kamo li za igrališta, ili bar pristojne udaljenosti od ulice.
Mi svi redom to vidimo i zatvaramo oči pred tim NAJSTRAŠNIJIM problemom koga ni naši unuci ne mogu rešiti
URBANI HAOS ne valja (tu smo složni) a Nihad dobar?
Kako to?
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Marss 2020-12-12 08:41
Nije kriv Nihad sto vecina da moze napravi li bi kuce na sred puta, trotoare uzurpiraju i otimaju, bespravno podizu objekte i niko im nemoze nista. A kolika je opstinska i inpekciska moc u sprijecavanju ovi nedozvoljenih i kriminalnih radnji vidjeli smo kod otimanja gradskog trga. I svako uporedjivanje ove kasabe i traziti Evropske standarde je vise nego smijesno jer ovdje zive divlji i nedokazani ljudi.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Eminem 2020-12-12 09:04
Bisevac LAZE KOLIKO JE TEZAK !!! LICNO POZNAJEM ZENE KOJE SU SAMOHRANE MAJKE , DA NISU IM DOZVOLILI PRAVO NA SOCIJALNU POMOC . SAMO DJECIJI DODATAK I OD TOGA I POMOCI ORGANIZACIJA KOJE KAO SVETEONIK I OSTALE SU POMAGALE NARODU .LAZES BISEVAC KOLIKO SI I DUG A I TEZAK .SRAM TE BILO KAKO TE NIJE SRAMOTA DA OTVORENO LAZES PRED NARODOM , KADA SVI IMAMO FAKT CRNO NA BIJELO DA LAZES . VI KRADETE I NAMJESTATE SVE SAMI SEBI I VASIM UZIM PORODICAMA ,A I PRIJATELJIMA . NEDATE SOCIJALU IMA IH DA IH IZVEEEM NA CENTAR GRADA DA TI JAVNO KAZU PRED SVETSKIM NOVINARIMA I NASIM .LAZES .A KO LAZE TAJ I KRDE .
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Bice bolje 2020-12-12 09:24
Nihadeee lazovcino i pijune obicni sve je istina svi znaju kako se dobijaju pare iz socijalnog kako u NP tako i TT ali Nihade dolazi i vas kraj iako ga niste ocekicali voleo bih da vidim sve lopove u zatvoru a to dali je Srbin ili Bosnjak lopov je lopov to je njegova nacionalna pripdnost. Zato Nihko statuo obicna moj ti je savet ne brukaj se vise krades pare za tvoju Tv svakog meseca 30.000€ da bi trovali narod lazima e ne bio ti u kozi na sudnjem danu
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Samo Istina 2020-12-12 09:37
ZNA SE KO KRADE ONDE DJE SU ZLUKORLICEVI PULENI U VLASTI TU I PREDSEDNIK OPSTINE ZAGLAVI U ZATVOR.PRIJEPOLJE JE PRIMER STA SE DESI KADA SU ONI I BLIZU VLASTI,LOPOVLUK NA NAJVIDEM NIVOU.DOKAZ JE I IZ GDE HODZE IMAJU 350 € PLATU A ZUKICINI PULENI GRADE VILEVI GRADOVE.INT. FAKULTET GDE JE JEDNA POLUPISMENA ZENA, NA VLASTI ISTO PTIMER KORUPCIJE I LOPOVLUKA.TUGUJTE ZUKICINI SLIJEPCI ALI ON VAM JE LOPINA I MANIPULATOR SAMO TAKAV.ISTINA BOLI
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Eminem 2020-12-12 10:46
Uvjek su bili , mali , LJUDI najveci dok stoje iznad šaltera . DRSKO PONASANJE PREMA STRANCI , OMALOVAZAVANJE SIKANIRANJE .A OD NAS PRIMAJU PLATE .NISU SVJESNI DA PLATE PRIMAJU ZAHVALJUJUCI NAMA I NASIM BIZNISMENIMA ...
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Marss 2020-12-12 18:48
Pusti lopove Nihade, samo naprijed jer znaju roditelji djece ko im pomaze. A to nisu sigurno ni oni zvizdaci ispred bolnice ni ovaj maricev ugljanin niti pisman hodza i njegovi hajduci.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # mehmed 2020-12-13 18:12
Skuzih na osnovu Eminemovih , NP , Bice bolje , drugar , Drmrpr.. komentara da nisam imao pojma o tome KOLIKO su ZLOCINA pocinili rasim , bisevac i njihovi "drugari" .
SPP i Zukorlicu gonite ZLOCINCE sve do rasimove kuce u Beogradu...
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari