Imamović - Gonićemo odgovorne i sigurno se nijedan krivac za ovaj haos u N.Pazaru neće sakriti

Pričećemo o odgovornosti, gonićemo odgovorne i sigurno se nijedan krivac za ovaj haos neće sakriti. Insistiraćemo da budu kažnjeni svi krivci za ovo stanje katastrofe u koje je doveden Sandžak i Novi Pazar, ali o tome ćemo morati tek kad se izborimo sa ovim iskušenjem.

13115980 10154160815414800 8238900757955250616 o

Sada se moramo ponašati ozbiljno i odgovorno, naročito zbog toga što oni čiji je to zadatak - neće.

U ovakvim trenucima u kojima se danas nalazimo najvažniji zadatak svakog od nas jeste da nadjemo način kako da sami sebi pomognemo i olakšamo, da nekim svojim postupkom ili komentarom ne otežamo ionako lošu situaciju.

Mnogo se naših pojedinaca, udruženja, ali i naših prijatelja širom svijeta javilja da pomogne, nude pomoć svake vrste kako finansijske, tako i logističke pa i stručne. Ja im se ovog puta i ovako javno zahvaljujem.

Sve to je dokaz da nismo sami, ali ono što bode oči je ponašanje, ignorisanje medija, države Srbije, njenih nadležnih institucija, te nedostatak i nespremnost sistema da svu tu pomoć primi i organizuje.
Mene to apsolutno ne iznadjuje.

Slike koje danas gledamo iz bolnice u Novom Pazaru su dokaz da su gradjani Sandžaka u očima Beograda, gradjani drugog reda.

Koliko god dolazio u iskušenje da govorim o katastrofalnom stanju našeg zdravstva i o tome koliko ovu državu apsolutno nikad nije ni zanimalo stanje u našim bolnicama, koliko se koverti i poklona davalo, pa i dalje daje u Beogradu - sada to neću činiti.

Nemojte misliti da će se odnos države i Beograda nakon ovoga imalo promijeniti - apsolutno neće, jedino šta možemo promijeniti je naša svijest da shvatimo da u ovakvim okolnostima jedino sami sebi možemo pomoći.

Još jednom se zahvaljujem svima na poslatoj i ponudjenoj pomoći. Pružam podršku onim čestitim i poštenim lekarima i medicinskom osoblju koji pošteno i bespoštedno rade svoj posao.

Čestitam svim mladim ljudima koji su se angažovali na prikupljanju i distribuciji pomoći, oni su dokaz da se puno toga može učiniti uz dobru organizaciju.

A o ovim ostalima, o tom po tom.

Komentari  
+15 # Boss 2020-06-29 13:32
Krivi ste vi politicari ne trazite u drugome krivca. Vi i samo vi politicari ste krivi jer ste u svaku instituciju usli i zaposleni nesmeju rec da kazu dok im vi politicari ne odobrite. Vi ste smradovi
Prijavi moderatru
+5 # mehmed 2020-06-29 13:58
Najveci krivci su :

kijametska braca i njihove 3 Stranke,

Razjedinjene i moralno devastirane Sandzaklije

raskovi i suljkovi bastardi = uhljebljenici.


Drzava Srbija vam je samo pomogla da buncate na intezivnoj njezi koja traje oko 25 godina.
Prijavi moderatru
+1 # Boss 2020-06-29 14:26
Zaboravio si Zlukomanovice koji demek kritikuju koronu a trljaju ruke da uzmu od ukopnine pare. Oni su najgori sadaka hodze
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click