Građani Novog Pazara o izborima: Bez velikih očekivanja

Glasanje u Sandžaku, gde je do 16 sati izašlo više od 40 odsto birača, protiče mirno, nisu zabeležene veće neregularnosti

thumbs b c d9e2037423ad7242c3921f01f50c490f

Na parlamentarnim i lokalnim izborima u Novom Pazaru do 16 sati glasalo je 43 odsto upisanih birača. Novopazarci biraju predstavnike za republički parlament, ali i 47 odbornika za Skupštinu grada na period od četiri godine.

Građani Novog Pazara koji su iskoristili građansko pravo, a sa kojima smo razgovarali u blizini jednog od biračkih mesta, različito gledaju na period nakon proglašenja izbornih rezultata.

“Ja prvi put izlazim na izbore i dosta sam uzbuđena. Nadam se da će sve proteći kako treba i da će nakon ovih izbora sve biti bolje”, kaže Novopazarka Mina Jovičić.

“Apsolutno ništa ne očekujem od ovih izbora”, bio je kratak Novopazarac Semir Hoćanin.

“Kolika god bila moja očekivanja pred svake izbore, partija koju odaberem me pozitivno iznenadi i nadmaši sve moje želje i očekivanja”, rekla je za AA Novopazarka Anida Nezirović.

“Ni od ovih izbora ne očekujem ništa značajno, hoću da poručim ljudima da svakako iskoriste svoje pravo koje im je garantovano, da izađu na ove izbore i podrže onu stranku za koju misle da zaslužuje njihov glas”, rekla je Novopazarka Nerma Zekić.

Novopazarci za novi skupštinski saziv u tom gradu u Sandžaku biraju između četiri liste. Prema informacijama iz Gradske izborne komisije, izborni proces na teritoriji Novog Pazara protiče mirno i bez zabeleženih većih nepravilnosti.

Sva biračka mesta otvorena su na vreme, a glasanje traje do do 20 časova.

U sandžačkim opštinama je, prema informacijama Opštinskih izbornih komisija do 16 sati glasalo preko 40 odsto od ukupnog broja upisanih birača. (AA)

Komentari  
-1 # skopljanac 2020-06-21 20:42
jednom davno sam pitaojednog sandza___/nisam nikad glasao na izbore nisam imao priliku/_tobesevelikastvar__nece on da kaze_iz hiljadu razloga_mozda db sazna mozda ili udba ili komsija brat ovaj iliona cak nije ni dzentelmenski pitat za neku stvar koja je proceduri tajna_pitao sam ondajednu mladju necestu__za koga je ona glasala__odgovori la je _mi glasamo jos kad smo nevine za jedinog i vise ne glasamo__________ka nisam te nisam nisam volio__oprosti ka__zao mije ka_NISAM____________a jesam te kasnije_________ka_______ka nisi vise glasala za mene__
Prijavi moderatru
-1 # skopljanac 2020-06-21 20:47
uvijek i stalno glasam za seja kalaca__________udri rozajac___ocukaj se__sandzo__prvi si bio i ostao
Prijavi moderatru
-1 # skopljanac 2020-06-21 20:56
mulaeminovicu______________ja te necu pomoc a podrzavam te_u tvom nietu onako ofrlje

alipasha
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click