Medicinska sestra iz Novog Pazara pozitivna na koronu nije preminula od ovog virusa

Praktično je dva sata prošlo od simptoma do smrti - naveo je direktor bolnice u Novom Pazaru

opsta bolnica novi pazar 830x0


Medicinska sestra koja je umrla u Novom Pazaru nije preminula od korona virusa iako je bila pozitivna, naveo je Meho Mahmutović, direktor novopazarske bolnice govoreći za TV Prva.

Praktično je dva sata prošlo od simptoma do smrti. Svi simptomi su ukazivali na to da se radi o akutnom  infarktu. Od ranije je imala hipertenziju, gojaznost. Pre toga je radila, ništa nije ukazivalo na to. Brzim testom je bila negativna, a PCR je pokazao da je pozitivna. To je neki kontakt od kuće - naveo je dr Mahmutović.

On je naveo da je do sad u ovom zdravstvenom centru obolelo 12 zdravstvenih radnika.

- Svi su koronu doneli od kuće, osim prvog slučaja, kada je koleginica na pulmologiji imala direktan kontakt sa jednim od prvih obolelih pacijenata. Ona je sa tri koleginice bila pozitivna - naveo je Mahmutović.

Izvor:Telegraf/Tv Prva

Komentari  
+12 # Djore 2020-05-01 13:23
Ko god umre oni mu pripisu koronu...
Prijavi moderatru
+37 # Petar 2020-05-01 14:30
Gospodin direktor dobro zna da je preminula danima bolesna dolazila na posao, trazeci bolovanje koje nije dobila. Trebalo bi da kaze da korona ostavlja posledice na krvne sudove, izaziva sistemska zapaljenja, tromboze...pa i infarkte miokarda. Gospodin direktor dobra zna da je pacijent sa koronom, po mom saznanju vojno lice, lezao u bolnici pa otpusten - ne u specijalizovanu COVID bolnicu - vec kuci, nakon cega je doslo do pogorsanja i hospitalizacije, verovatno uzrokujuci sirenje zaraze na hirurgiji. Sigurno zna da postoji problem sa dopremljenim respiratorima na infektivnom, koji nisu u upotrebi jer nedostaju kablovi. Sve to i mnogo vise zna, ali mu dosad nije bilo jasno da znaju i drugi, ko treba, a bogami i ko ne treba. Pa nek stavi prst na celo i razmisli dobro o sebi i svojim postupcima. Nece onaj ko gresi biti kriv samo pred Bogom, nego i pred ljudima. Niti ce ga sacuvati i pokriti onaj koji mu je vlast u ruke dao kad se sazna - a zna se vec - koliko je i kakve greske pravio.
Prijavi moderatru
+22 # Petar 2020-05-01 14:30
Moj savet novinarima je da rade svoj posao i da istraze sve ovo sto se desava - posteno. Sve ove, a i druge informacije, dostupne su i u Novom Pazaru, u bolnici, a i sire. Nemojte da drugi, van vase sredine rasciscavaju trulo tkivo koje posten narod u vasim domovima razjeda. Sutra se i vama i vasoj porodici moze desiti da zavrsite u Opstoj bolnici - svima nam je u interesu da se barem sada, u ovo zaista za nase generacije nedozivljeno vreme zdravstvene i ekonomske katastrofe, da prodjemo kroz sve i zdravi - i da ostanemo ljudi.

Razmislite.
Prijavi moderatru
+10 # aljo 2020-05-01 17:08
# Petar 2020-05-01 14:30
Gospodin direktor.On ne moze biti gospodin vec samo lazov.Sta bi sa Sefadilom?sklonise ga e da bi ovaj mogao nesmetano da laze i laze zarad sopstvene koristi iz svega ovoga. :D
Prijavi moderatru
+6 # Mars 2020-05-01 17:25
Ovaj takozvani direktor, koji mijenja fotelju svake izborne godine radi po Bg-direktivi i to je ocigledno..sta je ovaj covjek doprineo ovom drustvu..nista, osim samom sebi i svojim pajdasima..
Ovakvi rezimski neljudi su najvece zlo koje je nas od uvijek prati...zato je vrijeme da razmislimo ko nam je dobrocinitelj i koga trebamo podrzavati.
Prijavi moderatru
+5 # mehmed 2020-05-01 21:42
Dali je ovaj ikebana - direktor saraf u Vucicevoj GEBELOVSKOJ Masineriji LAZI I PREVARA ...
Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-05-02 15:17
Nedavno je Ruska Vojska bez dozvole Skupstine Srbije nepoznatom hemikalijom dezinficirala Novi P.

Ruska Vojska je bez Dozvole DRZAVE BIH zaprasila Banja Luku.

Jucerasnji izvjetaj kaze : u Banjoj Lici se poslije dezinfekcije.. povecao broj zarazenih korona virusom .

Direktore Meho..Vi ste na potezu .
Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-05-02 19:20
Taze vijesti :

Ruska Vojska je pored ostalog nepoznatom hemikalijom zaprasila i Klinicki Centar u Banjoj Luci .

Poslije inkubacije ...Klinicki Centar je skoro ISPRAZNJEN ( skoro svo medicinsko osoblje i pacijenti su ZARAZENI korona virusom ) .

A kako i nebi . Pa glavni General Ruske Sanitarne Vojne Brigade Cernisev lezi u bolnici - ZARZEN je Koronom virusom

Diktatori : Vucicu i dodiku -- vi ste na potezu ...
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click