Novi Pazar / Vlasnik poznate kafane ranio muškarca i slučajnu prolaznicu, otkriven i motiv KRVAVOG OBRAČUNA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su osobu za koju se sumnja da je danas u Novom Pazaru u Ulici Kej 37 Sandžačke divizije pucala i nanela povrede dvema osobama.

ghndtrhzth

Meta napada bio je muškarac Mersudin K. koji je ranjen u leđa, ali je u pucnjavi teško pogođena i Meliha Muminović (32), koja se tu slučajno zatekla.

Kako pričaju očevici s lica mesta, ženi je u pomoć prvi pritekao policijski službenik Policijske uprave Ivan Milojević. On joj je pružio prvu pomoć, a ubrzo je vozilom Hitne pomoći prebačena na hiruruško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde joj se lekari bore za život.

Kako saznaje "Kurir", napadači su vlasnici poznate novopazarske kafane, otac H. A. i njegov sin A. A. Pretpostavlja se da je motin napada bila tuča koja se desila pre mesec i po dana u njihovoj kafani.

Inače mesto na kom se desila pucnjava je centar grada i u blizini se nalazi i osnovna škola i policijska stanica.

MUP je saopštio da je identifikovan i muškarac koji je bio u društvu osumnjičenog i za koga se sumnja da je osobu koja se nalazila u automobilu udario više puta pesnicom u lice. (Kurir, Blic)

 
  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari