Novi Pazar - Djevojka koja je pokušala samoubistvo skokom sa mosta, prethodno popila kiselinu

NOVI PAZAR – Nepoznata ženska osoba pokušala je večeras da izvrši samoubistvo skokom sa novopazarskog “Svojborskog mosta” u naselju Jaklja.

cghjhgjmhg

Kako saznaje indeksonline.rs, ona je pre skoka u sa mosta popila sonu kiselinu.

Prema informacijama dobijenih na licu mesta, nju su spasili prolaznici koji su skočili, izvukli devojku i pružili joj prvu pomoć.

Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta i devojka je zbrinuta na Hiruškom odeljenju, gde je prema nepotvrđenim informacijama van životne opasnosti.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

(indeksonline)