Pljakić: ”Ovo je jedno od najvećih gradilišta, ne u Pazaru, već u regionu'' (VIDEO)

Iako je ramazanski vikend, radovi na uređenju Rekreacionog centra izvode se punom parom. Ova gradska zelena oaza je iz dana u dan sve zelenija, a kako najavljuju nadležni, radovi bi trebalo da budu završeni do Bajrama.

park 1

Na uređenju Rekreacionog centra angažovano je više izvođača, a i volonteri pristižu u pomoć, sve u cilju da građani Novog Pazara na vreme dobiju bajramski poklon. Po oceni mnogih ovo je jedan od najboljih projekata u ovoj godini.

”Ovo je jedno od najvećih gradilišta, ne u Pazaru, već u regionu. Ovde su brigade ljudi, i volontera i radnika. Dolazi trava iz Paraćina, iz Kruševca rade sadnice, iz Novog Pazara rade građevinske radove i infrastrukturu i mislim da ćemo stići za Bajram da otvorimo uređeni park”, izjavio je direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić.

Najvljeni radovi na izgradnji zalivnog sistema su u završnoj fazi, a obezbeđen je i dotok vode optimalnog kapaciteta.

‘’Upravo su došli ljudi koji će da instaliraju posebne pumpe sa posebnom snagom koje će snabdevati zalivni sistem na celom Rekreacionom centru. Mi smo očistili bunare i dodatno dotok vode osposobili’’, kazao je Pljakić.

Osim uređenja eksterijera, dvorana Pendik uskoro dobija i VIP ulaz.

Iako su radovi u toku i poslednjeg ramazanskog vikenda ove godine, Rekreacioni centar, kao omiljena lokacija novopazarskih sportista, ali i svih građana već dobija obrise uređene zelene gradske oaze.

Izvor.Rtvnp

Komentari  
+13 # Edin 2020-05-17 09:20
Hahaaa, al ga pretera, najvece gradiliste, sta sve nece lupit ovi iz sdp
Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-05-17 11:55
Ovo moze biti samo dio ljajic - Gebelsove predizborna kampanje.

Narod bi ljajicu mogo nesto i povjerovati AKO on licno OTVORI ovaj Cenar... i javno NABROJI svoje rezultate u zadnjih 30-tak godina.

Neka mu tada suljo i hiljade UHLJEBLJENIKA aplaudiraju do Kijametskod Dana .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click