Grad Novi Pazar kupuje cvijeće i drveće

Gradska uprava Novog Pazara raspisala je tendere za kupovinu sadnica ukrasnog cveća, drveća i srednjeg rastinja neophodnog za ozelenjavanje javnih površina i Rekreativnog centra, saznaje radio Sto plus.

wefrgthzgfsasdfghj

Za nabavku 64.500 sadnica 16 vrsta cveća, najviše bakopa i bidensa (po 8.000 sadnica), planirano je 3,5 miliona dinara. Javna nabavka je otvorena do 7. maja.

Tender za nabavku nekoliko desetina sadnica raznog drveća, kao i više stotina komada srednjeg rastinja i sadnju trave na Rekreativnom centru vredan je blizu 3,8 miliona dinara i istekao je prošle nedelje, ali još uvek nije objavljeno ko je dobio taj posao.

Lokalna samouprava je i prethodnih godina kupovala ukrasno sezonsko cveće i sadnice drveća sa ciljem ulepšavanja i ozeljenjavanja grada, na šta se iz budžeta izdvajalo između 2,3 i 4,8 miliona dinara.

Izvor:Radio Sto plus(N.Kocovic)

Komentari  
0 # aljo 2020-05-01 17:14
blago nama za cvece i drvece.Nema mosta na centru.Nema niti parkinga a niti mosta do parkinga na rekreacionom centru.Nema produzetka puta prema zelenoj pijaci da se spoji sa magistralom.Kej je u raspadu pa nam nema gde nino setat,polomice noge po ovim rupama.Hamam da ne pominjem sa, ko demek s turcima reinkarnacija.Jok more.Pokriveni bazen i fontane kod ukrasa?nejma i nece ih ni bitti. :D
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click