VSS: Ko je dozvolio Mitroviću da sleti helikopterom u kasarnu u Novom Pazaru

Vojni sindikat Srbije javno je pitao predsednika Srbije ko je dozvolio vlasniku kompanije Pink Željku Mitroviću da u petak 24. aprila, privatnim helikopterom sleti u krug kasarne u Novom Pazaru, da se po kasarni neometano kreće i rukuje se sa pripadnicima vojske deleći im zaštitne maske.

fghdt786e5uedtr

Iako su, kako su naveli u saopštenju, "navikli da aktuelni ministar odbrane i kum Željka Mitrovića, svakodnevno bruka časnu srpsku vojsku, i da svojim estradno-patrioskim istupima poštene srpske vojnike stavlja na stub srama da im se smeju u regionu i širom sveta... ovim činom otišlo se korak dalje iza crvene linije".

Vojni sindikat je u pismu pitao ko je dao dozvolu civilu da sa civilnom letelicom sleti u krug kasarne u kojoj važe posebna pravila pristupa naročito u vanrednom stanju i zašto nisu poštovane bezbednosne procedure u vreme pandemije.

Vojni sindikat pozvao je predsednika države da podrži formiranje nezavisne komisije koja će preispitati sposobnosti ministra odbrane da na dalje obavlja važnu državnu funkciju, navedeno je u saopštenju. (Beta)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click