Četiri nova slučaja koronavirusa u Novom Pazaru

Zavod za javno zdravlje je potvrdio da su na današnji dan za teritoriju Novog Pazara od novih 45 ispitanih uzoraka pozitivna 4 pacijenta na koronavirus.

Na današnji dan, 24.april, ukupno je potvrđeno prisustvo korona virusa kod 77 osoba u Novom Pazaru.

Iz privremene Covid bolnice, u kućnu izolaciju otpušteno je ukupno 14 pacijenata. Trenutno se u privremenoj Covid bolnici nalaze 44 pacijenata.

Komentari  
+6 # Sandzaklija_ 2020-04-24 19:35
- Šta je sa ovim Pazarcima bre,sto se ne saviju kući i sjede...nego ovo ovako,bezveze. Sve čestitke postovanim tutincima...svaka čast. Ni jedan jedini zaraženi do sad...na najljepši mogući način predstavljaju naš lijepi Sandzak. Takva odgovornost,da ni jedan jedini slučaj nema...svaka čast. Kako institucijama Tutina,kriznom štabu,a onda svim gradjanima. Neka vas Allah dz.s. nagradi dragi mpji Tutinci.
Prijavi moderatru
-14 # Safet 2020-04-24 21:15
Racunas Novi Pazar i selo Tutin. Pa tamo niko i ne zalazi.
Prijavi moderatru
-15 # Sadik 2020-04-24 20:05
Tutina nema ni na Google mapi.
Nemože virus da ga pronađe.
Prijavi moderatru
+13 # Sandzaklija_ 2020-04-24 21:10
- Ima,ima Tutina...itekako ima...Sa 38.000 stanovnika,od njega su u Sandzaku veci samo Novi pazar i za oko 2000 stanovnika vece Prijepolje...a onda na trecem mjestu Tutin. Dok je po povrsini od Tutina samo Sjenica veca,Tutin je na drugom mjestu....Da ne pominjem sve uspjesne ljude iz Tutina kao profesore na raznim Univeritetima svijeta,zatim veliku i moćnu tutinsku dijasporu...Ma...tutinci su uvijek bili posebni,nesto najbolje što bošnjački narod ima.
- Zbog svih tih stvari,njihove odgovornosti i mudrosti...Allah dz.š. ih je i zaštitio od ove zaraze koja je skrhala cijeli svijet. Jos jednom...svaka vam čast Tutinci,svaka vam čast.
Prijavi moderatru
-1 # Sandzaklija_ 2020-04-24 21:43
- Jes jes Safete...veliki gradovi u kojima se izlazi i velika dinamika života se odvija su i recimo....Gadzin Han,Žagubica,Babusnica,Bački jarak....pa recimo i jedna Nova varos koja je duplo manja od Tutina....i to su bas veliki gradovi pa ih je zbog toga pogodila ova zaraza....hahahahahahaha.
- Kakvih ovdje likova i budala ima koji počnu nešto da komentarišu...hahahaha.
- Naravno...odgovornost,kultura zivljenja,institucije koje rade svoj posao su dovele do toga da naš veliki Tutin,ponos Sandzaka uz Allahovu dz.s. pomoć i volju izbjegne ovu zarazu...i na taj način pošalje najljepsu sliku ponosa i odgovornosti u zemlji i regionu. To je veliki Tutin i veliki Bosnjaci u njemu. Svi smo ponosni na vas Tutinci...neka vas Allah dz.s. nagradi svim najljepšim.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click